Opublikowano 3 września 20195 l 14 minut temu, ragus napisał: Kurczę gdyby tylko był jakiś dedykowany temat o tej grze, w ktorym człowiek mógłby poczytać wrażenia. @ragus zapodaj jakieś fajne widoki z xeno x na zachętę
Opublikowano 3 września 20195 l 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku? Od dawna nie a direct jest jutro, nie pojutrze
Opublikowano 3 września 20195 l To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze. Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka. Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime.
Opublikowano 3 września 20195 l panie nintendo dla mnie poprosze pikminy i xeno x dziekuje pozdrawiam
Opublikowano 3 września 20195 l Godzinę temu, Rayos napisał: Od dawna nie a direct jest jutro, nie pojutrze Wiem już, coś mi się potentegowało.
Opublikowano 3 września 20195 l 59 minut temu, Basior napisał: To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze. Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka. Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime. Nowy dzień liczy się od zawsze tak samo czyli 00:01 -_- Znowu to samo czyli podjarka Directem, podsycona faktem, że nie miałem WiiU. Jeżeli zapowiedzą Metroida lub/i XenoX wyjdę na balkon i zatrąbię wuwuzelą ze szczęścia. Jeżeli utrzymają tendencję dobra gra na miecha to samo.
Opublikowano 3 września 20195 l IMO dzień się liczy od 00:00:00, ale mniejsza o to. Może jednak będzie coś od Monolith:
Opublikowano 4 września 20195 l 15 godzin temu, ragus napisał: Soraja przekazała dalej tweeta? Nowa gra Monolith fakin confirmed Scenarzysta serii Xeno też
Opublikowano 4 września 20195 l W dniu 31.08.2019 o 10:20, zdrowywariat napisał: Padzik zamówiony, oczywiście classic, może Ori będę już ogrywał na nim. No ciekaw jestem jak działa, i czy analogi też są bardzo dobre, bo że lepsze, niż w joyach to na pewno. Dostałem padzika już, to znaczy jutro do odbioru, awizo zostawili, szybko :).
Opublikowano 4 września 20195 l Pad pierwsza klasa. Leży w dłoniach dobrze. Mocarny d-pad. Kiedy sprzęt poleca mistrz platformówek to nie ma bata : )
Opublikowano 4 września 20195 l 8 minut temu, giger_andrus napisał: Pad pierwsza klasa. Leży w dłoniach dobrze. Mocarny d-pad. Kiedy sprzęt poleca mistrz platformówek to nie ma bata : ) Jutro będzie grane Celeste po raz 13ty xD.
Opublikowano 4 września 20195 l 6 minut temu, zdrowywariat napisał: Jutro będzie grane Celeste po raz 13ty xD. U mnie w Astral Chain sprawdza się wyśmienicie Jest tak wygodny jak swego czasu dual shock z szaraka . Edytowane 4 września 20195 l przez Rezoo7
Opublikowano 4 września 20195 l 41 minut temu, giger_andrus napisał: Pad pierwsza klasa. Leży w dłoniach dobrze. Mocarny d-pad. Kiedy sprzęt poleca mistrz platformówek to nie ma bata : ) Przecież Rayos go nie polecał...
Opublikowano 4 września 20195 l Teraz, giger_andrus napisał: Rayos ? Jest dobry ale ... Za mało minimalistyczny?
Opublikowano 4 września 20195 l 4 godziny temu, kermit napisał: to kiedy ta konfa? Już ;). Edytowane 4 września 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 4 września 20195 l No i mamy Xenoblade definitive edition jedynki, wyglada mega dobrze : tylko czemu nie X