SpacierShark123 1 475 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 No uporałem się z driftingiem już dawno ale nie wiem jakim cudem zepsułem śrubki w joy conach i nie wiem jak to rozkręcić (2 mi zostały ale czubek jest wręcz okrągły więc nie idzie zahaczyć śrubokrętem) i podmienić na metalowe zatrzaski z amazonu , które leżą w szafce. Gdyby nie te małe wady to joy cony są jak dla mnie dużo lepiej wykonane niż taki dualshock4 gdzie cały czas czuje jakby guma na gałkach miała się zetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Dla mnie jednak ciężko grać w szybką gierkę jak gałka jest zaraz pod przyciskami. Czekam na te kontrolery hori do daemon x machina bo np. Fifa w HH jest dla mnie niegrywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) Ja już nie potrafię grać na krzyżaku. W takie Celeste gram na analogu, który w joyu nie zawsze dokładnie łapie skosy, a poza tym palec się czasem mi ześlizguje. Złote truskawy są chyba nieosiągalne grając w ten sposób i na tym analogu. Edytowane 4 sierpnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Tak ponoć jest. Żeby było śmiesznie to wszystkie wersje dpada w propadzie łapią miss inputy, w nowszych mniej ale nie jest idealnie. Chodziło mi raczej o fakt, że to jest małe i gałka prawa jest pod przyciskami przez co ją trafiam. W Fifie grajek a to reaguje więc jest kicha. W zwykłym padzie gałka jest przesunięta w lewo. Ten now kontroler jest większy i tak właśnie ma ja umiejscowioną a i krzyżak hori więc pewnie lepszy niż propad (mam ich joycona i jest dobrze z tym) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) Wziąłbym jakiegoś pada, gdybym miał pewność, że dużo lepiej mi pójdzie w Celeste, ale jest jakiś ideał? W jednym krzyżak nie domaga (choć nim nie gram to jednak siedzi na psychice :)), a w innym co innego. Edytowane 4 sierpnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Nie no propad ma sporo lepsze analogi więc jak na tym grasz to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Wyglada na to ze dzieje sie to czego mozna bylo sie spodziewac przy wprowadzeniu nowej rewizji Switcha - cena wraca do pierwotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 1 godzinę temu, czacha79 napisał: Wyglada na to ze dzieje sie to czego mozna bylo sie spodziewac przy wprowadzeniu nowej rewizji Switcha - cena wraca do pierwotnej. Nowe modele już są gdzieś dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 W Australii np czyli najbliżej chin jak się da xD Doleci do nas, spokojnie. Jest nowy design pudełka więc jak nie chcesz w necie kupować to za 2-3 tygodnie zobaczysz je w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 18 minut temu, NemoKOF napisał: W Australii np czyli najbliżej chin jak się da xD Doleci do nas, spokojnie. Jest nowy design pudełka więc jak nie chcesz w necie kupować to za 2-3 tygodnie zobaczysz je w sklepach. Poczekam, a doczekać się już nie mogę:) Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 13 godzin temu, zdrowywariat napisał: Wziąłbym jakiegoś pada, gdybym miał pewność, że dużo lepiej mi pójdzie w Celeste, ale jest jakiś ideał? W jednym krzyżak nie domaga (choć nim nie gram to jednak siedzi na psychice :)), a w innym co innego. 8bitdo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Dokładnie. 8bitdo SN30/SF30 Pro(na nim pykam w MM2) byłby perfekcyjny. Większość gierki machniesz na dpadzie, a niektóre sekwencje, które wymagają skosów na analogu. Możesz też poczekać na ich najnowszą wersję pada: https://www.8bitdo.com/sn30-pro-plus/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) Ta najnowsza wydaje się być wygodniejsza. Chyba wezmę. Szkoda, że jeszcze dwa miechy trzeba czekać. Edytowane 5 sierpnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) No kapitalnie ten pad się zapowiada(button mapping nareszcie na switchu ). Do tego edycja g classic pięknie wygląda. W USA premiera jest wcześniej - 7 sierpnia. Edytowane 5 sierpnia 2019 przez sprite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 13 minut temu, sprite napisał: No kapitalnie ten pad się zapowiada(button mapping nareszcie na switchu ). Do tego edycja g classic pięknie wygląda. W USA premiera jest wcześniej - 7 sierpnia. Jestem zielony w temacie - rozumiem, że padzior sprawdzi się też do PC?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 3 minuty temu, izon napisał: Jestem zielony w temacie - rozumiem, że padzior sprawdzi się też do PC?:) ofc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) 29 minut temu, sprite napisał: No kapitalnie ten pad się zapowiada(button mapping nareszcie na switchu ). Do tego edycja g classic pięknie wygląda. W USA premiera jest wcześniej - 7 sierpnia. W Polsce będzie jakaś dystrybucja? Bo klikając na link do Amazon.co.uk jest info, że do nas nie jest realizowana wysyłka... Edytowane 5 sierpnia 2019 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 W PL nie. Będziesz musiał łyknąć z ich oficjalnego sklepu na aliexpress(pewnie dopiero pod koniec września) albo z amazone.de(jeżeli dodadzą go do oferty) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 46 minut temu, sprite napisał: W PL nie. Będziesz musiał łyknąć z ich oficjalnego sklepu na aliexpress(pewnie dopiero pod koniec września) albo z amazone.de(jeżeli dodadzą go do oferty) Jak mają na Ali, to już całkiem inna rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
canadafan 25 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 ile realnie ciągnie bateria? w sensie ile realnie można pograć na łądowaniu? czy lite bedzie miec wieksza baterię? głownie mnie interesuje mobile gaming stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Zależy od gry. Zelda zjada baterię ze dwa razy szybciej od gry z grafą z kalkulatora. Powiedzmy, że można pograć minimum 2,5-3h na jednym ładowaniu. Lite ma mieć mniejszą baterię, ale przez mniejszy ekran, brak joyconów, wibracji itd. ma wytrzymywać ciut dłużej na jednym ładowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 Dzisiaj dostalem pada podobnego do tego od Gamecuba. Pogralem chwile w RE 4 i pogram jeszcze w RE 0 i 1 na nim na pewno, jest rewelacyjny i dosyc tani do tych gier wiec polecam. A kupilem go z mysla o Smashu Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 46 minut temu, _Forum_ napisał: Dzisiaj dostalem pada podobnego do tego od Gamecuba. Pogralem chwile w RE 4 i pogram jeszcze w RE 0 i 1 na nim na pewno, jest rewelacyjny i dosyc tani do tych gier wiec polecam. A kupilem go z mysla o Smashu Polecasz pada podobnego do GC? Aha, dzięx xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 A wiesz czemu polecam do gry pada podobnego to tego z Gamecuba do RE 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 Zdradź mi tą tajemnicę frosti? To, że pad od Gacka był wygodny to ja wiem. Ja nawet ten z N64 lubiłem. A z DC też był bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi