Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 No syndrom sztokholmski mocny Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 2 minuty temu, XM. napisał: Z tego wszystkiego podobał mi się tylko nowy tytuł PG i to też nie dlatego że zapowiada się kozak tylko mam zaufanie do tej firmy bo to co na razie pokazali to jakaś kopia xcx z na maksa generycznym designem wszystkiego. to chyba inne trailery oglądaliśmy Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Fire emblem super. Walka i postacie wyglądają spoko. Menu nadal zyebane. Ale to jest lipiec. Maker ok ale po co ta 2 w nazwie. No i koniec czerwca. Platynowa może być fajna. No i coś nowego. Zelda2d wygląda brzydko. Reszta taka se. Przynajmniej z nowości. Ale jeśli się nie mylę to do końcówki czerwca poza yoshim nie ma nic. Nic dziwnego że zwlekali z directem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Dla kogoś kto dwie ostatnie stacjonarki Nintendo przegapił bardzo się podobało. Szkoda że Poków brak ale wierzę na słowo panu mecenasowi. Edytowane 13 lutego 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) No dokladnie - Ja bez rozowych okularow ogladalem. To do Figaro. Edytowane 13 lutego 2019 przez XM. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Z tą Zeldą jest tak że uchodzi tutaj za największą bombą a wyglada jak Tunic. Edytowane 13 lutego 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Z Zeldą jak to z Mario, pierwszy trailer i psioczenie na art style, a gra wyjdzie i nikt nawet nie pomyśli o krytykowaniu grafiki Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Mówcie co chcecie, ale ma ta Zelda coś w sobie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Nie no Astral Chain pitok maks stał a jak weszło nazwisko Kamyi to już był spust ale tak szczerze, tt który pial o dobrym grubym directcie raczej się ośmieszył. Czekałem na coś co przekona mnie na ponowne zakupienie switcha ale nie (pipi) remake zeldy z 93 robiony na unity przez jakichś studentów. Czekam na Bayo3, Metroida 4 i Astral Chaina i biorę switcha 2 pro białego slim Cytuj
mate6 108 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Gdyby taki sam zwiastun wyszedł od jakiegoś random studia i nie miał marki Zeldy i Linka to nikt by się tym nie jarał. Gra pewnie będzie dobra bo jest remakeiem dobrej gry, ale ten zwiastun źle się prezentuje. Tak jak Blubson pisze - wyglada jak szit na unity robiony przez studentów za $5 na steamie. Gierka od platynowych za(pipi)ista i jarangggo. Edytowane 13 lutego 2019 przez mate6 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 I jeszcze tak patrząc: Luty - nic Marzec - yoshi Kwiecień- nic Maj- nic Czerwiec - maker2 Lipiec- fire emblem Sierpień- platynowi A i każda gra na koniec miesiąca Wkradnie się w to w lato deamon x machina, marvel costam. Jak dla mnie to chyba jak mówili na spotkaniu z inwestorami że nie ma opóźnień. To mieli na myśl i nowe o których sam i nie wiedzieli. Co do zelda jeszcze. Jasne zagra się i pewnie będzie dobra albo bardzo dobra. Ale styl mi nie pasuje. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Plusem Super Mario Maker 2 jest to, że to nie jest Super Mario Maker Deluxe Darmowa aktualizacja i płatne DLC do Kapitana Grzybka świadczy o tym, że mogliśmy dostać pełnokrwisty sequel, gdyby Nintendo dało sobie czas na nową produkcję zamiast naparzać szybkimi portami z WiiU. Niespodziewajka w postaci nowej gierki od Platinum bardzo miła. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 6 minut temu, mate6 napisał: Gdyby taki sam zwiastun wyszedł od jakiegoś random studia i nie miał marki Zeldy i Linka to nikt by się tym nie jarał. Gra pewnie będzie dobra bo jest remakeiem dobrej gry, ale ten zwiastun źle się prezentuje. Tak jak Blubson pisze - wyglada jak szit na unity robiony przez studentów za $5 na steamie. To jest Nintendo. To u nich normalne z pierwszym trailerem. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 te govno multiplatformy 15klatek to mogli darowac w directie Teraz, Frost napisał: Panowie, jak to wyglada z Metroid Trilogy, mozemy byc pewni ze niedlugo wyjdzie? 29 luty tego roku Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Ja tam jestem z Direct'a zadowolony, może i nie pokazali wszystkiego co bym chciał, ale może coś tam sobie zostawiają na E3. W końcu mamy konkretną datę Fire Emblem, gdzie właśnie obstawiałem czerwiec lub lipiec, a i dostaniemy też kolekcjonerkę na którą sobie zapoluje. Nowa-stara Zelda też mnie jak najbardziej interesuje. Cieszę się z nowej gry od Platynowych szczególnie że nastawiałem się jednak na remaster Wonderful 101 (co nie znaczy że nie kupiłbym), a tu miła niespodzianka. Wzbogacona wersja Dragon Quest'a też mi się podoba, szczególnie ten tryb 2D. Dobrze że sobie odpuściłem wersję na PS4. I jako fana, cieszy mnie bardzo powrót serii Rune Factory, którą uwielbiam i liczę po cichu że edycja specjalna 'czwórki" doczeka się pudełkowego wydania. A i wstępnie jestem zainteresowany również Oniken (czy jak to się pisze). Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Zelda bardzo spoko, resztę zaorać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 - Astral Chain - Dragon Quest XI wersja d e f i n i t y w n a - Link’s Awakening Remake - Fire Emblem Three House - Marvel Ultimate Alliance 3 - Daemon X Machina - Oninaki - Animal Crossing - Pokemon - Luigi’s Mansion 3 - Bayonetta 3 Cytuj
mate6 108 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Teraz, Figaro napisał: To jest Nintendo. To u nich normalne z pierwszym trailerem. E tam, BOTW prezentował się świetnie od początku. To samo SMO czy Splatoony i inne. Mówię o stylu graficznym teraz tylko. Wiadomo, że za tym stylem graficznym będzie stała świetna rozrywka, ale Minish Cap czy WW o wiele lepiej wyglądały jako słodka Zelda. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Teraz, ragus napisał: - Astral Chain - Dragon Quest XI wersja d e f i n i t y w n a - Link’s Awakening Remake - Fire Emblem Three House - Marvel Ultimate Alliance 3 - Daemon X Machina - Oninaki - Animal Crossing - Pokemon - Luigi’s Mansion 3 - Bayonetta 3 o kurka, to chyba konsolka 100% pod Ciebie, wszystko smakuje Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 1 minutę temu, mate6 napisał: E tam, BOTW prezentował się świetnie od początku. To samo SMO czy Splatoony i inne. Mówię o stylu graficznym teraz tylko. Wiadomo, że za tym stylem graficznym będzie stała świetna rozrywka, ale Minish Cap czy WW o wiele lepiej wyglądały jako słodka Zelda. na żywo będzie zayebiście, z ABW było podobne psioczenie na początku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 1 minutę temu, milan napisał: o kurka, to chyba konsolka 100% pod Ciebie, wszystko smakuje >sugerowanie że czytałem listę gdy wklejałem Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Nie wyobrazam sobie mieć tylko switcha, jak te ru-ru-ru rkowce na dnie kanału Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 nie no wrzucanie Box Boya i Tetris 99 w prawilny direct - tylko nintendo... zaorali konkurencję Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 4 minuty temu, mate6 napisał: E tam, BOTW prezentował się świetnie od początku. To samo SMO czy Splatoony i inne. Mówię o stylu graficznym teraz tylko. Wiadomo, że za tym stylem graficznym będzie stała świetna rozrywka, ale Minish Cap czy WW o wiele lepiej wyglądały jako słodka Zelda. Przecież na BOTW też ludzie narzekali, że sama trawa i puste pola. Tak samo było z SMO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi