chrno-x 901 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Chyba Limited Run Games wydało w ograniczonej ilości pudełkowe wydanie Stardew Valley. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Stardew Valley > Harvest Moon bez żadnej wątpliwości. 1 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 W krzakach można też dostać pudło ale ciężko pewnie w to grać jak się gry nie zna. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 15 godzin temu, chrno-x napisał: Chyba Limited Run Games wydało w ograniczonej ilości pudełkowe wydanie Stardew Valley. Nie było w LRG. Musiał być ktoś inny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 505 Games wydało retail SV na XO i PS4 na Swticha chyba tylko Jap wersja jest Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 19 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie, Harvest Moon czy Stardew Valley ? Poleciłbym Ci w sumie Harvest Moon'a, ale zważywszy na to że to co obecnie wydaje Natsume nie ma nic wspólnego z oryginalną serią, która obecnie kryje się pod szyldem Story of Seasons. A jak wiadomo nie ma tego na Switch'u to śmiało bierz Stardew Valley. Ewentualnie poczekaj na Rune Factory 4, "piątka to na razie odległa przyszłość. @roivasJa tam używam arcade stick'a. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 @roivas w trybie dock polecam przejściówki typu mayflash/8bitdo do których podepniesz dowolnego pada z dobrym krzyżakiem (ds4 np). Perfect Blue ma coś w ofercie. Natomiast w trybie HH polecić mogę joycon hori z krzyżakiem. Mam I jest całkiem przyjemny. 1 Cytuj
roivas 41 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 10 godzin temu, P-chan napisał: @roivasJa tam używam arcade stick'a. Też bym chciał, ale 5-u stów nie chcę wydawać:( Poza tym chciałbym grać z kimś i trochę głupio grać każdy na czymś innym, nie fair:) Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Jak chcesz 2 I przewód ci nie straszny to bym te rozważył https://www.ceneo.pl/53786323 Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 https://twitter.com/muguwus no to kolejny celny tiss (po praktycznie idealnym zdradzeniu zawartosci directa teraz pokemony), koles wyrasta bezkonkurencyjnie na najlepiej poinformowanego w tematach niny w tym roku Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 (edytowane) 14 godzin temu, roivas napisał: Też bym chciał, ale 5-u stów nie chcę wydawać:( Poza tym chciałbym grać z kimś i trochę głupio grać każdy na czymś innym, nie fair:) Tylko że ja nie dałem aż tyle kasy za niego, bo nie kupowałem as'a od Hori (może kiedyś, gdy stwierdzę że potrzebuję czegoś bardziej konkretnego), a że przy tym nie gram profesjonalnie to na razie wystarcza mi ten: https://www.lioncast.com/pl/produkty/lioncast-arcade-fighting-stick-pl/, z którego jestem zadowolony. A przy tym działa jeszcze z PS4, PS3 i PC... Edytowane 26 lutego 2019 przez P-chan 1 Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Kiedy pojawi się nowa poprawiona wersja switcha? Coś już wiadomo ? Cytuj
Dante2212 18 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 15 minut temu, wendiego napisał: Kiedy pojawi się nowa poprawiona wersja switcha? Coś już wiadomo ? Po słowach obecnego szefa Nintendo i Reggiego na pewno nie w tym roku bo to nie jest obecnie ich priorytet. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Bedzie pudło Residentów na Switch? Jak zobaczyłem ceny w on line store to myslalem ze rozwaale ekran. Na ps4 to tansze sporo było a tu naprawde przeginka. Gdzieś czytałem że ma być BOX w Usa ale nigdzie nie moge znaleźć info o cenie. Może tam będzie taniej albo jakiś triple pack jak w przypadkiu Re Revelations... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 52 minuty temu, ListuniO napisał: Bedzie pudło Residentów na Switch? Jak zobaczyłem ceny w on line store to myslalem ze rozwaale ekran. Na ps4 to tansze sporo było a tu naprawde przeginka. Gdzieś czytałem że ma być BOX w Usa ale nigdzie nie moge znaleźć info o cenie. Może tam będzie taniej albo jakiś triple pack jak w przypadkiu Re Revelations... Na Europę nie planują póki co, pewnie import będzie wchodził w grę albo na własną rękę albo chociażby przez Ultimę (tak zakładam bo zazwyczaj tak robili). Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Kochany Switch tax bo cartridge takie drogie. A nie, czekaj... Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Standard od lat, Niny nie jest tak popularne w Europie jak w USA więc nie wszystkie gierki wychodzą. Idzie się do tego przyzwyczaić i ten raz na jakiś czas sprowadzić sobie gierkę praktycznie w tej samej cenie z JAP czy USA. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) Chodzi mi bardziej o to, ze w cyfrowej dystrybucji te same gierki kosztuja wiecej na Switcha. Nie wiadomo dlaczego. Edytowane 1 marca 2019 przez estel Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 3 godziny temu, ListuniO napisał: Bedzie pudło Residentów na Switch? Jak zobaczyłem ceny w on line store to myslalem ze rozwaale ekran. Na ps4 to tansze sporo było a tu naprawde przeginka. Gdzieś czytałem że ma być BOX w Usa ale nigdzie nie moge znaleźć info o cenie. Może tam będzie taniej albo jakiś triple pack jak w przypadkiu Re Revelations... Będzie, ale tylko w USA i Japonii. Z tym że w wersji pudełkowej fizycznie dostaniesz tylko Resident Evil Zero, jedynka będzie w formie kodu do ściągnięcia. Capcom po prostu stwierdził, że niezależnie od regionu to RE i RE4 będą dostępne tylko w wydaniu cyfrowym na Switch'a... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) Godzinę temu, P-chan napisał: Będzie, ale tylko w USA i Japonii. Z tym że w wersji pudełkowej fizycznie dostaniesz tylko Resident Evil Zero, jedynka będzie w formie kodu do ściągnięcia. Capcom po prostu stwierdził, że niezależnie od regionu to RE i RE4 będą dostępne tylko w wydaniu cyfrowym na Switch'a... Podziękował za to. Na PS4 w najgorszym przypadku wydam łącznie 120zł za komplet i na dodatek będę miał w pudełku. Bardzo liczyłem na wydania fizyczne ale jak widać Nintendo dla Capcomu na Zachodzie za bardzo nie jest tego warte. Cóż, shit happens. Edytowane 1 marca 2019 przez chrno-x Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) 6 minut temu, chrno-x napisał: cały komplet Komplet jest z definicji cały. Często występujący pleonazm, warto zapamiętać. W temacie wybieram wersję na PS4 z tych samych powodów. Gdyb wszystko było na kartach to pokusiłbym się o pudło na Switcha. Edytowane 1 marca 2019 przez giger_andrus 1 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ja mam wszystko na ps4 ale kurde na Switch chętnie bym to trzymał w kolekcji bo co kilka miechów wracam do tych gier (zwłaszcza jedynka i zero). Cena znośna pewnie za rok - półtora dopiero będzie. Chodzi o to że szkoda mi znwu wydawać "aż" tyle za gry które znam na pamięć. To moja pierwsza konsola od nintendo i naprawde czasem się zastanawiam po co ją kupiłem... Cytuj
Damk 98 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 6 minut temu, ListuniO napisał: To moja pierwsza konsola od nintendo i naprawde czasem się zastanawiam po co ją kupiłem... Jak nie dla Zeldy, Mario, Mario i Mario (platformówki 3D, 2D, i gokartów), Smasha, Yoshiego/Kirby'ego, Zenoburejdo (lub innego jRPGa na wyłączność), Donkey Konga, Pokemonów, jakiegoś ekskluzywa od PlatinumGames, Splatoona, bądź na przykład Pikminków, itd., itp., to rzeczywiście warto się zastanowić nad racjonalizacją zakupu konsoli od Nintendo Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 14 minut temu, Damk napisał: Jak nie dla Zeldy, Mario, Mario i Mario (platformówki 3D, 2D, i gokartów), Smasha, Yoshiego/Kirby'ego, Zenoburejdo (lub innego jRPGa na wyłączność), Donkey Konga, Pokemonów, jakiegoś ekskluzywa od PlatinumGames, Splatoona, bądź na przykład Pikminków, itd., itp., to rzeczywiście warto się zastanowić nad racjonalizacją zakupu konsoli od Nintendo No właśnie żadna z tych gier mnie nie kręci. Zero klimatu dla mnie. Wziąłem switcha bo: - po umarłej Vicie to jedyna kieszonsola - kolega (fan nintendo) powiedział że zaczynają wychodzić gry dla dorosłych (Residenty, Wolf, Dark Souls) - lubie FF i Xenogears więc Xenoblade mnie zainteresował (ale jeszcze nie skończyłem) - mam nadzieje na więcej portów z poprzedniej generacji bo mam nadzieje pograć na kiblu np. w DMC Ale jak zobaczyłem ceny Residentów tych co w maju wyjdą to tak troche się poirytowałem. Nie że mam kasy żeby za to zapłacic ale tak zdroworozsądkowo to jednak bez sensu w tej cenie. . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi