Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

To jest zelda, z gry legend of zelda. 

Google mówi, że to Link i ja im wierzę. 

Opublikowano
4 minuty temu, _Forum_ napisał:

Poprosze o linka co do emu SNESa i jak cokolwiek bylo o Metroidzie na Directcie bo nie moglem nic o tym wygrzebac

Bo Metroid Prime Trilogy jest ukrywany w ścisłej tajemnicy przed Tobą. Wszystkie growe strony sprawdzają twoje IP, dla którego nie widać newsów o Metroidzie. Jutro premiera, ale w sklepach można kupić jedynie za okazaniem dowodu osobistego, bo oficjalnie premiery nie ma, tylko dla wybranych.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
8 minut temu, _Forum_ napisał:

Poprosze o linka co do emu SNESa i jak cokolwiek bylo o Metroidzie na Directcie bo nie moglem nic o tym wygrzebac

wygrzebać to se możesz chu,ja do dupy

Opublikowano
3 godziny temu, Gregor var Emreis napisał:

Jeszcze kilka miesięcy temu bym powiedział, że na konsoli Nintendo ani Conkera ani BK nie będzie, ale teraz? Banjo na pewno będzie bardzo grywalne

Banjo na Switchu? To zapowiedzili coś poza postacią w Smashu?

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Banjo na Switchu? To zapowiedzili coś poza postacią w Smashu?

Nie, rozmawiamy o potencjalnych grach z N64

Opublikowano

what is that? Wii Switch Fit U?

Opublikowano

Włączyłem na chwilę tą SNESową usługę i nawet wciągnąłem się w Zeldę. Powiem tak, można grać na małym ekranie bez krzywienia się, w platformery 2D itp. tym bardziej. Bo do NESowych gier ni chu nie mogłem się przekonać.

Opublikowano
9 minut temu, NemoKOF napisał:

Odpal Yoshi's Island

Wszystko sprawdzę, ale dziś rano nie miałem za dużo czasu, więc tylko w te z dołu pograłem i MK, swoją drogą też ujdzie. Mieć SNESa za czasów jego świetności to było coś, heh.

Opublikowano

U mnie Super metroid odpalony na chwilę tak mnie urządził że suciekla mi godzina  ,ale podobno czas stracony z przyjemnością nie jest czasem straconym :)

Opublikowano

Dali normalne gierki do to i wreszcie ludzie docenią jak zaje,biście chodzi ta usługa. Ładne ui, błyskawiczne odpalanie gier, no jak nie Nintendo.

Opublikowano

Właśnie to pisałem :) Sądzę, że będą wrzucać z okazji jakiś Directów albo innych wydarzeń. I sądzę, że w najbliższym czasie nie zobaczymy nowych gierek, a na pewno nie na SNESa :)

Opublikowano
5 minut temu, Rayos napisał:

W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa.

edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie?

Opublikowano
34 minuty temu, zdrowywariat napisał:

W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa.

edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie?

Dwie i jedna zmodowana typu zaczynasz ze wszystkimi przedmiotami przed ostatnim bossem.

Opublikowano

Zakupiłem turkusowego, Zelde, folie hori i euti Zelda- motyw z najnowszej :) 

Musze dokupić Astral Chain i to tyle na chwile obecną, potem ogram LM3 i albo do żyda albo zostawię jak mi się spodoba. 

Opublikowano

Też czekam z jeżem w doopie jeszcze te prawie 2tygodnie, tyle fajnych gierek wyszło, trzeba nadrobić.

Opublikowano

W sumie tydzień został, a na necie jeszcze unboxingu nikt nie miał okazji przeprowadzić. 

Opublikowano
31 minut temu, iluck85 napisał:

W sumie tydzień został, a na necie jeszcze unboxingu nikt nie miał okazji przeprowadzić. 

Bo został tydzień.

Opublikowano

Liczyłem, ze jacyś pro z USA dostaną paczkę od N zeby na yt zachwalać jaki produkt Oh i ah :)