Opublikowano 12 września 20195 l http://www.nintendolife.com/news/2019/09/nintendo_officially_unveils_ring_fit_adventure_an_exercised-based_adventure_game swietnie to wyglada
Opublikowano 12 września 20195 l 7 minut temu, Rayos napisał: swietnie to wyglada Że co.... Kolejne gonwo dla nikogo.
Opublikowano 12 września 20195 l No idealne dla ulanych przegrywów przychlastów. Reszta na to nawet nie splunie.
Opublikowano 12 września 20195 l 30 minut temu, bulaxyz82 napisał: Że co.... Kolejne gonwo dla nikogo. No właśnie nie dla nikogo, tylko dla konkretnej grupy odbiorców jaką jest każualowa baza z czasów Wii.
Opublikowano 12 września 20195 l 5 minut temu, voi tekku napisał: Czyli grudniowy slot dalej wolny... Też się łudzę...
Opublikowano 12 września 20195 l Ja tam nie mam parcia na cos nowego jakos specjalnie, ale dziwi mnie po prostu że niczego tam jeszcze nie wrzucili... Zwłaszcza że od czerwca co miesiąc sztosik. SMM2 ledwo liznąłem bo FE, FE na razie zawieszone gdzieś w okolicach siódmego miesiąca bo Astral Chainy, a na horyzoncie przecież jeszcze Zeldzia, LM3 i Poksy i kilka tytulow third party... Albo jakoś nierozsądnie to rozłożyli i temu grudzień jest taki pusty albo czekają z ogloszeniem, tylko w sumie nie wiem na co czekają?
Opublikowano 14 września 20195 l Czy orientujecie się ile jest ważny kod zdrapkowy Nintendo online 12 miesięcy z Mario Makera ? Mogę go np. wykorzystać za rok? Edytowane 14 września 20195 l przez Rezoo7
Opublikowano 15 września 20195 l 46 minut temu, pawelgr5 napisał: A to sie nie sumuje z tym co masz obecnie? nie
Opublikowano 15 września 20195 l Sumuje się. To były plotki. Mi i kilku osobom, które pytałem normalnie zsumowało
Opublikowano 15 września 20195 l odnawiałem dzisiaj roczną subskrypcje i poprzedniej zostało mi 4 dni i mi nie zsumowało, mam zrestartowany licznik i nowe 365 dni - podawałem na swoim przykładzie
Opublikowano 15 września 20195 l To pisz na support. Powinni Ci to naprawić Edit: chyba, że to nie błąd, bo u nich miesięczna subskrypcja to zawsze 30 dni bez względu na miesiąc, a 3 miesiąc a to 90 dni czyli rok może oznaczać 360 dni. To co miałeś plus 360 mogło Ci dać 365 Edytowane 15 września 20195 l przez funditto
Opublikowano 15 września 20195 l 18 minut temu, funditto napisał: To pisz na support. Powinni Ci to naprawić Edit: chyba, że to nie błąd, bo u nich miesięczna subskrypcja to zawsze 30 dni bez względu na miesiąc, a 3 miesiąc a to 90 dni czyli rok może oznaczać 360 dni. To co miałeś plus 360 mogło Ci dać 365 patrze właśnie z poziomu konsoli i jest napisane roczny abonament 365 dni, więc urwało mi 4 dni nie wiem może family membership rządzi się innymi regułami
Opublikowano 16 września 20195 l No właśnie również mam familijny pakiet , który niedawno odnowiliśmy i zastanawiam się czy np za rok jak nie będzie chętnych do grupy nie zostawić sobie doładowania z Mario Makera . No nic trzeba będzie chyba sprzedać . 10 godzin temu, bulaxyz82 napisał: odnawiałem dzisiaj roczną subskrypcje i poprzedniej zostało mi 4 dni i mi nie zsumowało, mam zrestartowany licznik i nowe 365 dni - podawałem na swoim przykładzie U mnie subskrypcja odnowi się 1 pazdziernika , a aktywowałem ją 4dni temu , niestety kasę ściąga odrazu a nie przy wygaśnięciu starej. 11 godzin temu, pawelgr5 napisał: A to sie nie sumuje z tym co masz obecnie? Przy pakiecie rodzinnym raczej nie .
Opublikowano 17 września 20195 l Ktoś kupował gry na Switcha w cyfrowym preorderze? Jak to wygląda czasowo, o północy można już grać?
Opublikowano 18 września 20195 l Za(pipi)isty jest ten turkusowy. Kusi strasznie... Gdyby cena była o 100-150zł niższa, to byłby to żaden dylemat, a must have jako uzupełnienie do KOXa
Opublikowano 18 września 20195 l Wg amazonu, najpopularniejszy kolor w przedsprzedaży to turkusowy, najmniej popularny żółty. mi amazon jeszcze kasy nie ściągnął, mam nadzieje, że na piątek będzie konsola ;/
Opublikowano 18 września 20195 l Zamówiłem sobie Szary, gość ze sklepu twierdzi,ze wysyłka jutro więc mocno liczę ,że w piątek dotrze.
Opublikowano 18 września 20195 l Tez mam info ze dhl dostał elektrycznie zamowienie- czyli jutro odbierze, przekieruje sobie SMS do pkt odbioru i w piątek odbieram z Zelda, etui zelda i folia hori Astral juz czeka od wczoraj ;)