Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Witam,
Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? 
Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo.
Z góry dzięki za pomoc i każdą radę :)

Opublikowano

Jesli bedziesz mial blisko kontakt... to jak najbardziej :)
Ja teraz tylko na Switchu gram. Tona zabawy, swietna jakosc gier, na duuuuzo czasu grania.

Opublikowano

Mario nawet w trakcie gastroskopii da banana na twarzy.

Opublikowano

Dla mnie to najlepsza konsola od wielu lat. Powinieneś być zadowolony, a sama Zelda + Xenoblade to co najmniej 150-200 godzin grania 

Opublikowano

Switcha to można śmiało nawet na bezludną wyspę zabierać, więc do szpitala tym bardziej się nada :)

Opublikowano

Dziękuję Panowie. Zatem decyzja podjęta. Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście :)

Niestety leczenie ciężkie i długotrwałe się szykuje...

Opublikowano

Stardew Valley polecam, jeśli tylko taki rodzaj gier mógłby Ci siąść. Bardzo pozytywna, wciągająca gierka na długie godziny. Do tego niedawno wyszły Diablo 3 i CivilizationVI, też bardzo długowieczne gry. Wiem, że żadne to Switchowe exclusive’y, ale PC przytargać do szpitala może być ciężko ;). Z klasyków polecam jeszcze Binding of Isaac.

No i życzę powodzenia w leczeniu!

Opublikowano
39 minut temu, Epitaph napisał:

Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście :)

Podpowiedz, jakie gatunki gier lubisz - to ułatwi sprawę. Moje 5 pierwszych gierek na Znicza to Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Bayonetta 2, Super Mario Odyssey i Xenoblade Chronicles 2. Kilkaset godzin zabawy na najwyższym poziomie.

Opublikowano
6 godzin temu, Epitaph napisał:

Witam,
Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? 
Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo.
Z góry dzięki za pomoc i każdą radę :)

Zelda, Super Mario Odyssey, Mario + Rabbits - te gry raczej powinny Ci podejść. Do tego obowiązkowo Celeste i Stardew Valley, ale pewnie już ograne na którejś dużej konsoli. Tak, Switch to bardzo fajna konsolka, na pewno zostanie z Tobą, gdy już wrócisz zdrowy do domu, czego Ci życzę.

Opublikowano

@Epitaph  lukaj na PT gość sprzedaje cały zestaw switch  z paroma gierkami.

Opublikowano

No i z RPG jest jeszcze Skyrim, również co najmniej 100 godzin, jeśli jeszcze nie grałeś. Z multiplatform polecam jeszcze Wasteland 2 i Undertale. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia @Epitaph, trzymaj się! 

Opublikowano

Hollow Knight, Dead Cells, Axiom Verge - bardzo dobre indyki, które są wart kupna.

Opublikowano

W zależności od tego jakie gatunki lubisz:

Platformówki: Super Mario Odyssey, Donkey Kong Country Tropical Freeze 

Akcja: Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2

taktyczne: Mario + Rabbids Gold Edition (fenomenalne DLC wchodzi w sklad wersji Gold), Civilization VI

RPG: Pokemon Let's Go, Xenoblade 2, Octopath Traveler 

Multi: Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate, Mario Tennis Aces 

Bijatyki: Super Smash Bros Ultimate (sądząc po poprzednich grach z serii w grze będzie tona zawartości na dziesiątki godzin)

Opublikowano

import z kkw, za date podali premiere w tym kraju

bralem od nich okami hd w analogicznej sytuacji i dostali go tydzien po premierze w kkw

Opublikowano

Czyli pudełko będzie po japońsku? Bo jest informacja że gra ma angierlskie napisy.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że na Ultimie widnieje taka okładka:

onimusha-warlords-09.jpg

oraz jest napisane: 

Wersja językowa:
Japońska (angielskie napisy)

To śmiem twierdzić, że tak, pudełko będzie miało japońskie napisy a gra będzie po ang. 
Opublikowano

Nie bez powodu ta opcja jest dostępna jedynie dla Japończyków :gayos: