Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ta "Mystery Game" to coś w epizodach będzie jak WD od telltale?

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

To, że nie zapowiedzieli nic 5 lat temu to nie znaczy, że nic nie wyjdzie nowego w tym roku. Konsola sekretna.

Opublikowano

To żem się kuwa dowiedział o grach z przyszłości :yao:

Opublikowano

I takie gry to ja rozumiem, będzie w co grać.

Opublikowano

Nie wiem jak wam, ale dygnął mi na wieść o Mystery Game #3 :banderas: 

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Jakby nie mogli normalnie zapowiedzieć gry rok przed premiera albo chociaż pół roku tylko lecą tak w wała. 

Przecież zapowiedzą niedługo kilka gier pół roku przed premierą xD.

Opublikowano

cudowny bol dupy bo niny zapowiada z reguly gierki chwile przed premiera , cierpliwosc jest cnota

Opublikowano

“Cierpliwy do czasu dozna posuchy, ale później wielkie granie go czeka” - to z Biblii po lekkiej modyfikacji. 

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ja tam mogę czekać, bo i tam mam w co grać, jak nie na Switch'u to na innych konsolach. A że jestem z natury cierpliwy, to i cierpliwie czekam zamiast narzekać...

Opublikowano
4 godziny temu, funditto napisał:

The "Most likely" game announcements for 2019. (70% chance or higher)

1. Mystery game #1
2. Mystery game #2
3. Mystery game #3
4. Mystery game #4
5. eShop game #1 (formerly Mystery game #5)
6. Mystery Wii U port #1 (2013 title)
7. eShop game #2
8. New Labo Kit

The "Maybe" games for 2019. (The wild card titles - 50% chance or less)

9. Retro Studios secret game (this is assuming it wasn't canned)
10. Metroid Prime Trilogy (assuming Zell's info and Imran's info are correct)
11. Mystery Wii U port #2

Pan sobie chyba zartuje ?

Opublikowano

2019 rownie wspanialy co 2017 - ino nintendo, konsola totalna

Opublikowano

2 tytuły z Wii U... dobrze... Mam nadzieję, że mowa o tej grze Yoshi, którą przegapiłem oraz Wonderful 101 (nie zdążyłem skończyć, a gra była genialna). No i Xeno X. Co to za popie.rdolona gra była.

Opublikowano

Mi się marzy xenoblade chronicle x i viewtiful remaster z remasterow, noye zapominajmy o plocie ze platynowi procz bayo3 maja kontrakt na jeszcze jednego exa na switcha

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

Mam nadzieję, że mowa

Taka polityka informacyjna, ze mozna... miec nadzieje.

W samo sedno kolego Figaro.

Opublikowano

Ej, a może już przestań pisać w tematach Nintendo? Nie jesteś tu chciany, a uwierz, wiem jak to jest być niechcianym na forum o grach.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ale zgodzisz sie, ze wybitnie niefortunnie tamto zabrzmialo. Takie listy to ja moge zrobic na kazdej platformie.

Opublikowano

Samo sedno figaro, fanom nintendo tylko schlebia ze fan ponoc nie zagrozonej konsoli od lutego tu sie pojawił, to tylko pokazuje sile nintendo, a posty fanow tylko poteguja wyzsze oczekiwania wobec exow i lineupu w porownaniu do konkurencji, ktora łyka cokolwiek

Opublikowano

Czekasz? Kiedy kupujesz?

Opublikowano

Tak, czekam na Direct, ostatni ogolny byl we wrzesniu zeszlego roku, wiec kawal czasu cisza radiowa u Nintendo.