Opublikowano 5 września 20195 l Poprosze o linka co do emu SNESa i jak cokolwiek bylo o Metroidzie na Directcie bo nie moglem nic o tym wygrzebac
Opublikowano 5 września 20195 l 15 minut temu, _Be_ napisał: To jest zelda, z gry legend of zelda. Google mówi, że to Link i ja im wierzę.
Opublikowano 5 września 20195 l 4 minuty temu, _Forum_ napisał: Poprosze o linka co do emu SNESa i jak cokolwiek bylo o Metroidzie na Directcie bo nie moglem nic o tym wygrzebac Bo Metroid Prime Trilogy jest ukrywany w ścisłej tajemnicy przed Tobą. Wszystkie growe strony sprawdzają twoje IP, dla którego nie widać newsów o Metroidzie. Jutro premiera, ale w sklepach można kupić jedynie za okazaniem dowodu osobistego, bo oficjalnie premiery nie ma, tylko dla wybranych. Edytowane 5 września 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 5 września 20195 l 8 minut temu, _Forum_ napisał: Poprosze o linka co do emu SNESa i jak cokolwiek bylo o Metroidzie na Directcie bo nie moglem nic o tym wygrzebac wygrzebać to se możesz chu,ja do dupy
Opublikowano 5 września 20195 l 3 godziny temu, Gregor var Emreis napisał: Jeszcze kilka miesięcy temu bym powiedział, że na konsoli Nintendo ani Conkera ani BK nie będzie, ale teraz? Banjo na pewno będzie bardzo grywalne Banjo na Switchu? To zapowiedzili coś poza postacią w Smashu?
Opublikowano 5 września 20195 l 2 godziny temu, izon napisał: Banjo na Switchu? To zapowiedzili coś poza postacią w Smashu? Nie, rozmawiamy o potencjalnych grach z N64
Opublikowano 6 września 20195 l Włączyłem na chwilę tą SNESową usługę i nawet wciągnąłem się w Zeldę. Powiem tak, można grać na małym ekranie bez krzywienia się, w platformery 2D itp. tym bardziej. Bo do NESowych gier ni chu nie mogłem się przekonać. Edytowane 6 września 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 6 września 20195 l 9 minut temu, NemoKOF napisał: Odpal Yoshi's Island Wszystko sprawdzę, ale dziś rano nie miałem za dużo czasu, więc tylko w te z dołu pograłem i MK, swoją drogą też ujdzie. Mieć SNESa za czasów jego świetności to było coś, heh.
Opublikowano 6 września 20195 l U mnie Super metroid odpalony na chwilę tak mnie urządził że suciekla mi godzina ,ale podobno czas stracony z przyjemnością nie jest czasem straconym
Opublikowano 6 września 20195 l Dali normalne gierki do to i wreszcie ludzie docenią jak zaje,biście chodzi ta usługa. Ładne ui, błyskawiczne odpalanie gier, no jak nie Nintendo.
Opublikowano 6 września 20195 l http://www.nintendolife.com/news/2019/09/switchs_nes_and_snes_games_will_no_longer_be_added_monthly
Opublikowano 6 września 20195 l Właśnie to pisałem Sądzę, że będą wrzucać z okazji jakiś Directów albo innych wydarzeń. I sądzę, że w najbliższym czasie nie zobaczymy nowych gierek, a na pewno nie na SNESa
Opublikowano 6 września 20195 l 5 minut temu, Rayos napisał: http://www.nintendolife.com/news/2019/09/switchs_nes_and_snes_games_will_no_longer_be_added_monthly W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa. edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie? Edytowane 6 września 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 6 września 20195 l 34 minuty temu, zdrowywariat napisał: W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa. edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie? Dwie i jedna zmodowana typu zaczynasz ze wszystkimi przedmiotami przed ostatnim bossem.
Opublikowano 8 września 20195 l Zakupiłem turkusowego, Zelde, folie hori i euti Zelda- motyw z najnowszej Musze dokupić Astral Chain i to tyle na chwile obecną, potem ogram LM3 i albo do żyda albo zostawię jak mi się spodoba.
Opublikowano 9 września 20195 l Też czekam z jeżem w doopie jeszcze te prawie 2tygodnie, tyle fajnych gierek wyszło, trzeba nadrobić.
Opublikowano 12 września 20195 l W sumie tydzień został, a na necie jeszcze unboxingu nikt nie miał okazji przeprowadzić.
Opublikowano 12 września 20195 l 31 minut temu, iluck85 napisał: W sumie tydzień został, a na necie jeszcze unboxingu nikt nie miał okazji przeprowadzić. Bo został tydzień.
Opublikowano 12 września 20195 l Liczyłem, ze jacyś pro z USA dostaną paczkę od N zeby na yt zachwalać jaki produkt Oh i ah