Opublikowano 25 listopada 20186 l Witam, Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo. Z góry dzięki za pomoc i każdą radę
Opublikowano 25 listopada 20186 l Jesli bedziesz mial blisko kontakt... to jak najbardziej Ja teraz tylko na Switchu gram. Tona zabawy, swietna jakosc gier, na duuuuzo czasu grania.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Dla mnie to najlepsza konsola od wielu lat. Powinieneś być zadowolony, a sama Zelda + Xenoblade to co najmniej 150-200 godzin grania
Opublikowano 25 listopada 20186 l Switcha to można śmiało nawet na bezludną wyspę zabierać, więc do szpitala tym bardziej się nada
Opublikowano 25 listopada 20186 l Dziękuję Panowie. Zatem decyzja podjęta. Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście Niestety leczenie ciężkie i długotrwałe się szykuje...
Opublikowano 25 listopada 20186 l Stardew Valley polecam, jeśli tylko taki rodzaj gier mógłby Ci siąść. Bardzo pozytywna, wciągająca gierka na długie godziny. Do tego niedawno wyszły Diablo 3 i CivilizationVI, też bardzo długowieczne gry. Wiem, że żadne to Switchowe exclusive’y, ale PC przytargać do szpitala może być ciężko . Z klasyków polecam jeszcze Binding of Isaac. No i życzę powodzenia w leczeniu!
Opublikowano 25 listopada 20186 l 39 minut temu, Epitaph napisał: Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście Podpowiedz, jakie gatunki gier lubisz - to ułatwi sprawę. Moje 5 pierwszych gierek na Znicza to Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Bayonetta 2, Super Mario Odyssey i Xenoblade Chronicles 2. Kilkaset godzin zabawy na najwyższym poziomie.
Opublikowano 25 listopada 20186 l 6 godzin temu, Epitaph napisał: Witam, Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo. Z góry dzięki za pomoc i każdą radę Zelda, Super Mario Odyssey, Mario + Rabbits - te gry raczej powinny Ci podejść. Do tego obowiązkowo Celeste i Stardew Valley, ale pewnie już ograne na którejś dużej konsoli. Tak, Switch to bardzo fajna konsolka, na pewno zostanie z Tobą, gdy już wrócisz zdrowy do domu, czego Ci życzę.
Opublikowano 25 listopada 20186 l @Epitaph lukaj na PT gość sprzedaje cały zestaw switch z paroma gierkami.
Opublikowano 25 listopada 20186 l No i z RPG jest jeszcze Skyrim, również co najmniej 100 godzin, jeśli jeszcze nie grałeś. Z multiplatform polecam jeszcze Wasteland 2 i Undertale. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia @Epitaph, trzymaj się!
Opublikowano 25 listopada 20186 l Hollow Knight, Dead Cells, Axiom Verge - bardzo dobre indyki, które są wart kupna.
Opublikowano 25 listopada 20186 l W zależności od tego jakie gatunki lubisz: Platformówki: Super Mario Odyssey, Donkey Kong Country Tropical Freeze Akcja: Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2 taktyczne: Mario + Rabbids Gold Edition (fenomenalne DLC wchodzi w sklad wersji Gold), Civilization VI RPG: Pokemon Let's Go, Xenoblade 2, Octopath Traveler Multi: Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate, Mario Tennis Aces Bijatyki: Super Smash Bros Ultimate (sądząc po poprzednich grach z serii w grze będzie tona zawartości na dziesiątki godzin)
Opublikowano 26 listopada 20186 l Orientuje się ktoś czy Onimusha Warlords wychodzi w grudniu czy styczniu?
Opublikowano 27 listopada 20186 l @Hero of OrionU nas w Styczniu (tylko cyfra jak na razie) u Japsów w Grudniu.W zapowiedziach w eShopie możesz soie wylukać nawet cenę (bodajże 80zł).
Opublikowano 27 listopada 20186 l import z kkw, za date podali premiere w tym kraju bralem od nich okami hd w analogicznej sytuacji i dostali go tydzien po premierze w kkw
Opublikowano 27 listopada 20186 l Czyli pudełko będzie po japońsku? Bo jest informacja że gra ma angierlskie napisy.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Biorąc pod uwagę, że na Ultimie widnieje taka okładka: oraz jest napisane: Wersja językowa: Japońska (angielskie napisy) To śmiem twierdzić, że tak, pudełko będzie miało japońskie napisy a gra będzie po ang.