Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Jakby nie mogli normalnie zapowiedzieć gry rok przed premiera albo chociaż pół roku tylko lecą tak w wała. 

Przecież zapowiedzą niedługo kilka gier pół roku przed premierą xD.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja tam mogę czekać, bo i tam mam w co grać, jak nie na Switch'u to na innych konsolach. A że jestem z natury cierpliwy, to i cierpliwie czekam zamiast narzekać...

• Plusik 1
Gość aphromo
Opublikowano
4 godziny temu, funditto napisał:

The "Most likely" game announcements for 2019. (70% chance or higher)

1. Mystery game #1
2. Mystery game #2
3. Mystery game #3
4. Mystery game #4
5. eShop game #1 (formerly Mystery game #5)
6. Mystery Wii U port #1 (2013 title)
7. eShop game #2
8. New Labo Kit

The "Maybe" games for 2019. (The wild card titles - 50% chance or less)

9. Retro Studios secret game (this is assuming it wasn't canned)
10. Metroid Prime Trilogy (assuming Zell's info and Imran's info are correct)
11. Mystery Wii U port #2

Pan sobie chyba zartuje ?

Opublikowano

2 tytuły z Wii U... dobrze... Mam nadzieję, że mowa o tej grze Yoshi, którą przegapiłem oraz Wonderful 101 (nie zdążyłem skończyć, a gra była genialna). No i Xeno X. Co to za popie.rdolona gra była.

Opublikowano

Mi się marzy xenoblade chronicle x i viewtiful remaster z remasterow, noye zapominajmy o plocie ze platynowi procz bayo3 maja kontrakt na jeszcze jednego exa na switcha

Gość aphromo
Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

Mam nadzieję, że mowa

Taka polityka informacyjna, ze mozna... miec nadzieje.

W samo sedno kolego Figaro.

Gość aphromo
Opublikowano

Ale zgodzisz sie, ze wybitnie niefortunnie tamto zabrzmialo. Takie listy to ja moge zrobic na kazdej platformie.

Opublikowano

Samo sedno figaro, fanom nintendo tylko schlebia ze fan ponoc nie zagrozonej konsoli od lutego tu sie pojawił, to tylko pokazuje sile nintendo, a posty fanow tylko poteguja wyzsze oczekiwania wobec exow i lineupu w porownaniu do konkurencji, ktora łyka cokolwiek

Gość aphromo
Opublikowano

Tak, czekam na Direct, ostatni ogolny byl we wrzesniu zeszlego roku, wiec kawal czasu cisza radiowa u Nintendo.