NemoKOF 672 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 A tak, taki activity jak na 3ds i byłoby dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 96 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) Lepiej taki jak Daily Log na WiiU i byłoby ok. Edytowane 12 czerwca 2019 przez Damk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Demon x machina wydaje mi się bardziej dynamiczny do tego co prezentowało demo. Wygląda teraz smacznie. A może po prostu jest to dobrze zmontowany trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 https://nintendoeverything.com/rumor-wsj-reports-that-nintendo-is-partially-shifting-switch-production-to-southeast-asia-two-new-switch-models-in-development-there/ Oby to była prawda i w końcu dali wersję Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 A mi wersja składana ala 3ds. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 3 godziny temu, Rezoo7 napisał: Demon x machina wydaje mi się bardziej dynamiczny do tego co prezentowało demo. Wygląda teraz smacznie. A może po prostu jest to dobrze zmontowany trailer. Gierka wygląda troche ładniej, dodano chyba większą paletę kolorytu. Co do dynamiki - na wczorajszym gameplay mocno ziewałem. Miałem wrażenie, że jedyną zaletą gry co bardzo mocno podkreślali na każdym kroku jest customizacja mecha. Trochę usprawnili niektóre elementy po feedbacku dema - dodali np markery nad wrogimi jednostkami bo były kiepsko widoczne itp. Jedyne co mi się w tej grze podoba to stylistyka mechabossów. Gra może tragiczna nie będzie ale będzie sprzedażowym niewypałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Pytanie czy poprawili płynność rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 5 godzin temu, NemoKOF napisał: Jedyne czego mi brakuje to znajomych i wiadomości. Nic innego bym i tak nie robił, ew netflix w docku ale to nie jest decyzja wyłącznie nintendo. No ale brak znajomych to nie wina Nintendo. 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 12 czerwca 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 No nawet mu wyszło, kwikłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Witcher w 720p w domu i 540p w hh. Oba w dynamicznej z najniżej zarejestrowaną 896x504. Potwierdzono też brak cross-save, co według mnie jest ogromnym minusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Dlaczego brak cross save jest dla Ciebie minusem, a między ps4 i xo jest cross save? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Liczyłem, że będę mógł sobie ogrywać grę w pełnych detalach na kompie a w czasie podróży kontynuować rozgrywkę na Switchu z gorszą grafiką. Jest też grupa osób która chętnie by tytuł ogrywała jak tylko wyjdzie przenosząc progress z kompa. Tak to właśnie działa w Civ VI. Szkoda, że z jakiegoś względu więcej gier tego nie oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Parę znajomych (no jednak jakichś mam xD) w robocie mówiło że wezmą bo mają rozgrzebane i by skończyli. Warunkiem właśnie był cross-save albo chociaż jakiś import do wersji switchowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Na co Retro dostało tyle czasu? Dali im MP4, więc Ninny musi im mocno ufać. A po tym co zapowiedzieli na E3 można wywnioskować, że gra Retro (jeśli w ogóle coś mają) wyjdzie najwcześniej na początku przyszłego roku (no może w grudniu - popołudniu), czyli po ponad 6 latach developingu, licząc od premiery DKCTF na WiiU. Jak to nie będzie coś na miarę Cyberpunk 2077 to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Dolaczylem do posiadaczy Switcha .. troche sie obawiam z moja tendencja do szybkiego nudzenia sie nowymi zabawkami, ale na start wzialem Zelde wiec licze na "kilka" godzin zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Posprawdzaj sobie gry od Nintendo i wsiąkniesz na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Od paru lat namietnie grywam na PS4 (teraz PRO) i troche obawialem sie jakosci ze Switcha, ale widze ze jest akceptowalnie ;) Na PS4 unikalem indykow i gier z nizszej polki niz AAA bo zawsze mi bylo szkoda kasy - Switch wydaje sie byc idealna konsola pod takie gry, chociaz widzialem tez sporo pierwszoligowych tytulow. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 3 minuty temu, czacha79 napisał: Od paru lat namietnie grywam na PS4 (teraz PRO) i troche obawialem sie jakosci ze Switcha, ale widze ze jest akceptowalnie Na PS4 unikalem indykow i gier z nizszej polki niz AAA bo zawsze mi bylo szkoda kasy - Switch wydaje sie byc idealna konsola pod takie gry, chociaz widzialem tez sporo pierwszoligowych tytulow. Breath of the Wild 330h Stardew Valley 245h Celeste 225h Into the Breach 185h Super Mario Odyssey 85h i na tym nie koniec (jeśli chodzi o indyki) i długo nic mam nadzieję, że pomogłem :). Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Nie jestem takim maniakiem jak zdrowy, ale też kilka gier na Switcha zakręciło mi się ok 100h w tym niewymienione przez niego Xenoblade 2 i Mario Kart 8 Deluxe. Obie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Mam do ogrania Zelde, Mario Odyssey i Kart 8, Diablo 3 i pare mniejszych .. grania a grania, byle checi starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) 7 godzin temu, czacha79 napisał: Mam do ogrania Zelde, Mario Odyssey i Kart 8, Diablo 3 i pare mniejszych .. grania a grania, byle checi starczylo Jasne. Nie bój się indyków, nie gryzą. Niektóre są naprawdę smaczne :). Edytowane 14 czerwca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 10 godzin temu, czacha79 napisał: Od paru lat namietnie grywam na PS4 (teraz PRO) i troche obawialem sie jakosci ze Switcha, ale widze ze jest akceptowalnie Na PS4 unikalem indykow i gier z nizszej polki niz AAA bo zawsze mi bylo szkoda kasy - Switch wydaje sie byc idealna konsola pod takie gry Mam dokładnie tak samo, i to jest właśnie największa zaleta Switcha według mnie (dlatego planuje zakup ;p). Wiem, że sięgnę na tej konsolce po wiele tytułów, na które po prostu szkoda mi czasu grając na prosiaku. Ostatnio na PS4 odpaliłem Axiom Verge i wszystko spoko, ale w tyle głowy mam wyrzuty sumienia, że gram w taką popierdółkę kiedy w kolejce jest masa pięknych tytułów (PS4 kupiłem dopiero rok temu, więc zaległości ogromne). Co innego odpalić sobie takiego indyka w wyrze przed snem, w podróży, w pracy na dyżurze itp itd Switch jest dla mnie świetnym substytutem do "dużej" konsoli. No i przecież są jeszcze genialne tytuły AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 96 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) Wszystko zależy od upodobań. Ja zaopatruje się w konsole dla ekskluzywów. Indyki mają dobrą passę na Switchu z tych samych powodów co kiedyś na WiiU: - gier na wyłączność - zakładając, że nie wszystkie gatunki lubisz (bo wydawanie 6-8 takich tytułów na rok to jednak świetny wynik) - nie ma aż tylu, by zapewnić rozrywkę od jednej premiery do drugiej - stąd posiłkowanie się indykami (oraz portami i multiplatformami) w okresach posuchy; - tryb tabletop/handheld (na WiiU to Off-TV Play) pozwala grać w pikseloze niektórych indyków bez krwawienia z oczu; nie ma się wyrzutów, że gra się marnuje na małym ekraniku jak w przypadku dużych tytułów AAA; można grać bez udziału TV w łóżeczku, na hamaku, na tarasie, everywhere - niektóre indyki to naprawdę dobre produkcje i nazywanie ich "grami z niższej półki niż AAA" jest niesprawiedliwe (dla mnie takie World of Goo, Braid, Super Meat Boy, czy Teslagrad są o wiele wyżej w rankingu niż wiele gier AAA) Edytowane 14 czerwca 2019 przez Damk Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Myślicie, że do września wyjdzie jakaś ulepszona wersja konsoli i wtedy brać razem z Zeldą? Trochę by mnie szlak trafił jakbym teraz kupił a za dwa miechy jakiś switch pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi