Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Tylko z wyglądu. Tak jak pisałem wcześniej, ten dpad i ogólnie cały pad jest wzorowany na GameBoy Classic. Edytowane 27 sierpnia 20195 l przez sprite
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Właśnie dotarł mój egzemplarz g classic ,tak jak pisał wcześniej @Gromit nie ma się do czego przyczepić , krzyżak zdecydowanie lepszy od tego w pro controlerze , i nareszcie na swoim miejscu
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Panowie kiedy pojawia się jakieś bundle z grami z ta nowa rewizja switcha?
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Mnie to bardziej ciekawi kiedy dadzą nowe joycony osobno , podobno nowe wersje są lepiej wykonane niż te podstawowe barachło.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Padzik zamówiony, oczywiście classic, może Ori będę już ogrywał na nim. No ciekaw jestem jak działa, i czy analogi też są bardzo dobre, bo że lepsze, niż w joyach to na pewno.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 49 minut temu, zdrowywariat napisał: Padzik zamówiony, oczywiście classic, może Ori będę już ogrywał na nim. No ciekaw jestem jak działa, i czy analogi też są bardzo dobre, bo że lepsze, niż w joyach to na pewno. Będziesz zadowolony , u mnie pro controller poszedł w odstawkę na rzecz 8bitdo. Jedyny minus jaki na siłę mogę mu dać to niemożliwość wybudzenia nim konsoli. Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez Rezoo7
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Dzisiaj niestety sprzedalem Switcha z powodow finansowych. Wszystkie gry mam w digitalu wiec jak bede mogl to od razu kupuje nowy model. Zal mi zmniejsza fakt ostatnich akcji z tym ze malo widzialem na ekranie grajac na zewnatrz ale i tak smuteczek
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Godzinę temu, _Forum_ napisał: Wiecie czy latwo sprzedam projektor do Switcha? Jedno z bardziej durnych pytań jakie widziałem na tym forum.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 1 hour ago, NemoKOF said: Wpadł mi w oko niezły śrubokręt, możemy się wymienić. Na co?
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 51 minut temu, giger_andrus napisał: Jedno z bardziej durnych pytań jakie widziałem na tym forum. Chyba na tym _Forum_
Opublikowano 1 września 20195 l 17 godzin temu, _Forum_ napisał: Wiecie czy latwo sprzedam projektor do Switcha? Dasz mi projektor a w twoje oko nie wpadnie owy śrubokręt
Opublikowano 1 września 20195 l Czy w tym nowej wersji Switcha, która od wczoraj jest w sklepach poprawili może analogi w joyconach, czy nadal może być problem z driftingiem?
Opublikowano 1 września 20195 l 6 minut temu, Starh napisał: Lekko poprawili Rozwiń proszę. Bo wiem, że naprawili problem z zasięgiem i rozlaczaniem, o analogach nic zaś nie znalazłem l.
Opublikowano 1 września 20195 l 5 minut temu, second napisał: Rozwiń proszę. Bo wiem, że naprawili problem z zasięgiem i rozlaczaniem, o analogach nic zaś nie znalazłem l. Na RE widziałem posty mówiące o lekkim fixie tego problemu. Podobno nadal występuje, ale nie jest już aż tak irytujacy