Gość Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 27 minut temu, Grabek napisał: zadnej nowej gierki zapowiedzianej ale za to kotletow naodgrzewali Przypomnij na czym to można obecnie ograć DP2? Rozumiem, że można narzekać na asasyny i inne takie, które wyszły już na dosłownie wszystko, ale kto grał w RotOD (tytuł w który każdy, kto wymaga od tego medium czegoś więcej niż piu-piu powinien przynajmniej zagrać) na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 Przejrzałem sobie resetere i ponoć mystery game4 po prostu nie było na directie. Plus portem o którym wiedziano miał być Pikmin. Cytat It was Pikmin 3. I'm guessing the company they hired to create the new single player content is still behind schedule.Mystery game #4 was a new IP from EPD. Surprised they didn't show it here. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 Przenieś ktoś temat xc z działu rpg tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 29 minut temu, Basior napisał: A gdzie mystery game 4, o której to pisali na reseterze? Bo chyba nic na grudzień nie ma. Xeno1 na plus, ale to 2020. Plus wolałbym coś nowego albo jednak X. Ale wygląda nieźle Fajnie wygląda Obra Dim. Town jakoś nadal nie grzeje. Tokyo Mirage jak by to trochę dopasili, ale pewnie leniwy port. To Deadly Prenonition 2 to port to coś nowego? Na plus także Luigi Mansion 3 i Poksy, które graficznie (styl) mi pasują. Ogólnie jeden ze słabszych directów jak dla mnie. Zero prawdziwej, nieportowanej gry. Bo pierdół z eshopa nie liczę. Deadly premonition 2 to coś nowego i nie zapowiadanego nigdzie wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 (edytowane) Dobry direct, nie otwieram szampana ale nie czuje też, że zmarnowałem czas. Cieszy mnie, że Daemon dostanie drugie demo. Podoba mnie się ta moda na wersje trial z przenoszeniem save do pelnej gry. Trochę jestem wkurzony na tego xenoblade, bo jeszcze go nie ograłem ale mam wer 3ds w folii i wciąż czeka. W końcu snes w usłudze ninny, fajnie by było zobaczyć tam np Chrono Trigger. Edytowane 4 września 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Szkoda, że nie pokazali Mystery Game 4, ale remake pierwszego Xeno ?! Cudownie ! Teraz już nie chcę portu Xeno X tylko wersję Definitive w 2022 (w 2021 poproszę ich nową grę) Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Co do remasteru Xenoblade z Wii to mam bardzo ambiwalentne odczucia... W sensie spotkał mnie zawód życzeniowy, bo liczyłem na jakąś zajawkę o tworzeniu nowego Xenoblade. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Jak dobrze pójdzie to od 2020 co roku będzie "nowa" gra MS - raz remaster xeno 1, potem nowe xeno/nowe ip, remaster xeno x i znowu nowe xeno/nowe ip. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) Mam nadzieję, że ten "nowy" xeno jedynka nie będzie wyglądał jak gunwo w hh mode jak w dwójce, skoro to ma być na jego silniku. Edytowane 5 września 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 no taki średni direct nie xD najgorszy xenoblade i w sumie poza tym nic szczególnie nowego. cieszy mimo wszystko niezłe wsparcie 3rd party. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) Znaczna większość życzyła sobie gry ze SNESa, a teraz jak są to nikt się nie cieszy. Czekam na Dkya, w handheld mode powinno być znośnie. No i jeszcze kilka gier obadam, w tym Super Metroida. Edytowane 5 września 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 ja tam sie ciesze z SNESa, wypadaloby powiedziec - NARESZCIE ogolnie direct bardzo spoko, rzeczowy i konkretny, malo nowosci, no ale coz, i tak mamy juz w co grac do konca roku a bedzie tego wiecej po tym directcie. W sumie najbardziej to i tak jaram sie tym xenoboldem Aa no i updatem do TETRIS99 tez sie jaram Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Godzinę temu, ragus napisał: no taki średni direct nie xD najgorszy xenoblade i w sumie poza tym nic szczególnie nowego. cieszy mimo wszystko niezłe wsparcie 3rd party. Chyba najlepszy bez mango zadbanych ludzików i z normalna fabuła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Xenoblade? Tylko ze SKELLami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Ja tam miłej wspominam całościowo jedynkę niż dwójkę, w xa nie grałem, ale pamiętam jak po premierze fani narzekali, że nie dorównał jedynce. Wiadomo, że w takiej sytuacji fani będą się przekrzykiwać, ale mnie cały czas zastanawiają ludzie, którzy mieli Wii u, ograli nie tak dawno te wszystkie gry i chcą ponownie wybulić dużą kasę za to, że otrzymają port praktycznie 1 do 1. Dla mnie ciut, ciut więcej sensu mają przenosiny starszych gierek, które są poprawianie chociaż wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 29 minut temu, zdrowywariat napisał: Znaczna większość życzyła sobie gry ze SNESa, a teraz jak są to nikt się nie cieszy. Czekam na Dkya, w handheld mode powinno być znośnie. No i jeszcze kilka gier obadam, w tym Super Metroida. To jest najlepsza wiadomosc od bardzo dawna. Na 3DS'a kupiłem Super Metroida, Zeldę, Mariana i Earthbound. Jak tylko ogram to zacznę płacić na switchu zeby pgorac w całą resztę, która będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Co do snesa to trochę średnio dla mnie wolałbym GBC, Advance itp. Ale. Cieszy że nie trzeba nic płacić dodatkowo bo były takie ploty. Co do jojczenia na brak XenoX. W sumie racja. Mam na WiiU, ale przecież cosby dorobili. Tu też wygląda, że dodadzą. Ja w xeno1 grałem na 3dsie więc skok będzie duży. Ale zawsze wolałbym XC2 lub XCX2. A Xa ogram najwyżej na tym nieforemnym padlecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 2 godziny temu, ragus napisał: najgorszy xenoblade jestem tolerancyjny ALE... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 9 godzin temu, pajgi napisał: Przypomnij na czym to można obecnie ograć DP2? Rozumiem, że można narzekać na asasyny i inne takie, które wyszły już na dosłownie wszystko, ale kto grał w RotOD (tytuł w który każdy, kto wymaga od tego medium czegoś więcej niż piu-piu powinien przynajmniej zagrać) na konsolach? Edytowalem psze pana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 9 godzin temu, suteq napisał: Jedynkę bardzo lubię, ale dwójka no tak średnio, tak średnio. Dlaczego średnio? Już 100% wycisnąłeś? Bardzo bym chciał ograć to jeszcze raz. Marzy mi się remaster jedyneczki na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) A no i fajnie ze po roku opanowali emulator snesa zeby go do uslugi online dolaczyc w koncu No i szanuje za divinity 2 rowniez Edytowane 5 września 2019 przez Grabek Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Nie wiem po co to jaranko SNESem. Przeciez te gry sa dostepne wszedzie. Wystarczy miec telefon i mozna je odpalic. Liczylem na Xeno X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 29 minut temu, Wiolku napisał: Dlaczego średnio? Już 100% wycisnąłeś? No na trailerze nie wygląda to zbyt dobrze, w ogóle nie czuć tego klimatu oryginału. Do tego, graficzny styl strasznie przypomina mi gry Telltale i nie wiem czy chciałbym grać w takie coś. Poczekam na więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 19 minut temu, estel napisał: Nie wiem po co to jaranko SNESem. Przeciez te gry sa dostepne wszedzie. Wystarczy miec telefon i mozna je odpalic. Liczylem na Xeno X. Bo z telefonem jest tak, że każdy może ale nikt nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 20 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Bo z telefonem jest tak, że każdy może ale nikt nie chce. Zgadzam się w 100%, ale po prostu nie rozumiem jaranka. Ta usługa NSO jest i tak słabiutka. Gierki ze SNESa w ogóle tego nie zmieniły w moich oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi