Opublikowano 10 lipca 20195 l Bedzie 899pn u nas z podatkiem, dalej sporo, ale tez mniej niz te 1349 ile kosztuje fat. Ja poczekam do swiat, jakby byl lajcik za 9stowek z jakas gra to na pewno sie skusze w koncu
Opublikowano 10 lipca 20195 l No przelicznik od lat się nie zmienił. 1 Euro = 1 Dolar. Skoro tam jest 199 dolców to w EU będzie 199 Euro. Niestety Europa zawsze jest dymana i jak kolega @Copper obstawiam, że będzie 899PLNów i to przy dobrych wiatrach.
Opublikowano 10 lipca 20195 l 17 Lipca pojawi sie nowa funkcja w grach z NESa polegajaca na mozliwosci cofania czasu w grze w dowolnej chwili
Opublikowano 10 lipca 20195 l Powinni zmienić nazwę, jak 3DS -> 2DS. Switch bez switchowania nie jest switchem, nie?
Opublikowano 11 lipca 20195 l Autor 1 godzinę temu, scuff napisał: Switch bez switchowania nie jest switchem, nie? Switch Lite to nowe 3DS/2DS bez mieszania...czyli Vita 2.0
Opublikowano 11 lipca 20195 l 7 godzin temu, zdrowywariat napisał: Jaką połowę? Zalezy jak na to patrzec - jesli 200 podniesiesz o 50% to wychodzi 300.. czyli o polowe Ale juz samo 300 pomniejszyc musisz jedynie o 30% zeby miec 200 .. wiec mniej niz o polowe Ot matematyka :p
Opublikowano 11 lipca 20195 l Będzie Mnie bardziej ciekawi cena, bo w internecie pierwsze sklepy przyjmują zamówienia ale ceny brak.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Niestety zero zajawy. Pamiętam do dziś pierwszą zapowiedź Switcha, jarałem się mocno wszystkimi funkcjami, a Lite jest jakiś taki bezpłciowy... Jestem ciekaw jak to się sprzeda, bo typowe handheldy zostały mocno wyparte przez telefony. Btw, te kolory to mogli jakieś ładniejsze wybrać
Opublikowano 11 lipca 20195 l Zbyt rzadko gram poza domem, żeby usprawiedliwiać zakup. W sumie jakby to miało być przenośne to jednak powinien być mniejszy, no i mieć clamshell design. Dpad to główny atut, ale w sumie mam joycona z dpadem, więc yebać.
Opublikowano 11 lipca 20195 l 24 minuty temu, czacha79 napisał: Xkom dal cene 999, ale chyba ich pogrzalo Myślę, że realnie mogą odpalić w tej cenie golarkę (w sensie Conquest) ale jednak rozsądek podpowiada te 899 i pewnie na tym się skończy. X-kom wrzucił po prostu placeholdera z ceną z dupy żeby mieć wtopy przy oficjalnej cenie.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Czytam rozne zrodla i wiekszosci na swiecie komentarze na temat NSL sa pozytywne, tylko nasi gracze jacys bardziej sceptyczni Ale tak sobie mysle, ze w naszym pieknym kraju gdzie cena Lite to najczesciej 1/3 wyplaty malo kto sobie na niego pozwoli majac juz Switcha. Ale w cywilizowanych krajach gdzie Lite kosztuje 200 monet a na podstawowa wyplate dostaje sie 1500-2000 monet zakup jego to smiech na sali. Raczej nie wypuszczaja tego na pałę tylko zapewne robili masę badań potrzeb konsumentów zanim w to zainwestowali. Niestety przez pryzmat naszych realiow ciezko nam czasem zrozumiec posuniecia producentow ktorzy nie specjalnie biora pod uwage sile nabywcza złotowki i potrzeby polskiego gracza. Zreszta wiadomo to od dawna i widac to po cenach gier - my wydajemy na nie 250 monet zarabiajac okolo 3000 monet a taki amerykanin wydaje 60 monet zarabiajac 2000 monet. Nie ma w tym za grosz sprawiedliwosci PS. Z jakiegos nieznanego mi powodu powiekszylo czesc tekstu.. to nie zamierzone 6 minut temu, _Be_ napisał: Myślę, że realnie mogą odpalić w tej cenie golarkę (w sensie Conquest) ale jednak rozsądek podpowiada te 899 i pewnie na tym się skończy. X-kom wrzucił po prostu placeholdera z ceną z dupy żeby mieć wtopy przy oficjalnej cenie. Miejmy nadzieje, bo ta cena to rozboj w bialy dzien Lite powinien byc tanszy o 30% od Switcha, kropka. Edytowane 11 lipca 20195 l przez czacha79
Opublikowano 11 lipca 20195 l 16 godzin temu, aux napisał: Liczę jeszcze na jakieś dodatkowe wersję kolorystyczne, na razie jest słabo. ten nawet ładny, fajne ma kolory na przyciskach
Opublikowano 11 lipca 20195 l Nie no generalnie jakbyśmy dostali cene w dolarach plus podatki czyli dajmy na to 799 to by była zayebista cena, 899 a tym bardziej 999 to już trochę odpływ bo serio 1300zł i mam konsole T O T A L N Ą to jednak chyba wolę kupić drugi raz fata.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Ja postanowiłem kupić Switcha Lite, jeżeli cena nie będzie większa niż 899 zł. Edytowane 11 lipca 20195 l przez pattro
Opublikowano 11 lipca 20195 l 899 to bardzo rozsadna cena, ale cos czuje ze nas zaskocza niemilo .. Cale szczescie jest jeszcze Amazon gdzie konsola bedzie tansza Edytowane 11 lipca 20195 l przez czacha79
Opublikowano 11 lipca 20195 l Mnie cena w ogóle nie odstrasza, bardziej chodzi o brak możliwości ogrania części tytułów na tv. Po co mi Lite jak mogę mieć 2w1, no chyba, że Lite jako dodatkowa konsolka.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Autor 9 minut temu, czacha79 napisał: Czytam rozne zrodla i wiekszosci na swiecie komentarze na temat NSL sa pozytywne, tylko nasi gracze jacys bardziej sceptyczni Może hardcore Nintendowcy (lol) nie rozumieją ze to koniec 3DS-a i Switch Light jak co to tylko wzmocni cala konsole bo teraz cały resource Nintendo tylko w Switcha przeniesie
Opublikowano 11 lipca 20195 l 2 minuty temu, Labtec napisał: to tylko wzmocni cala konsole bo teraz cały resource Nintendo tylko w Switcha a to oni jeszcze coś robili z 3DSem?
Opublikowano 11 lipca 20195 l 3DS już swoje najlepsze lata ma za sobą, kiedyś musiał nadejść taki dzień. Switch też kiedyś odejdzie w cień.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Kurcze, gdyby ten Lite miał dodatkowy ekranik wysuwany z dołu i wsteczną z 3DS... 899zł - taką cenę obstawiam. Z czasem zjedzie do 849zł. Ta cena z X-komu jest tymczasowa.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Autor 5 minut temu, number_nine napisał: a to oni jeszcze coś robili z 3DSem? Na początku roku jeszcze kilka tytułów (ehh a dokladniej remake) jeszcze wydali
Opublikowano 11 lipca 20195 l O tak, ten jest ładny. A z tych podstawowych, po obejrzeniu wszystkich materiałów stwierdzam że żółty jest całkiem sexy :)