Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Bedzie 899pn u nas z podatkiem, dalej sporo, ale tez mniej niz te 1349 ile kosztuje fat. Ja poczekam do swiat, jakby byl lajcik za 9stowek z jakas gra to na pewno sie skusze w koncu :reggie:

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

No przelicznik od lat się nie zmienił. 1 Euro = 1 Dolar. Skoro tam jest 199 dolców to w EU będzie 199 Euro. Niestety Europa zawsze jest dymana i jak kolega @Copper obstawiam, że będzie 899PLNów i to przy dobrych wiatrach.

Opublikowano

Powinni zmienić nazwę, jak 3DS -> 2DS. Switch bez switchowania nie jest switchem, nie?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, scuff napisał:

Switch bez switchowania nie jest switchem, nie?

Switch Lite to nowe 3DS/2DS bez mieszania...czyli Vita 2.0

Opublikowano
7 godzin temu, zdrowywariat napisał:

Jaką połowę? 

Zalezy jak na to patrzec - jesli 200 podniesiesz o 50% to wychodzi 300.. czyli o polowe ;) Ale juz samo 300 pomniejszyc musisz jedynie o 30% zeby miec 200 .. wiec mniej niz o polowe ;) Ot matematyka :p 

Opublikowano

Ciekawe czy będzie ładowarka w pudełku z konsolą :)

Opublikowano

Będzie :D

Mnie bardziej ciekawi cena, bo w internecie pierwsze sklepy przyjmują zamówienia ale ceny brak. 

Opublikowano

Niestety zero zajawy. Pamiętam do dziś pierwszą zapowiedź Switcha, jarałem się mocno wszystkimi funkcjami, a Lite jest jakiś taki bezpłciowy... Jestem ciekaw jak to się sprzeda, bo typowe handheldy zostały mocno wyparte przez telefony. Btw, te kolory to mogli jakieś ładniejsze wybrać :facepalm:

Opublikowano

Zbyt rzadko gram poza domem, żeby usprawiedliwiać zakup. W sumie jakby to miało być przenośne to jednak powinien być mniejszy, no i mieć clamshell design.

Dpad to główny atut, ale w sumie mam joycona z dpadem, więc yebać.

Opublikowano
24 minuty temu, czacha79 napisał:

Xkom dal cene 999, ale chyba ich pogrzalo ;)

Myślę, że realnie mogą odpalić w tej cenie golarkę (w sensie Conquest) ale jednak rozsądek podpowiada te 899 i pewnie na tym się skończy. X-kom wrzucił po prostu placeholdera z ceną z dupy żeby mieć wtopy przy oficjalnej cenie. 

Opublikowano

Czytam rozne zrodla i wiekszosci na swiecie komentarze na temat NSL sa pozytywne, tylko nasi gracze jacys bardziej sceptyczni ;) Ale tak sobie mysle, ze w naszym pieknym kraju gdzie cena Lite to najczesciej 1/3 wyplaty malo kto sobie na niego pozwoli majac juz Switcha. Ale w cywilizowanych krajach gdzie Lite kosztuje 200 monet a na podstawowa wyplate dostaje sie 1500-2000 monet zakup jego to smiech na sali. Raczej nie wypuszczaja tego na pałę tylko zapewne robili masę badań potrzeb konsumentów zanim w to zainwestowali. Niestety przez pryzmat naszych realiow ciezko nam czasem zrozumiec posuniecia producentow ktorzy nie specjalnie biora pod uwage sile nabywcza złotowki i potrzeby polskiego gracza. Zreszta wiadomo to od dawna i widac to po cenach gier - my wydajemy na nie 250 monet zarabiajac okolo 3000 monet a taki amerykanin wydaje 60 monet zarabiajac 2000 monet. Nie ma w tym za grosz sprawiedliwosci ;)

PS. Z jakiegos nieznanego mi powodu powiekszylo czesc tekstu.. to nie zamierzone ;) 

6 minut temu, _Be_ napisał:

Myślę, że realnie mogą odpalić w tej cenie golarkę (w sensie Conquest) ale jednak rozsądek podpowiada te 899 i pewnie na tym się skończy. X-kom wrzucił po prostu placeholdera z ceną z dupy żeby mieć wtopy przy oficjalnej cenie. 

Miejmy nadzieje, bo ta cena to rozboj w bialy dzien ;) Lite powinien byc tanszy o 30% od Switcha, kropka.

Edytowane przez czacha79

Opublikowano
16 godzin temu, aux napisał:

Liczę jeszcze na jakieś dodatkowe wersję kolorystyczne, na razie jest słabo.

0_1.jpg

ten nawet ładny, fajne ma kolory na przyciskach 

Opublikowano

Nie no generalnie jakbyśmy dostali cene w dolarach plus podatki czyli dajmy na to 799 to by była zayebista cena, 899 a tym bardziej 999 to już trochę odpływ bo serio 1300zł i mam konsole T O T A L N Ą to jednak chyba wolę kupić drugi raz fata. 

Opublikowano

Ja postanowiłem kupić Switcha Lite, jeżeli cena nie będzie większa niż 899 zł. :D

Edytowane przez pattro

Opublikowano

899 to bardzo rozsadna cena, ale cos czuje ze nas zaskocza niemilo .. ;) Cale szczescie jest jeszcze Amazon gdzie konsola bedzie tansza :banana:

Edytowane przez czacha79

Opublikowano

Mnie cena w ogóle nie odstrasza, bardziej chodzi o brak możliwości ogrania części tytułów na tv. Po co mi Lite jak mogę mieć 2w1, no chyba, że Lite jako dodatkowa konsolka.

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, czacha79 napisał:

Czytam rozne zrodla i wiekszosci na swiecie komentarze na temat NSL sa pozytywne, tylko nasi gracze jacys bardziej sceptyczni ;)

Może hardcore Nintendowcy (lol) nie rozumieją ze to koniec 3DS-a i Switch Light jak co to tylko wzmocni cala konsole bo teraz cały resource Nintendo tylko w Switcha przeniesie 

Opublikowano
2 minuty temu, Labtec napisał:

to tylko wzmocni cala konsole bo teraz cały resource Nintendo tylko w Switcha

a to oni jeszcze coś robili z 3DSem? ;) 

Opublikowano

3DS już swoje najlepsze lata ma za sobą, kiedyś musiał nadejść taki dzień. Switch też kiedyś odejdzie w cień. :)

Opublikowano

Kurcze, gdyby ten Lite miał dodatkowy ekranik wysuwany z dołu i wsteczną z 3DS... :obama:

899zł - taką cenę obstawiam. Z czasem zjedzie do 849zł. Ta cena z X-komu jest tymczasowa.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, number_nine napisał:

a to oni jeszcze coś robili z 3DSem? ;) 

Na początku roku jeszcze kilka tytułów (ehh a dokladniej remake) jeszcze wydali

Opublikowano

O tak, ten jest ładny. A z tych podstawowych, po obejrzeniu wszystkich materiałów stwierdzam że żółty jest całkiem sexy :)

TjBcwn7.png