raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Na Androidzie pozwalają tylko na odpowiednio zabezpieczonych urządzeniach, a iOS rozumie się samo przez się, że jest odpowiednio zabezpieczony. Nie wiem na ile Netflix ufa systemowi w Switchu i jak bardzo został już przeru,chany przez hakierów, ale jeśli dałoby się zrzucać zawartość offline poza tablet i w ten sposób ripować content, to Netflix na pewno by takiej opcji nie dał. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) No jak będzie offline to jeszcze pół biedy ale patrząc na ograniczenia Nintendo to także obstawiam, że i to będzie wyjątek xD ps nie używam Netflixa na konsolach ale można ściągnąć content na PS4/XO? Chyba nie z tego co kojarzę, więc na Switcha ma być taka możliwość? Edytowane 9 listopada 2018 przez balon Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 W sumie może być, że przez proste hacki nie pozwoli :-) Ale w sumie... WSZYSTKO z netflixa jest ripowane w sekundy po tym jak wyjdzie. Jak nie podejdą do każdego jak do złodzieja to powinni dać :-) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 No mam taką nadzieję, jak najbardziej. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 bankowo bedzie sam stream - mix powodow jakie podal raven i podejscie nintendo nie daja inne rozwiazania Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Pojawil sie Q&A po angielsku z ostatniego sprawozdania finansowego i pada tam ciekawe zdanie odnosnie tego czemu ten rok wygladal/wyglada tak a nie inaczej. Z uwagi na developerow wewn i czas potrzebny na produkcje gier swiadomie podzielili premiery na mocny i regularny w exy pierwszy rok i drugi koncentrujacy sie na okresie swiatecznym (pazdziernik-grudzien czyli mario party, poksy, smash), a reszte zapychali czym sie dalo. Nastepny ma tak nie wygladac Niby oczywistosci wynikajace z tego, ze developerka zajmuje czas i nie maja tylu studiow by przez bite dwa lata miesiac w miesiac wydawac super exa ale przynajmniej nie mydla oczu i pisza wprost Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 ja tam jestem zadowolony z tego roku. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 gierki exy z tego roku (boldem zaznaczone nie porty/remastery), na sile wpisane labo (xd), mizerna lista wzgledem zeszlego roku, rok ratuja glownie jedynie multiplatformy,indyczki i gierki z wiiu Bayonetta 2Kirby Star Allies Nintendo Labo: Toycon 01 Variety Kit Nintendo Labo: Toycon 02 Robot Kit Donkey Kong Country: Tropical Freeze Hyrule Warriors: Definitive EditionMario Tennis Aces Captain Toad: Treasure TrackerOctopath Traveler Monster Hunter Generations Ultimate Nintendo Labo: Toycon 03 Vehicle KitXenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country (niby dlc choc tez mozna kupic to osobno)Super Mario Party The World Ends with You: Final RemixPokemon: Let's GoSuper Smash Bros. Ultimate 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Słaby rok do spodu, a patrząc przez pryzmaty 2017 to hu jowy do spodu. No i te exy pożal się boże na koniec roku. Dwie multi pierdziawki i Poksy, które mają tyle samo fanów co hejterów. No słabo, słabo. Przez pryzmat indyków, kotletów i multiplatform się nie wypowiadam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 8 minut temu, balon napisał: Przez pryzmat indyków, kotletów i multiplatform się nie wypowiadam. Jakby tak oceniać każdą konsole to wiesz, że każdy rok byłby porażką? Rok temu PS4 też miało mocarny lineup ale odejmij porty (Persona 5) i gry, które wyszły też na PC i póżniej inne konsole (Nioh, Nier, Nex Machina, What Remains of Edith Finch, Yakuza 0, Hellblade: Senua's Sacrifice) to zostaje ci konsola z Horizonem i DLC do niego oraz Uncharted LL także łatwo zamydlić wizje. 2017 to też jakby nie było dla Switcha nie był wcale powalający rok bo Zelda to crossgen a MK 8 to remaster. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) No nie do końca panie kapitanie. Multiplatformy na PS4/XOX są w większości tańsze, w lepszej jakości i bardzo często wcześniej mają premierę (indyki w sumie też). Dla mnie konsole Nintendo są kozackim dopełnieniem innej konsoli. Może zapomniałem dodać IMO ale zawsze przez taki pryzmat oceniam sprzęty Nintendo. W 2017 była Zelda i Mario. Daj mi co roku dwie takie gierki i zamykam mordę w temacie lineupu Switcha. Edytowane 9 listopada 2018 przez balon Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 2017 nie powalajacy? jaka konsola miala lepszy lineup exow w pierwszym roku? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 goty lineup rayosa na 2018? - gierki z recek do ppe i na nowo kupiona zelda i mario bo wczesniej musial sprzedac Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 10 minut temu, Ficuś napisał: 2017 nie powalajacy? jaka konsola miala lepszy lineup exow w pierwszym roku? Spoko ja zauważyłem, że Bluber zawsze musi coś na moje posty odpisać. Jaram się oprawą w RDR - Bluber momentalnie przypomina mi, że muszę mieć rozmazanie w tle, piszę, że Netflix na Switchu to tak średnio potrzebny, zaraz Bluber odpisuje mi ścianę tekstu, że potrzebny. Narzekam na lineup Switcha w 2018, Bluber szybciutko pisze mi, że na innych systemach jest podobnie (nawet tfu o PC coś pisze), a 2017 nie był wcale mocny... A to tylko przykłady z dziś i wczoraj. No czuwa mocno nad moimi postami. No same 40 tys postów się nie nabiją. Edytowane 9 listopada 2018 przez balon 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 17 minut temu, Ficuś napisał: 2017 nie powalajacy? jaka konsola miala lepszy lineup exow w pierwszym roku? No jeśli nie chcemy patrzeć przez pryzmat remasterów, indyków, portów, crossgenów i multiplatform to oprócz SMO reszta czyli Splatoon 2, Mario Króliki, Xeno to tylko dobre gierki. Jak całość oczywiscie nie ujmuje bo to najlepszy start w historii, którą pamiętam ale jeśli odrzucamy sporą część lineupu konsoli to wcale tak kolorowo nie jest. 9 minut temu, balon napisał: piszę, że Netflix na Switchu to tak średnio potrzebny, Bluber odpisuje mi ścianę tekstu, że potrzebny Co? Gdzie niby? Chyba jakieś zwidy i schizofrenia forumowa. Edytowane 9 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 11 minut temu, Ficuś napisał: goty lineup rayosa na 2018? - gierki z recek do ppe i na nowo kupiona zelda i mario bo wczesniej musial sprzedac 1) nie musiał a chciał 2) mario nie kupiłem 3) twoj goty lineup to tenis w ktory bales sie grac z gromitem i kinolem do tego stopnia, ze uciekles z podkulonym ogonem z discorda 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 @balon gdzie te sciany tekstu o netflixie? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Spokojnie daj ludziom popracować. Ten jaki szybki. Już pierwsze pytanie i cytat widziałem i dostałem powiadomienie. No w tym przypadku to nie ty zwracam honor. Ponadto nie była to ściana tekstu, a jedynie informacja o możliwości zapisania i oglądania offline (w co zresztą mega wątpię), no ale za to bym znalazł na bank jeszcze inne przykłady kolejnych "szybkich" reakcji. Edytowane 9 listopada 2018 przez balon Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 6 minut temu, balon napisał: Spokojnie daj ludziom popracować. Ten jaki szybki. Już pierwsze pytanie i cytat widziałem i dostałem powiadomienie. No w tym przypadku to nie ty zwracam honor. Ponadto nie była to ściana tekstu, a jedynie informacja o możliwości zapisania i oglądania offline (w co zresztą mega wątpię), no ale za to bym znalazł na bank jeszcze inne przykłady kolejnych "szybkich" reakcji. O patrz odpisze po dwóch minutach, taki szybki jestem. O tym offline to pisałem do Nemo, o co teraz tobie chodzi w ogole? Nie kumam. Edytowane 9 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 6 godzin temu, _Be_ napisał: Czemu ma nie być offline? Na telefonach i lapkach normalnie pozwalają sciągać na pamięć większość kontentu. No ja pisałem m.in. wcześniej, że w podróży będzie zżerał szybko net więc się nie opłaca. Ty napisałeś potem, że czemu ma nie być offline, no przecież to takie oczywiste, że na konsoli z 12 giga i bez zabezpieczeń Netflix dałby taką opcję:) That's all. Jak coś mi to nie przeszkadza i nie mam urazy. Przynajmniej można podyskutować. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Uspokójcie się już misiaczki i kochajcie się wzajemnie Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Sepleniak jaki tryhard z tym tenisem xdd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Głośno się zastanawiałem czy dadzą możliwość zapisywania kontentu offline, pamięc to nie problem bo można podpiąć kartę. Z resztą się zgadzam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Teraz, Ficuś napisał: Sepleniak jaki tryhard z tym tenisem xdd cały twój foruming ostatnimi czasy to jeden wielki tryhard Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi