Sven Froost 488 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 Ale wiesz ze my placimy raz z dobrze? Zobacz ile jest zabawy za taka cene, ja ostatnio wogole nie kupuje gier oprocz Fire Emblem a mam nabite prawie 60 godzin a to mi sie zdarza bardzo rzadko. W gry multiplayer Nintendo podobnie, do tego maja serce w sobie 2 Cytuj
roivas 41 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 (edytowane) Nie no o co chodzi, to przez brak dostaw przez koronawirusa? Chyba na to za późno już. Wszystkie gry Nintendo grubo ponad 200zł, a używane po minimum 180-190. Nawet taki Donkey Kong czy Mariu U Deluxe. Strasznie. Do tego ten monopol używek z Allegro i Olxa i jest bida z nędzą... Edytowane 26 maja 2020 przez roivas Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Co Ty gadasz? Ja kupilem nowke Fire Emblem TH za 100 zl z dostawa ostatnio 2 Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Jakim trzeba być dzbanem, żeby wyrwać jakąś super okazję, tasować się z tego powodu jeszcze kilka tygodni później i wciskać bezczelnie innym, że "przecież się da za grosze!!!" Kompletna porażka. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Czy Ty wlasnie obraziles prezydenta RP po sprowadzeniu masek do kraju? Poza tym takich okazji jest pelno, zrob jeszcze oczy kobry bo syczysz jadem az do Sosnowca Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Gdzie udało Ci się nówkę FE za 100 zł wyrwać? Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Frostiego pytać o coś innego niż spożyta dzisiaj mieszanka ciężkich dragów i ewentualnie którego kolegi poślady obczajał w robocie XD Miejcie Wy trochę rigczu. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 1 hour ago, hennepin said: Gdzie udało Ci się nówkę FE za 100 zł wyrwać? W Skandynawii, Lite tutaj kosztuje niecale 800 zl a Switch 2 razy dluzej takze nie wierze ze w Polsce albo Europie nie mozna znalezc podobnych okazji Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Ostatnio rozważałem zakup Pro Controllera albo jego odpowiednika, żeby wygodniej ogrywać sobie gierki w docku. Rozglądałem się, pooglądałem recenzję i koniec końców wybór padł na... adapter 8Bitdo. Cóż to jest za wspaniały wyrób pendrajwopodobny Po domu walają się trzy pady (od XOX, Elite V2 i DS4) i dokładanie kolejnego średnio mi się widziało, dlatego dałem szansę temu urządzonku i co tu dużo mówić, jest legancko i jestem zadowolony. Każdy pad łączy się bez problemu, zachowując swoje funkcjonalności (DS4 ma motion control, Elitka V2 ma zapamiętane profile mapowania i działające łopatki), ogrywanie gierek na tych kontrolerach to czysta przyjemność. Jeśli jest jakiś input lag to go nie zauważyłem, internety donoszą, że waha się on w granicach 3-4 klatek, co przekłada się na około 68-72ms (zależy jakiemu testowi zaufać). Chrzest bojowy odbył się przy pomocy DMC3 SE, w którym lag stanowiłby ogromny problem, ale nic takiego nie miało miejsca. Cud, miód i orzeszki. Jeśli jesteście w podobnej sytuacji to śmiało polecam ten sprzęcik - zaoszczędzi Wam trochę kasy i miejsca w pokoju, a działa jak natura chciała. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Ale tamte pady nie mają HD Rumble Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Które jest wykorzystywane w garstce tytułów (a w naprawdę mający znaczenie dla rozgrywki sposób to chyba na palcach jednej ręki można policzyć). Wibracje działają w każdym z podłączonych padów, tylko są w SD czy coś. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Gram na padzie od xboxa na switchu i sobie chwalę. Najlepsze rozwiązanie jak masz wiele padów w domu. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Przykre, że pad od innej konsoli jest najlepszy dla switch. I wielce wymowne. 1 2 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 1 minutę temu, aph napisał: Przykre, że pad od innej konsoli jest najlepszy dla switch. I wielce wymowne. Nie wiem czy przykre. IMO jest dość dobry. Jeśli chodzi o pady to dla mnie Xbox > Switch > PS4. Ale znam ludzi, którzy uważają, że ten od PS4 najlepszy. Dla mnie ProController ma mega zaletę - długo starcza na ładowaniu. Plus leży w miarę dobrze w dłoni. Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 5 minut temu, aph napisał: Przykre, że pad od innej konsoli jest najlepszy dla switch. I wielce wymowne. Co to za bzdury, do Pro Controllera nie można się za bardzo przyczepić, tu był przeciez case że ktoś ma już pady do innych konsol wiec nie ma potrzeby w takim wypadku kupować specjalnie nowego dedykowanego pada. Chyba że chodzi Ci o Joycony, ale chyba nikt ich nie traktuje poważnie jako kontroler do gry w docku. Ot zgrabny kompromis dzieki ktoremu nie musieli dodawać dodatkowego pada do pudełka z konsolą. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 17 minut temu, aph napisał: Przykre, że pad od innej konsoli jest najlepszy dla switch. I wielce wymowne. Jak ktoś ma miliard padów po domu chciałbyś kupować miliard pierwszy? 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 29 minut temu, Basior napisał: Dla mnie ProController ma mega zaletę - długo starcza na ładowaniu. Plus leży w miarę dobrze w dłoni. To jest istotne, jak najbardziej. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Dla mnie pro controler to jeden z wygodniejszych padów. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Jak ktoś ma miliard padów po domu chciałbyś kupować miliard pierwszy? O, w punkt. Można korzystać z tego, co jest pod ręką zamiast dokładać kolejny łapacz kurzu na półkę. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 A czy ktoś wie czy ta przejściówka działa też w drugą stronę i pro controller działa z innymi konsolami ? Bo szczerze dla mnie to najwygodniejszy pad tej generacji Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 15 minut temu, funditto napisał: A czy ktoś wie czy ta przejściówka działa też w drugą stronę i pro controller działa z innymi konsolami ? Bo szczerze dla mnie to najwygodniejszy pad tej generacji Cytat System Compatibility PS1 Classic Edition, Switch, Windows, macOS Android TV box, Raspberry Pi, Retrofreak Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Na PS4 pad z taką baterią byłby faktycznie miłym zamiennikiem. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Trochę kicha, że adapter nie działa z PS4. Ogrywanie TLoU2 na padziku od Xboxa byłoby wygodniejsze i pewnie wywołało by trzask pośladów u co niektórych użytkowników forumka Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 @BzdurasNiestety cronusmax to wciąż wydatek w okolicach 4 stówek ale możesz się porozglądać jeśli ci zależy. Na allegro raz widziałem nawet za 325. 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Naah, szkoda hajsu. Najbardziej potrzebny był mi pad do Switcha, granie na joy-conach do pewnego momentu ujdzie, jednak prawdziwy tradycyjny kontroler to jest to. Cała reszta "podlaczania pada do innej konsoli" to u mnie taka bardziej fanaberia niż realna potrzeba, na DS4 da się grać bez bólu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi