Damk 98 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Jak rzeczywiście mają w planach nową rewizję sprzętu, to ogłoszą to na okres świąteczny. Gwiazdka to zazwyczaj najlepszy czas sprzedaży. Można tylko gdybać: nowa wersja przy premierze Pokemonów, lub nowa wersja przy premierze nowej Zeldy. Ważnym pytaniem jest czy będzie to wersja New/Pro, czy bardziej Micro/Lite? Nowe Poki, czy Fire Emblem na Switchu. Brak zapowiedzi nowych gier dla 3DS na ostatnim E3. Wygląda na to, że Switch zastępuje pomału handhelda. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Teraz jest faktycznie najgorszy moment na zakup Switcha :) Jeszcze żeby sprzęcik kosztował tyle co zwykły Xbox One. Moim zdaniem na bank w tym roku wydadzą nową wersję, a będzie to na premierę Pokemonów. I to będzie ta tańsza wersja konsolki. Mocniejszą, na którą wiele osób czeka, zostawią sobie na wiosnę 2020. Moja rada? Jak masz kaskę i chęć zagrania w te wszystkie super gry, to bierz dzisiaj Switcha i nie myśl o nowych wersjach. 1 Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Uwazam ze nie ma co czekac. Pograsz za ten czas co bys czekal, a jak bedziesz czul ze musisz kupic nowa wersje to kupisz, a ta sprzedasz. To tylko kasa, tym bardziej ze jest nie duza - to nie zakup mieszkania za 500 czy 700tys 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Tu się zgodzę z czacha79, według mnie nie ma co czekać. Do czasu nowego wydania Switcha zdążysz ograć kilka fajnieszych exów. Propo nowych wydań znów pojawiły się nowe plotki związane z przerzuceniem produkcji na inne fabryki i zrezygnowaniem z jednej czy dwóch linii produkcyjnych w Chinach. Z jednej strony wynika to z nowych taryf podatkowych narzuconych na Chiny przez US a z drugiej mówi się o zmniejszeniu nakładu produkcyjnego starego modelu na rzecz dwóch nowych, z czego jeden ma być faktycznie na mocniejszych podzespołach. Wiem, że to plotki, plotunie ale w każdej jest ziarno prawdy i coś mi mówi, że Wiesiek może coś wiedzieć na ten temat - takie studio jak CDP mogłoby dostać info od Ninny, że planują rozbudowę podzespołów przez co W3 będzie chodził lepiej w lepszej jakości na nowym sprzęcie, a na obecnej jako tako. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) Na mocniejsza konsole wszystkie studia zapewne musza przygotowac patche do wazniejszych produkcji wprowadzajace wiekszy framerate, antyaliasign po podlaczeniu do TV czy wieksza ilosc szczegolow. A to jak wiadomo wymaga czasu, testow itd. Mysle ze developerzy maja u siebie te nowe konsole i testuja je, ale wydania ich spodziewalbym sie blizej Świąt.. Switch na tyle dobrze sie sprzedaje ze powiedzenie teraz o nowszych wersjach na pewno odbiloby sie negatywnie, bo wiele osob odpuscilaby zakup na wakacje i czekaliby pol roku pozbawiajac firme zyskow. To samo dzieje sie ze sprzedaza iPhone’ow gdy zaczynaja sie pojawiac przecieki o nowym modelu.. sprzedaz siada bo ludzie czekaja na nowosc. Dlatego Nintendo tak chetnie dementuje pogloski i mowi „jeszcze nie”. Edytowane 14 czerwca 2019 przez czacha79 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) Ja tam nie czekam na nową wersję. Nie wiadomo kiedy wyjdzie to raz, a dwa, że z zakupem lepiej zaczekać parę miesięcy po premierze aż wyjdą na jaw wszystkie wady (i zalety ) Edytowane 14 czerwca 2019 przez number_nine Cytuj
funditto 657 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Też obstawiam, że nowy model pojawi się w okolicach Pokemonów i że będzie to model budżetowy, który będzie miał zastąpić 3DSa. Z resztą nawet jeśli by był trochę mocniejszy to nie wiem czy czekałbym prawie pół roku, bo do tego czasu wskoczy kilka mocnych exów, które chciałbym ograć jak najszybciej Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Nie dowiemy się do momentu aż się pojawi. Nintendo nie jest głupie i wie, że jak zapowie to ludzie będą czekać więc musieliby zejść z ceny żeby sprzedać obecny model. Szczególnie, że plotki mówią, że nie będzie wersji PRO. Raczej odświeżenie + wersja mini. Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 No i nowość goni nowość. Zawsze można czekać. Tylko (pipi)owo tak żyć. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 A tak swoja droga kto poleci douszne sluchawki do Switcha? Max 150-200zl budzet. Moga byc bezprzewodowe czy nie bardzo? W sumie nie wiem czy tu jest BT Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Zeby miec BT musialbys kupic: https://www.indiegogo.com/projects/genki-bluetooth-audio-for-the-nintendo-switch--3#/ Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 To za tyle wole sluchawki na kabelku Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Skulls of the Shogun wychodzi 11.07 teraz jest przecena 50% i się zastanawiam. To jest taki WarGroove? Warto? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Jakiś sklep wrzucił kilka produktów na Switch Mini: https://web.archive.org/web/20190619063850/http://www.honsoncn.com/nintendo switch mini/ 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Wygląda spoko, ciekawe czy ramki będą tak małe jak na tej wizualizacji. Jak recki będą pozytywne to kupuję. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Też bym wolał coś takiego, w sensie w całości, bez wysuwanych tych padów czy jak to się tam nazywa. Byle by miał bebechy te same co starszy i był tańszy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Nie wierze, dla ,mnie najwspanialszą rzeczą w switchu jest mozliwosc trzymania joyconów osobno w dłoniach, przeciez jak masz chwile w grze, albo nie dziej sie nic wymagajacego to rece mogą byc nawet w zwisie, no potęga. A tutaj je przykleili. No ale widocznie tak gracze też chcą. 2 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Chodzi o zastąpienie 3ds i zwiększenie sprzedaży. Kurde gdzie mój switch pro . Z drugiej strony może szykują się na switcha 2. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 Teraz, Basior napisał: Chodzi o zastąpienie 3ds i zwiększenie sprzedaży. Kurde gdzie mój switch pro . Z drugiej strony może szykują się na switcha 2. Niech zastępują, pytanie czy technologicznie trzeba było je przykleić? Nie widze przynajmniej z zewnatrz powodów scalenia. Gdybym miał kupić mniejsza wersję by łatwiej zmiescic np. do kieszeni, to nadal chciałbym miec mozliwosc postawienia np. wyswietlacza na stole w pkp i grac bez smiesznego zginania szyi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 W dniu 14.06.2019 o 09:51, number_nine napisał: Ostatnio na PS4 odpaliłem Axiom Verge i wszystko spoko, ale w tyle głowy mam wyrzuty sumienia, że gram w taką popierdółkę kiedy w kolejce jest masa pięknych tytułów Grasz w grę bez grafiki? Masz ty rozum i godność posiadacza PS4? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 6 minut temu, milan napisał: Niech zastępują, pytanie czy technologicznie trzeba było je przykleić? Nie widze przynajmniej z zewnatrz powodów scalenia. Gdybym miał kupić mniejsza wersję by łatwiej zmiescic np. do kieszeni, to nadal chciałbym miec mozliwosc postawienia np. wyswietlacza na stole w pkp i grac bez smiesznego zginania szyi. Umiejscowienie głośników to już masz jeden powód design'erski. Też się cieszę, że Switch pozwala na wygodę odpięcia kontrolerów. Leżąc sobie w łóku wolę trzymać ekran na stoliku dla lapka i trzymać ręce wzdłuż ciała. W innym wypadku po dłuższej chwili ręcę cierpną no i kark też męczy takie granie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 No ale to chyba nie jest tak ze głosniki muszą być po bokach, inzyniery z nintendo spokojnie by wsadzili je na środku. Poza tym w ten sposób ucinają mocno sterowanie w np. mario, i tych bebenkach, jeżeli to realna fotka to słabo No ale niewazne, jest switch jest zabawa. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 11 minut temu, milan napisał: Niech zastępują, pytanie czy technologicznie trzeba było je przykleić? Nie widze przynajmniej z zewnatrz powodów scalenia. Gdybym miał kupić mniejsza wersję by łatwiej zmiescic np. do kieszeni, to nadal chciałbym miec mozliwosc postawienia np. wyswietlacza na stole w pkp i grac bez smiesznego zginania szyi. Będziesz sobie mógł dokupić osobno i grać jak chcesz a jak nie to jest jeszcze większą wersja. To ma być jak najbardziej kompaktowe i odchudzone. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 czerwca 2019 Opublikowano 19 czerwca 2019 (edytowane) mi sie podoba ten koncept jednej bryły, wkurzał mnie troche ten luz minimalny w prowadnicach przy graniu ;/ Edytowane 19 czerwca 2019 przez Orzeszek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi