Basior 1 084 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 https://gonintendo.com/stories/323967-rumor-retailer-lists-the-last-story-ii-for-switch Plotka, ale w kontekście trademarku dla Last Story nabiera znaczenia. Recenzje za gameplay i fabułę zbierało dobre. Nie grałem w jedynkę, ale remaster i dwójeczkę brałby na premierę. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Jeżeli to się okaże prawdą to dla mnie zakup Day One. Jedynka była naprawdę dobra (pod warunkiem, że ktoś ma możliwość ogrania z japonskim dubbem - anlik to jedna wielka żenada). Jakby tak jeszcze wszystkie rzekome premiery na Switcha na przyszły rok nie uciekły na 2020 to będzie to znakomity rok dla pstryczka. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Panowie jak to tam teraz jest z tymi funkcjonalnościami innymi niż granie? widziałem że dodali youtube, ale o innych rzeczach typu przeglądarka, netflix itp nic nie znalazłem... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Funkcjonalność prosze pana polega na tym że bierzesz konsolke do Ikei, siadasz na kanapie w restauracji, stawiasz konsolke na stole bierzesz po joyconie i grasz w armsy Nic innego na razie nie zrobisz ;] najwyzej czekamy na przegladarke 3 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Nie chce mi się psioczyć ani bronić, ale mi przy telefonie który ma prawie 6 cali na Switchu brakuje jedynie komunikacji. Na tv mam to czego mi potrzeba (Netflix, YouTube, przeglądarka), mobilnie mam to na telefonie. Więc switch służy mi do grania i tyle. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Ok Ok bo rozglądam się za jakimś egzemplarzem i dlatego pytam Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Dalej liczę na jakąś nową wersje switch-a bo ta to jakaś porażka , problemy z kontrolerami , rysujący dock i co najgorsze wifi które nie ma szans nawet działać i muszę grać po kablu. Mimo że konsolka świetna i diablo 3 ogrywa mi się lepiej niż na PC to kitajce dalej nie ogarniają jakości sprzętu. 2 1 Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Trochę przesadzona opinia. Ale faktem jest, że na dobrego Switcha "trzeba trafić". Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Czytam o tym abonamencie ale to chyba zbędny bajer? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Ja mam od roku, działa bez zarzutu dok nic nie rysuje i zasięg nawet w kiblu mam cacy ze w Mario wózeczki można pykać bezproblemowo. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 55 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Czytam o tym abonamencie ale to chyba zbędny bajer? To zależy czy lubisz grać online Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 No ja mam od premiery , boki ekranu porysowane od wyciągania konsolki no ale jak pisałem przy kupnie natychmiast nałożyłem folie . Do tego te padziki , które doprowadzają mnie do gorączki i fakt że switch jako jedyne urządzenie w domu nie potrafi złapać wifi. Może opinia przesadzona ale dla mnie akurat te wady są mocno widoczne w codziennym użytkowaniu. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Switch łapie jak złoto sygnał w porównaniu do 3DSa xd Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 U mnie też bezproblemowo łapie sygnał wifi, i nie mam jakiś ogólnych problemów ze swoją konsolką, Tylko że ja swojego Switch'a nie kupowałem na premierę... Cytuj
funditto 657 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Ja kupiłem tydzień czy dwa po premierze i też zero problemów z wifi Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Ale daleko masz konsole od routera? U mnie też bardzo słabo, nawet w pokoju gdzie jest router zasięg spada na dwie kreski, drugi pokój to już na pograniczu działania chyba tylko do odświeżenia friendlisty. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Konsola w jednym pokoju, router za ścianą w drugim Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Powiedzmy sobie szczerze, że znicz będzie pierwszym urządzeniem w domu, które zgubi zasięg wifi. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Ja się może nie będę wypowiadać, bo należę do tych farciarzy, którym nawet WiiU nie gubiło zasięgu Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 dziwne to urzedzenie, naocznie widzialem jak pajgiemu gubilo zasieg bo stopa w skarpetce lub pusty browar stal przed nami, naocznie widzialem jak joycony z ktorymi nigdy nie mialem problemu glupialy przy joyconach masorza jak gralismy razem na kanapie konsola totalna, gry totalne ale mam przekonanie, ze za rok mi sie ten switch rozpusci w dloni podczas gdy taka vita po wojnie atomowej bedzie dalej dzialac, a mnie beda rozpoznawac po rozpuszczonym szkielecie 2 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) Od ponad miesiąca katuje Switcha praktycznie dzień w dzień (a mam go od wakacji 2017, a pokochałem go dopiero niedawno ) i jako takich problemów nie zauważyłem. WiFi pokazuje średnio 40/45 mb/s z odległości około 6 metrów od routera, dock z tego, co widzę po folii na ekranie (źle spasowanej z jednej strony i jest malutki kawałek ramki odkryty ) nic nie rysuje (uf! ). Podczas gry w docku czasami coś tam sobie poszumi, ale praktycznie tego nie słychać. No jedyny problem (?) to to, że po kilku godzinach gry w docku jak wyciągam Switcha to plastki miejscami trzeszczy przy dotyku, nacisku. No ale temperatura robi swoje, no chyba, że to jakaś wada jest? Edytowane 7 grudnia 2018 przez pattro Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 No sygnał WiFi, to u mnie łapie bardzo słabo. Dobrze, że na konsoli nie ma żadnych dobrych gier na multi Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Farbki, tenis, karty sztosy w multi 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Dla mnie Soulsy i karty reszta meh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi