Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

TV + dobry pad w Hollow Knight wchodzi lepiej niż na małym ekranie. 
Xenoblade tylko TV. 
Ogólnie gry od Nintendo wolę w lepszej rozdziałce. 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Też mam gry które preferuje na dużym i też takie, co wolę na małym odpalić np visual novelki albo jakieś retro. Gry z masą znaczników lub małą czcionką tekstu są na małym ekranie po prostu niewygodne.

Opublikowano

Dla mnie za duży trade-in ten lite. Grałem krótko na nim ale waga mi nie przeszkadza, gram na GPD Win 2 który jest 1.8x cieższy. Natomiast brak wibracji i żyroskopu to jednak spory minus. Wielkość konsoli też nie jest bardzo różna, 5.5 vs 6.2 przy ramkach jak pasy startowe dla samolotów. Dlatego wg. mnie nie warto się pchać w to, musiałby być duuuużo tańszy a aż takiej różnicy nie ma.

Liczyłem na coś w formacie DS/3DS jak zapowiadali lite. To byłby dla mnie day1. Teraz ani Lite ani zwykły nie wchodzą do kieszeni.

Opublikowano

Teraz to telefon rzadko się w kieszeni mieści (za co kocham swojego iPhone SE :) ), a co dopiero konsola niby przenośna :) Ostatni był DS Lite

Opublikowano

New3DS XL w mojej się mieści. Wkurza mnie jak jest ciepło a ja muszę nosić plecak/torbę. Lubię wyjść w spodniach i bluzie. Teraz zimno to mogę switcha znowu nosić xD

Opublikowano

Ja zawsze mam jakąś torbę, bo mam iPada zawsze ze sobą, portfel, scyzoryk plus jakieś chusteczki, ładowarki, słuchawki - no nie ma szans iść gdziekolwiek bez torby. Chyba, że gdzieś na chwilę, ale wtedy i na telefonie w Ace Attorney można zabić te kilka minut :)

Opublikowano

Na pewno mózg frostiego działa słabo, niezależnie od trybu

Opublikowano
22 minuty temu, _Forum_ napisał:

Na przyklad YS VIII ze srednia graczy 8.8 na metacritic 

O kierwa racja !
To bierz Lite, nawet się nie zastanawiaj !

Opublikowano

Nie wiem już, w którym dziale zadać pytanie, więc zrobię to tutaj. 

Poszukuje jakiegoś fajnego coopa dla 2ch osób. 

Kumpel 2 dni temu kupić Switcha i prócz Stardew Valley (w które gramy w coopie), chcielibyśmy zagrać w coś, co jest bardziej nastawione na walkę i przy okazji daje swobodę eksploracji itp. 

Stąd pytanko, warto zainwestować się grą Portal Knights? Obecnie na promocji - 30%.

Opublikowano

Diablo 3 sobie weźcie, tam eksploracja i coop jest, a także walka.

Opublikowano
4 godziny temu, Neithell napisał:

Nie wiem już, w którym dziale zadać pytanie, więc zrobię to tutaj. 

Poszukuje jakiegoś fajnego coopa dla 2ch osób. 

Kumpel 2 dni temu kupić Switcha i prócz Stardew Valley (w które gramy w coopie), chcielibyśmy zagrać w coś, co jest bardziej nastawione na walkę i przy okazji daje swobodę eksploracji itp. 

Stąd pytanko, warto zainwestować się grą Portal Knights? Obecnie na promocji - 30%.

Guacamelee dwie części :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy coś szykują na TGA, bo na directa w grudniu nie ma co liczyć? Wszystko co miało wyjść wyszło, przydałyby się jakieś bomby.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

No dokładnie, bo na nic, poza BotW2 nie czekam. A te BotW to nawet na horyzoncie nie jest. Przydałyby się jakieś zapowiedzi na 2020

Opublikowano

W tym momencie wiemy tylko o Animal Crossing i remake’u Xenoblade, ale spokojnie. W grudniu 2018 nie wiedzieliśmy min. o Link’s Awakening, Super Mario Maker 2, Astral Chain i Ring Fit 

Opublikowano

Pewnie już każdy ma, ale może się komuś przyda -  kupiłem na Ali zaj.ebiste szkło na Switch:

https://www.aliexpress.com/item/32870044994.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.266d4c4dMuYjMl

Jest zaokrąglone na brzegach, pasuje idealnie, w promocji na 11.11 zapłaciłem jakieś 30 zł za 2 sztuki.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Mam duże dłonie i szukam odpowiedniego pada z dobrym krzyżakiem. Jaki warto kupić :) ?