chrno-x 901 Opublikowano 27 marca 2019 Opublikowano 27 marca 2019 Prędzej zrobią coś ala Vita. Wtedy mogliby do takiej handheldowej wersji dowalić ekran OLEDa przy dajmy 5" wyświetlaczu. Cytuj
Ukukuki 7 016 Opublikowano 27 marca 2019 Opublikowano 27 marca 2019 Wątpię z tym OLEDem za duży koszt dla nich pewnie a szkoda ;/ OLED w Vicie do dzisiaj robi, to samo w telefonach. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 27 marca 2019 Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) Jak ukukuki pisze. Zobacz na propada, jak gałki przesuniesz to będzie dobrze. Nie trzeba wtedy gałek pod przyciskami dawać. Edytowane 27 marca 2019 przez NemoKOF Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Te Cyber Shadow dużo ciekawej się zapowiada, niż Shovel Knight moim zdaniem :). 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Raczej na bardziej rozbudowany klon NESowych Ninja Gaidenów. Lubie takie gierki więc pewnie zakupię. Oby wsparcie po premierze wyglądało tak jak dla SK Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Ale Yacht Club to tylko wydaje, developerem jest Mechanical Head. Nie ma co liczyć na takie wsparcie jak przy SK, bo te ich obietnice z darmowymi dlc tyle lat po premierze srogo ich kosztowały. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 8 minut temu, Rayos napisał: Ale Yacht Club to tylko wydaje, developerem jest Mechanical Head. Nie ma co liczyć na takie wsparcie jak przy SK, bo te ich obietnice z darmowymi dlc tyle lat po premierze srogo ich kosztowały. A widzisz, na szybko oglądałem trailer w pociągu i przegapilem troche. Szkoda ale gierka wygląda interesująco więc sprawdze w swoim czasie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Wygląda gorzej niż Messenger, ale każda kopię NG lykam jak pelikan. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Wygląda jak 8 bitowy szpil, czyli tak jak SK. Z tym, że wygląda na bardziej urozmaiconą grę, niż SK, no i jest motur! Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 monolith soft (ci od min xeno) rekrutuja ludzi pod nowa zelde 3d....zdajsie przy botw tez pomagali w pracach Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Godzinę temu, Ficuś napisał: monolith soft (ci od min xeno) rekrutuja ludzi pod nowa zelde 3d....zdajsie przy botw tez pomagali w pracach Przy Skyward Swordzie również pomagali. Przy kilku innych pozycjach na Wii U także pomagali. Mają od tego osobny team, który zajmuje się wspieraniem innych ekip. 1 Cytuj
sprite 1 789 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 (edytowane) 15 godzin temu, Borucin napisał: Darmowe 12 msc abonamentu Nintendo Switch Online dla posiadaczy Twitch Prime :o https://gameshunt.pl/darmowe-12-miesiecy-abonamentu-nintendo-switch-online-za-darmo-dla-subskrybentow-twitch-prime/ Promka sztos. Ale jeszcze lepiej wziąć Amazon Prime Video(jak ktoś nie ma) za 2.99 EUR miesięcznie przez pierwsze pół roku. W tym od razu masz Prime Video, w którym jest dużo dobrego stuffu do zwąchania, Twitch Prime(bye plebs) i darmowe nintendo online. Trzy w jednym Edytowane 29 marca 2019 przez sprite Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 To jakiś żart ? Pojawił się wczoraj a oficjalnie żadnej wzmianki nie widziałem.A materiał mnie rozwalił że teraz modlę się tylko żeby to jednak była prawda. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 no co ty, wszystko na poważnie Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Nie chcę zakładać nowego tematu a innego gdzie mógłbym zadać pytanie nie znalazłem, zdam je tutaj :)? Czy w obecnej chwili opłaca się kupować Switcha? Widziałem wzmiankę o nowych modelach, czy to pewne ? Czy w związku z wyjściem nowych modeli "stary" Switch może stracić na wartości? Czy największe hity pokroju Zeldy i Mario można znaleźć w granicach 100zł czy raczej wszystko bliżej 200zł? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) 20 minut temu, BRY@N napisał: Nie chcę zakładać nowego tematu a innego gdzie mógłbym zadać pytanie nie znalazłem, zdam je tutaj :)? Czy w obecnej chwili opłaca się kupować Switcha? Widziałem wzmiankę o nowych modelach, czy to pewne ? Czy w związku z wyjściem nowych modeli "stary" Switch może stracić na wartości? Czy największe hity pokroju Zeldy i Mario można znaleźć w granicach 100zł czy raczej wszystko bliżej 200zł? Jeśli Ci się nie - zawsze mam dylemat, czy spieszy, czy śpieszy, ale obie wersje są poprawne - to zaczekaj do E3, na razie to tylko plotki, ale bardzo prawdopodobne, że pokażą jakąś nową wersję Switcha, która jeśli pokażą, pewnie wyjdzie w okolicy gwiazdki, więc jeśli Ci się nie spieszy :). Oczywiście jest szansa, że gdy wyjdzie nowa wersja lub dwie to stara stanieje trochę, aczkolwiek niekoniecznie. Wiesz gry Nintendo trzymają cenę, za Zeldę dalej musisz wyłożyć 150zł, za Mario pewnie też, więc wyjdzie gdzieś w połowie 100-200zł. Edytowane 2 kwietnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) A to w sumie dla mnie ewenement. Sony od zawsze jakieś Platinium, Classic czy Essential, Xbox też coś miał a Niny: " FU! I tak kupicie tępy motłochu 3 letnią grę za pełną cenę". Edytowane 2 kwietnia 2019 przez szczudel Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) 6 minut temu, szczudel napisał: A to w sumie dla mnie ewenement. Sony od zawsze jakieś Platinium, Classic czy Essential, Xbox też coś miał a Niny: " FU! I tak kupicie tępy motłochu 3 letnią grę za pełną cenę". Nintendo ma swoje Selects, czyli gry po 19.99e, wiem że było na Wii i jest na 3DSa, ale na Switcha jeszcze nie wprowadzili. Edytowane 2 kwietnia 2019 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Selects było również na WiiU. O ile na takim PS zazwyczaj czekam na permanentne obniżki cen i/lub promocyje, o tyle na Nintendo tego nie robię i kupuję za standardową cenę w okolicach premiery. Może dlatego, że nie chce mi się czekać tych (około?) 4 lat na kupno tytułów, które mnie zaciekawiły (w przeciwieństwie jak ju Sony, gdzie zazwyczaj w przeciągu roku-dwóch można kupić grę w cenie dobrego indyka). Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 3 godziny temu, zdrowywariat napisał: .... pewnie wyjdzie w okolicy gwiazdki, więc jeśli Ci się nie spieszy :).... Do gwiazdki to liczyłem że ogram wszystko co mnie interesuje W sumie ceny gier trochę mnie odstraszają bo na wszystkich konsolach robiłem "zbieractwo" i co dobre zawsze zostawiałem. Tutaj można w sumie wymieniać gry. Zastanawiałem się jeszcze nad sprzedażą mojego PS3 i właśnie zakup Switcha ale tak trzymam to PS3 z myślą jak mały podrośnie to będzie miał na czym grać żeby nie zajmował PS4 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Sprzedaj ps3 i kup switcha ty i twój dzieciak tylko na tym skorzystacie, imo Nintendo to najlepsza platforma do zapoznania dzieci ze światem gier wideo 6 1 Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Sprzedawaj PS3, jak tak zrobiłem i nie żałuję razem z córką tłuczemy w Switcha aż miło dodam iż jest to moja jedyna stacjonarka (mam jeszcze 3dsa). Ale ty mając ps 4 nie powinieneś się zastanawiać . Cytuj
Strife 228 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Ja Ci poradzę żebyś nie sprzedawał ps3, kup switch'a i zawsze masz wtedy do dyspozycji 3 konsole, na chlebaku jest naprawdę sporo świetnych exów do ogrania dla dzieciaków. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Też najchętniej był zostawił PS3, PS4 i kupił Switcha ale niestety żona by chyba tego nerwowo nie wytrzymała :) W sumie PS3 trzymam tylko dla gier bo większość można już zagrać na PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi