Opublikowano 9 marca 20205 l Polecam Lita w takim razie, nie pozalujesz bo w trybie przenosnim jest o wiele lepszy od normalnego Switcha do tego nie potrzebne sa zbytnio akcesoria
Opublikowano 9 marca 20205 l Etui mam od poprzedniego Switcha, mam samego Lita bez akcesori i jest ok
Opublikowano 9 marca 20205 l No dobra, a jak wyglada wkoncu w tym Lite sprawa z tymi dryfujacymi, lewitujacymi itp joyconami? Dopada to każdego modelu? I jak na tym tle wypada ta wersja v2 normalnego Switcha
Opublikowano 9 marca 20205 l Dryftujące analogi dotyczą każdego modelu switcha. To błąd konstrukcji. U jednych będzie wcześniej u innych później u jednych mniej u innych więcej ale będzie.
Opublikowano 10 marca 20205 l 13 godzin temu, drozdu7 napisał: No dobra, a jak wyglada wkoncu w tym Lite sprawa z tymi dryfujacymi, lewitujacymi itp joyconami? Dopada to każdego modelu? I jak na tym tle wypada ta wersja v2 normalnego Switcha W normalnym Switchu możesz wymienić joycony. Dryfujące analogi da się naprawić za grosze dp60. Ale nie na 100%, mnie w dwóch pomogło, kumplowi nie. Edytowane 10 marca 20205 l przez zdrowywariat
Opublikowano 10 marca 20205 l 13 godzin temu, drozdu7 napisał: No dobra, a jak wyglada wkoncu w tym Lite sprawa z tymi dryfujacymi, lewitujacymi itp joyconami? Dopada to każdego modelu? I jak na tym tle wypada ta wersja v2 normalnego Switcha W moim V2 analogi latały od wyjęcia z pudełka, lewy znacznie bardziej niż prawy
Opublikowano 10 marca 20205 l No ale to da się grać czy jak? Bo generalnie nie znam tematu, wiem tylko ze to problem. Jeszcze w normalnym Switchu moge wymienić te joycony, albo więcej korzystac z normalnego kontrolera w trybie stacjonarnym. Dobrze rozumuje? Bo sam Lite wydaje mi sie solidniejszą konstrukcją ogólnie
Opublikowano 10 marca 20205 l Jeśli zacznie Ci sama postać iść w prawo to pozostają Ci tylko gry w stylu Mario Run.
Opublikowano 10 marca 20205 l Gorzej jak zacznie iść w lewo. Wtedy to już tylko można się pochlastać.
Opublikowano 10 marca 20205 l 2 godziny temu, MierzejX napisał: Gorzej jak zacznie iść w lewo. Wtedy to już tylko można się pochlastać. Nie, jest przecież New Super Luigi U. Nie ma dramatu.
Opublikowano 10 marca 20205 l Folia? Szkło? Droższe? Jeden pies, ta sama jakość? Jakieś doświadczenia, czego unikać?
Opublikowano 10 marca 20205 l Folia zdecydowanie wystarczy na zarysowania. Przed ewentualnym upadkiem nie uchroni ekranu jak szkło. Miałem najpierw szkło. Stwierdziłem, że może folia Nintendo pomoże zmniejszyć odbicia. Nic z tych rzeczy. Pod tym względem jeden pies. Co do tańszych/droższych to w przypadku folii robi różnica kupna czegoś sensownego, bo miałem wpierw noname a później kupiłem Nintendo. Ten pierwszy nie przykleił się tak dobrze i był dziwnie cienki. Nintendo zostawiła mi jeden bąbelek i już nie kombinowałem a była też wyraźnie grubsza. Kupowałem dokładnie ten produkt: https://www.argos.co.uk/product/8834670 Edytowane 10 marca 20205 l przez MierzejX
Opublikowano 10 marca 20205 l Najlepiej zaraz po wyciągnięciu z pudełka włożyć do szafki ze szklanymi drzwiczkami i grać tylko TV mode, a i obowiązkowo kupić gripa, który ładuje joye.
Opublikowano 11 marca 20205 l Ponoć za tydzień indyczy Direct a za dwa prawdziwy. W końcu może okaże się to prawdą, bo ileż można. Akurat będzie po premierze AC. Ale IMO to co robi Niny z Directem to żenada. Od ponad pół roku brak Directa, po AC zero żadnych first-party z datą. I sądząc po tym co tam podawano i krążyło m. in. na Reseterze, to duża część tego to porty i remastery. Ciekawe, czy coś na kwiecień dadzą jeszcze sensownego.
Opublikowano 11 marca 20205 l No nie, bo był Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX - rimejk i port TMS. A to, że nic w Q1 nie będzie nic więcej to było wiadomo już wcześniej.
Opublikowano 11 marca 20205 l 33 minuty temu, Basior napisał: No nie, bo był Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX - rimejk i port TMS. A to, że nic w Q1 nie będzie nic więcej to było wiadomo już wcześniej. A, to nie wiedziałem, mea culpa.
Opublikowano 11 marca 20205 l Jak wystrzelą najpierw z indyczym directem to są skończonymi pałami ,chyba że nie mają pomysłu na 2020 r i zwlekają ile się da.
Opublikowano 14 marca 20205 l Jest ktos chetny na wspolna gre w co-opa RE Revelations 2 w ten weekend?
Opublikowano 14 marca 20205 l W dniu 11.03.2020 o 11:47, Rezoo7 napisał: ,chyba że nie mają pomysłu na 2020 r i zwlekają ile się da. Moze chca zrobić bandwagoning razem z konfami ms/sony. Albo nie czuja się na tyle pewnie teraz, czekają na rozwój wypadków na świecie.
Opublikowano 16 marca 20205 l Jutro indorzy direct. Mam nadzieję, że plota o Directcie poważny za tydzień będzie prawdziwa. Akurat po premierze AC i w sytuacji braku jakiejkolwiek daty premiery first party Niny. A może jakiś fajny indyk wpadnie.