Opublikowano 14 maja 20204 l 41 minut temu, Rayos napisał: wyglada swietnie, zamawialiscie prosto od producenta? Ja tak. 20-35 dni czekania na dostawę ale nie spieszy mi się.
Opublikowano 14 maja 20204 l Godzinę temu, Rayos napisał: wyglada swietnie, zamawialiscie prosto od producenta? Tak od producenta , tylko że z aliexpress zamówiłem swój egzemplarzy gdyż wtedy mieli tam promo. 2 tyg czekania. . 25 minut temu, XM. napisał: Nareszcie jakieś konkretne mięso się szykuje , mnie trailer zdecydowanie kupił Edytowane 14 maja 20204 l przez Rezoo7
Opublikowano 14 maja 20204 l Na Ali z wysyłką ciut drożej, ale AliExpress Standard Shipping jest rejestrowany i 2 tygodnie do Polski paczka idzie: https://pl.aliexpress.com/item/4000159856070.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.397e1bd77vcT6W&algo_pvid=72190c93-93e0-4d0e-8701-5390f0c1adf8&algo_expid=72190c93-93e0-4d0e-8701-5390f0c1adf8-4&btsid=0b0a22a415894628378582310e96fe&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Zaciekawiło mnie to, chyba sobie sprawię.
Opublikowano 14 maja 20204 l http://www.nintendolife.com/news/2020/01/rumour_prolific_leaker_says_well_get_paper_mario_and_a_2d_metroid_this_year?fbclid=IwAR1UetuFKnP4alUNz2pwrVWGHBagIIE6hv5e0eBN8-6TYRWw5cjIpAFlxks Przeciek mówił o nowym paper mario i dwuwymiarowym metroidzie a na koniec dzisiejszego trailera mamy mario w hełmie Samus Może to żaden dowód/wiarygodny news ale myślę, że jest coraz większe prawdopodobieństwo, że jednak jakiegoś Metroida jeszcze w tym roku otrzymamy ;p
Opublikowano 14 maja 20204 l Jeszcze pytanko, braliście z tym wielgachnym case? Chyba sobie jutro zamówię tego gripa, ale bez case. Ostatnio miałem przymiarkę z bigbenowskim gripem, ale był tragiczny, a to widzę, że nie dość, że wygląda dużo lepiej to jeszcze ma same pozytywne opinie. dzięki za cynk!
Opublikowano 14 maja 20204 l Teraz, Rayos napisał: Jeszcze pytanko, braliście z tym wielgachnym case? Chyba sobie jutro zamówię tego gripa, ale bez case. Ostatnio miałem przymiarkę z bigbenowskim gripem, ale był tragiczny, a to widzę, że nie dość, że wygląda dużo lepiej to jeszcze ma same pozytywne opinie. dzięki za cynk! Nie popełniaj tego samego błędu co ja i lepiej weź z wielgachnym casem , gdyż teraz nie mam jak tego przenosić , a za każdym razem rozbierać to nie zabardzo mi się to widzi.
Opublikowano 14 maja 20204 l Switch odprowadza ciepło otworem wentylacyjnym. Jeśli grip go nie zasłania to nic nie zmieni, plastik jest raczej izolatorem.
Opublikowano 14 maja 20204 l 3 godziny temu, Rayos napisał: Jeszcze pytanko, braliście z tym wielgachnym case? Chyba sobie jutro zamówię tego gripa, ale bez case. Ostatnio miałem przymiarkę z bigbenowskim gripem, ale był tragiczny, a to widzę, że nie dość, że wygląda dużo lepiej to jeszcze ma same pozytywne opinie. dzięki za cynk! Też zdecydowałem się na wersję z case'em ponieważ w podróży zawsze mam case a jak do trybu hh nie będę miał case'a na gripa to bez sensu to targać osobno
Opublikowano 15 maja 20204 l Sprawdzilem i mam ponad 300 gb gier i 2 gry w pudelku. Fajnie miec wszystko na kartach, znaczy lacznie 200 gb bo mam tylko 2. Szczegolnie na Lite. Poza tym Fire Emblem w trybie hh jest dla mnie ok, swietnie ta gra pasuje do tego
Opublikowano 15 maja 20204 l Nowe starocie na NES'a i SNES'a. Na SNESa mają taki potencjał i coś marni im idzie z wrzucaniem sztosów: http://www.nintendolife.com/news/2020/05/nintendo_expands_the_switch_online_snes_and_nes_service_with_four_more_titles E: jezu niech to ktos przeniesie do głónego nie litowego tematu @Rayos please Edytowane 15 maja 20204 l przez pawelgr5
Opublikowano 15 maja 20204 l A czy switch z tym gripem wejdzie do stacji dokującej czy trzeba go sciagac za każdym razem?
Opublikowano 15 maja 20204 l 13 minut temu, szurubur napisał: A czy switch z tym gripem wejdzie do stacji dokującej czy trzeba go sciagac za każdym razem? Z tego co czytałem pierwsze rewizje z indiegogo nie pasowały do docka ale te do kupienia teraz to jakieś nowe wersje i podobno pasują. Warto upewnić się jaką wersję kupujecie. Ja z kolei mam bigbena i jestem zadowolony ale musiałem zmienić docka na ten od skill&co lecz zajmuje tyle miejsca co nic i łatwo go wcisnąć do pokrowca. Edytowane 15 maja 20204 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 15 maja 20204 l Dziwi mnie ze kupujecie gripy do Switcha i inne akcesoria jak warto doplacic troche i kupic Lite
Opublikowano 15 maja 20204 l 3 minuty temu, _Forum_ napisał: Dziwi mnie ze kupujecie gripy do Switcha i inne akcesoria jak warto doplacic troche i kupic Lite Jest różnica między kwota 100 zł a kwota 800-900 zł
Opublikowano 15 maja 20204 l 23 minuty temu, _Forum_ napisał: Dziwi mnie ze kupujecie gripy do Switcha i inne akcesoria jak warto doplacic troche i kupic Lite Gram 50/50 w hh i tv. Lite nie jest dla mnie.
Opublikowano 15 maja 20204 l 1 hour ago, szurubur said: Jest różnica między kwota 100 zł a kwota 800-900 zł Taka ze Lite mozna pozniej sprzedac, zajmuje mniej miejsca i jest lzejszy
Opublikowano 15 maja 20204 l Lite bez gripa też tak średnio wygodny, prawą gałkę ledwo idzie dobrze ogarnąć.
Opublikowano 16 maja 20204 l W dniu 14.05.2020 o 14:34, Kris77 napisał: Na Ali z wysyłką ciut drożej, ale AliExpress Standard Shipping jest rejestrowany i 2 tygodnie do Polski paczka idzie: https://pl.aliexpress.com/item/4000159856070.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.397e1bd77vcT6W&algo_pvid=72190c93-93e0-4d0e-8701-5390f0c1adf8&algo_expid=72190c93-93e0-4d0e-8701-5390f0c1adf8-4&btsid=0b0a22a415894628378582310e96fe&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Zaciekawiło mnie to, chyba sobie sprawię. Na jedno wychodzi. Dostałem dzisiaj info o nadaniu przesyłki. Też paczka jest rejestrowana i śledzona. Co więcej paczka idzie z Chin.
Opublikowano 17 maja 20204 l Długo przymierzałem się do switcha, ale w końcu się udało. Wpadł lite, który jest tańszy, wygodniejszy i do grania na tv mam po prostu dwie inne konsole. I choć obawiałem się, że taka zelda będzie wybrakowana na małym ekranie, to jednak myliłem się mocno, bo super mi się gra i nie czuję abym coś tracił.Trochę się już grało na normalnym switchu i lajt jest po prostu wygodniejszy do przenośnego grania, na czym mi także zależało. Waga robi swoje i te kilka godzin spokojnie mogę grać leżąc w łóżku. Jest kilka minusów, jak brak choćby minimalnego gripa oraz moim zdaniem złe miejsce prawej gałki. Jak już konstrukcja jest jednolita, prawa gałka powinna być u góry jak lewa, przez co wygodniej by się grało, a tak zawsze ten kciuk taki zgięty, przez co czuć dyskomfort. Spodziewałem się, że tak będzie, więc do gier wymagających używania prawej gałki częściej ( jak zelda), zakupiłem po prostu gripa i była to świetna decyzja, ponieważ różnica jest po prostu kolosalna. Ale jak pisałem, problemu przynajmniej u mnie by nie było, jakby gałka była w miejsce przycisków abxy.Osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru i jak ktoś szuka czegoś przenośnego to jak dla mnie się nie zawiedzie.
Opublikowano 17 maja 20204 l Zelda BOTW daje radę na małym ekranie wygląda ostro i chodzi płynnie spędziłem z nią 65h na lite. Xenogears 2 za to wygląda jak rozmazane (pipi) w niektórych lokacjach ale też grałem sporo w trybie handheld (bo nie miałem wyjścia XD) Jednak pomimo downgradu w trybie handheld, Xeno2 to najlepiej wyglądający JRPG w jakiego grałem na przenośnej konsolce.
Opublikowano 19 maja 20204 l 50 godzin w Fire Emblem i mam od kilku godzin jednookiego. To normalne? xD Nie przegralem ani jednej walki, moze pobije swoj zyciowy rekord growy z jedna gra
Opublikowano 19 maja 20204 l Jestem cholernie zadowolony z jakosci gier Nintendo. To jest kupowanie gier ktore starczaja na bardzo dlugo a nie na 10 godzin i do zyda. Grajac w Fire Emblem wkrecilem sie w akademie a to mi sie nie zdarza czesto, glownie krecil mnie czysty gameplay a w tej grze prawie wszystko jest fajne. Mam nabite 50 godzin, to sie nazywa content za taka cene jak w wielu grach Nintendo a nie jakis szmelc na 8-10 godzin i tyle Jestem zadowolony ze wrocilem do Nintendo i Switch po Pegasusie, GBA, Gamecubie laduje u mnie na topie obecnych konsol i poczulem potege Nintendo po raz kolejny. W grach chodzi o to zeby sie fajnie gralo a gry na Switcha maja rewelacyjny gameplay. Jestem dumny i zadowolony ze wrocilem do Nintendo
Opublikowano 20 maja 20204 l Co by nie pisać to na Switchu grubo pojechali, rewolucyjna Zelda, odjechane Mario, Smash z ponad 70 fighterami, do tego długo wspierany Splatoon2 i SMM2, świetne Luigi's Mansion3, no i na koniec cudne Animal Crossing z masą rzeczy do roboty, ale to nie wszystko. Jeśli chodzi o gry to Ninny nie ma sobie równych. Mam nadzieję, że nie zwolnią i inne gry, jak MP4, również zmiażdżą.
Opublikowano 20 maja 20204 l Mi się wydaje, że trzeba to poczuć i samemu sprawdzić, bo ja nie mam żadnej nostalgii wobec Nintendo i dużo z ich gier do mnie po prostu nie trafia - Animal Crossing, Mario Maker, Mario Kart np. Poza tym nie lubię grać na Switchu, bo mnie wkurza jego słaba jakość wykonania. Mam też gdzieś z tyłu głowy, że Nintendo do tej pory się nie odniosło do problemów z driftującymi joy-conami, co jest dla mnie absurdem patrząc na skalę problemu. Denerwuje też marna funkcjonalność sklepu i często nieintuicyjne rozwiązania online. No ale jest te kilka(naście) naprawdę świetnych gier od Nintendo, możliwość gry przenośnej w te tytuły oraz mocarna scena indie. Ogólnie udana konsola, ale mam wrażenie że Nintendo z roku na rok jest coraz bardziej oderwane od rzeczywistości i bardziej niż na konsumentach zależy im na hajsie. W sumie jak każdej innej korpie