Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, NemoKOF napisał:

Odpal Yoshi's Island

Wszystko sprawdzę, ale dziś rano nie miałem za dużo czasu, więc tylko w te z dołu pograłem i MK, swoją drogą też ujdzie. Mieć SNESa za czasów jego świetności to było coś, heh.

Opublikowano

U mnie Super metroid odpalony na chwilę tak mnie urządził że suciekla mi godzina  ,ale podobno czas stracony z przyjemnością nie jest czasem straconym :)

Opublikowano

Dali normalne gierki do to i wreszcie ludzie docenią jak zaje,biście chodzi ta usługa. Ładne ui, błyskawiczne odpalanie gier, no jak nie Nintendo.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rayos napisał:

W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa.

edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie?

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
34 minuty temu, zdrowywariat napisał:

W tej chwili nie wiadomo, czy to dobra wiadomość, czy zła, wszystko zależy ile tych gier będzie na rok, poniżej czy powyżej 24 na rok dla NESa i drugie tyle dla SNESa.

edit: w sumie na NESa dawali 3 miesięcznie?

Dwie i jedna zmodowana typu zaczynasz ze wszystkimi przedmiotami przed ostatnim bossem.

Opublikowano

Ja tam nie mam parcia na cos nowego jakos specjalnie, ale dziwi mnie po prostu że niczego tam jeszcze nie wrzucili... Zwłaszcza że od czerwca co miesiąc sztosik. SMM2 ledwo liznąłem bo FE, FE na razie zawieszone gdzieś w okolicach siódmego miesiąca bo Astral Chainy, a na horyzoncie przecież jeszcze Zeldzia, LM3 i Poksy i kilka tytulow third party... Albo jakoś nierozsądnie to rozłożyli i temu grudzień jest taki pusty albo czekają z ogloszeniem, tylko w sumie nie wiem na co czekają?

Opublikowano (edytowane)

Czy orientujecie się ile jest ważny kod zdrapkowy Nintendo online 12 miesięcy z Mario Makera ?

Mogę go np. wykorzystać za rok?

Edytowane przez Rezoo7
Opublikowano

odnawiałem dzisiaj roczną subskrypcje i poprzedniej zostało mi 4 dni i mi nie zsumowało, mam zrestartowany licznik i nowe 365 dni - podawałem na swoim przykładzie