Basior 1 084 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 29 minut temu, funditto napisał: Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 3 godziny temu, funditto napisał: Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie A czy samo doładowanie z makera ma jakąś datę ważności? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 4 godziny temu, Basior napisał: No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie. Na nikogoforum gość napisał, że Mu przycięło. Tam na forum jest też lukaszsa, który obsługuje support Nintendo i pisał, żeby pisać zgłaszać takie sytuacje to będzie interweniować Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2019 Opublikowano 30 czerwca 2019 Na eshopie pojawiło się demo Dragon Quest Builders 2. Jedynka była w porządku ale za dużo tam było tutoriali. Ciekawe jak tutaj. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 W demie jest tutorial + ladujemy na pierwszej wyspie z wylaczona funkcja save. Pogralem troche, ale nawet na malutkim statku (tutorial) framerate zauwazalnie klatkuje. Boje sie co bedzie na wiekszych mapach. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 Polski Youtuber wrzucił opinię z pokazu post E3 w Niemczech Wrażenia z Astral Chain, Luigiego, Zeldy, Pokemonów, Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games, Hollow Knight Silksong oraz kilku portów Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 3 lipca 2019 Opublikowano 3 lipca 2019 Ciekawe kiedy technologia konsol przenośnych pozwoli na swobodne korzystanie w dzień. Telefony problemów nie mają natomiast psvita czy switch w dzień to masakra. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 lipca 2019 Opublikowano 4 lipca 2019 Z GBC korzysta się wspaniale w pełnym słońcu Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 4 lipca 2019 Opublikowano 4 lipca 2019 Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. Cytuj
pietrex 3 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 (edytowane) W dniu 1.07.2019 o 05:27, Dr.Czekolada napisał: No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate. Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry. Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne? Co dodatkowo można robić w tej gierce? Edytowane 7 lipca 2019 przez pietrex Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 (edytowane) @pietrex Zobacz sobie demo jedynki jest na eshopie, jest znacznie dłuższe niż 2 i w znacznym stopniu tłumaczy czego się po grze spodziewać. W skrócie budowanie i crafting. Edytowane 7 lipca 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 lipca 2019 Opublikowano 7 lipca 2019 11 godzin temu, pietrex napisał: Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry. Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne? Co dodatkowo można robić w tej gierce? Ogólnie to seria ta posiada jakiś tam tryb story, tak więc nie jest to sam w sobie tryb free mode. Demo dwójki ma żmudny początek ale później bardziej się rozkręca. No i jak kolega powyżej podał, jest jeszcze demo pierwszej odsłony, więc możesz nieźle obadać zanim dokonasz zakupu. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Pogralem wczoraj w demo no i czuc ze garsciami czerpia z Minecrafta, ale podanie tego jak opowiesci z zadaniami do wykonania nadaje troche wiecej sensu niz bieganie po otwartym swiecie bez celu. Narazie jednak wstrzymuje sie z zakupem pomimo ze demo wessalo mnie niezle Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 W dniu 4.07.2019 o 15:04, NemoKOF napisał: Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. Akurat na ekranie oszczędzać jest kompletnie durne , konsola powinna być przenośna a lekkie słońce uniemożliwia mi kompletnie granie. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 4 minuty temu, NemoKOF napisał: No ale tak zrobili Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Na wszystkim oszczędzają, ekran, bateria, pamięć i inne. Od grosika do grosika i jeszcze zarobią ze stówkę ojro przy cenie konsoli za 400e. Edytowane 8 lipca 2019 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 4 minuty temu, czacha79 napisał: Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... O tym piszemy. Że wlaśnie to zrobili :-) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Że ekran niby nieczytelny? Może macie włączone oszczędzanie energii. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 W słońcu słabo bo mocne refleksy i niska jasność. Są lepsze ekrany. Szkoda bo jak nie patrzeć to jednak również konsola przenośna. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Klade na balkonie obok siebie iPhone’a i Switcha, ekran w konsoli jest slabszy pod wzgledem jasnosci i odblaskow Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 No co ty Ekran w switchu to high end Manty z biedry. Jak ktoś pisze, że to dobry display, to trzeba jak najszybciej robić wycieczkę do Vision Express. 2 Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Polećcie jakieś etui tak by zabrać konsolę na wakacje i nie stłuc w torbie czy plecaku. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Ja posiadam takową torbę i polecam. Zmieścisz tam cały zestaw (a nawet dorzucisz Pro Controllera i gry). http://konsoleigry.pl/akcesoria-nswitch/12846-torba-na-nintendo-switch-zelda-botw-873124006988.html 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi