Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 12.02.2019 o 14:04, Ficuś napisał(a):

co znaczy :Nintendo "Ech, ty znowu!"

Rozwiń  

przecież on tam napisał "nintendo zmarnowałiscie mi 20 lat życia" 

Opublikowano
  W dniu 12.02.2019 o 14:05, Dante2212 napisał(a):

Nie ma co się tak cieszyć bo 90% zapowiedzi już znamy bo pewnie przecieki są legitne i będzie kolejny "zawód" bo wszystko było wiadome :P Ja czekam na nowe szczegóły na temat Fire emblem(może tak konkretna data) :D 

Rozwiń  

zawod jest po kazdym directie przeciez

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 12.02.2019 o 14:02, Rayos napisał(a):

zapowiedzą AC3 + Retribution, pokażą Spyro Trilogy i przez resztę 30 min będą mówić o Fire Emblem, mark my words :potter: 

Rozwiń  

jak ja bym chciał abyś się mylił tylko kogo ja chce oszukać? :frog: (Nintendo wy ku.rvy pamiętam to E3 z zeszłego roku jakby to było wczoraj!:shotgun:)

Edytowane przez chrno-x
  • Plusik 1
Opublikowano

Czas na spekulacje co jutro pokażą. King Zell podał typy do końca roku, a jutro części z nich nie będzie, więc obstawiam:

Fire Emblem 

Yoshi 

Metroid Prime Trilogy lub Samus Returns HD

Jakaś gra do eshopa dostępna od jutra lub czwartku (nowy Box Boy lub Pushmo)

Final 7 dostępny zaraz po ND

Na koniec Animal Crossing 

A oprócz tego jeden ex od third party i coś od Retro

W Japonii dodatkowo data Yokai Watch 4

Opublikowano

fire emblem data

yoshi dostanie demo

metroid prime trilogy

w101 remaster

final 7 od zaraz

gierki ze snesa

zelda 2d

nowy tryb do smasha + pokaz jokera z dlc

kilka multiplatform (asasyn, spyro, danganronpa)

Gość aphromo
Opublikowano

@chrno-x

Jasne, mozemy podyskutowac, chociaz lada moment ten Direct, wiec raczej co innego bedzie glownym tematem dyskusji :)

Opublikowano

Fire emblem mnie jara cholernie. Ciekawi mnie czy nie dadzą 3 wersji zgodnie z nazwą ;-). Ciekawe jak będzie zrobiona eksploracja bo z filmiku z e3 wynika że coś będzie. W echo cholernie mi się to podobało. A jeszcze jakby dodali rozbudowę zameczku z filmiku. Mniam. Ogólnie jaranko. 

Co do directa to liczę na mpt. Najlepiej w pudełku. I najlepiej przed yoshim. Może krótkie zajawki ac i lm3. Port pikmina 3 raczej jeszcze nie teraz. Cos od platynowych w końcu.

Poksy na pewno nie teraz ale zapowiedź directa na pokemon Day który chyba niedługo. Oj byłoby miło.

Z 3rd party ace attroney i port gta5 (Jak marzyć to marzyc).

A najlepiej coś kompletnie nowego.

Opublikowano
  W dniu 12.02.2019 o 15:13, Rayos napisał(a):

ale co z darksiders? zapowiedzieli już oficjalnie jedyneczkę warmastered. Chyba, że mówisz o 2 i 3 :) 

Rozwiń  

Zapowiedziało THQ Nordic, a chodziło mi, że pokażą go też na Nintendo direct.   

Opublikowano

Na pewno na tym dajreksie poznamy konkrety DLC do Hollow Knight, na więcej już nie liczę ale ucieszyło by nowe info na temat Zeldy :)