Faka 3 987 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Dawać mi trylogię Metroid i nowe Hollow Knight i będę zadowolony. Idealne gierki na Switch do podróży. No i fajnie by było coś o BOTW2, ale to raczej nierealne, a tak to reszta gier to koło uja mi lata. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 3 lata od premiery mając wszystkie assety i brak ograniczenia w postaci portu na Wii u? No ja myślę, że teraz byłby idealny czas na botw2. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Ja nie jestem wybredny i chciałym po prostu dostac jakiegos dobrego Metroida. Niewazne czy to będzie trylogia czy porty wersji z GBA czy coś nowego. Byle bylo dobre a przynajmniej lepsze niz remake na 3DS'a. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Nie napalałbym się na zeldę i metroida. Te serie pewnie zostawią sobie na przyszły rok, kiedy obie będą obchodzić 35-lecie. Teraz pewnie skupią się na Mario (kolekcja remasterów 3D) i grach, które rzekomo mają jeszcze wyjść w tym roku (m.in. Bravely Default II i No More Heroes 3). Plus jakieś dodatki do istniejących gier oraz multiplatformy i indyki. Jedynie mogliby jeszcze podać info co się dzieje z Bayonettą 3 - najlepiej jakiś gameplay trailer z datą premiery Mi tam osobiście wystarczy sam Marian, więc ja na pewno się nie zawiodę Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 6 godzin temu, creatinfreak napisał: Ja mocnoo czekam na hollow knight silking song Podtytuł nowego HK to Silksong Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) Szczegół, no poprostu czekam na drugą część Ale poprawione Edytowane 8 lipca 2020 przez creatinfreak Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Ja liczę na odświeżenie formuły Metroida. Z Zeldą wyszło im genialnie a w mojej ocenie Metroid ma jeszcze większy potencjał. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) Niby jest nadzieja, skoro kilka gier Ninny w tej generacji było rewolucyjnych dla serii, jak choćby właśnie Zelda, czy Mario. Z drugiej strony widać, że na początku Ninny chyba nie do końca brało na poważnie MP4, skoro zlecili go "byle komu". No i nie wiadomo co z tym Retro się dzieje. W każdym razie Ninny wie, że MP4 musi być dobre, w końcu przepraszali. Edytowane 8 lipca 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 No mogliby coś z MP4 dać. Jakiś trailer, że to żyje. Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Mario to w czym było rewolucyjne? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 19 minut temu, Ukukuki napisał: Mario to w czym było rewolucyjne? Moim zdaniem było, NY z całą otoczką, w ogóle inne graficznie światy, rzucanie czapką itd., widać że developerzy mieli wolną rękę. Te Mario różni się bardzo od innych części. Może nie aż tak, jak Zelda ale jednak. Ogólnie mam wrażenie, że w tej generacji devi dostali tyle czasu ile potrzebowali, Mario, Zelda, czy przecież ogromny Smash. I chciałbym, żeby to samo spotkało MP4. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Rewolucyjne i kapitalne było przechodzenie z 2D do 3D 1 Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Mario i Zelda miały więcej czasu bo gdyby Wii U odniosło sukces to by się ukazały na tej platformie a nie były przeciągnięte na Switcha. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Mario to w czym było rewolucyjne? Rzucanie czapką i przejmowanie wrogów było innowacyjne. Cała masa nowych mechanik w grze została udostępniona dla gracza. 1 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Troszkę plotek zebrane. NMH 1+2 - byłoby miło. Jakoś lubię takie dziwne japońskie gierki, a w te nie grałem. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Powrotu Nintendo Treehouse się nie spodziewałem :o Cytuj
aph 155 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 No zobaczymy, może pozytywnie zaskoczą. Z SMT5 mogliby coś dac. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 Kurde, jak Smasha zdropowałem i amiibo mam z 4-5 to chyba te wezmę. Świetne są. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 (edytowane) Donkey Kong Country już dziś!!! Na małym ekranie powinno być znośnie. @sprite czas ukończyć tego króla platformerów 16 bitowej ery, który Cię ominął ;). Edytowane 15 lipca 2020 przez zdrowywariat Cytuj
SwitchMan 75 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 (edytowane) Nadchodzące exy Xboxa zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Hellblade 2, the Ascent, the Medium, Project Mara... Nadchodzące exy PlayStation zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Deathloop, Sackboy Big Adventure, Horizon 2, Spider-Man Miles Morales, Ratchet and Clank Rift Apart... Nadchodzące exy Nintendo zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Paper Mario, LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO (...)LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO (...) LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO NES Edytowane 15 lipca 2020 przez SwitchMan Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 (edytowane) Ale skąd wiesz co nadchodzi? Przecież Nintendo czeka na ostatnią chwilę z zapowiedziami. Wyjątkiem są tylko chyba 3 gry, BOTW2, MP4 i Bayo3. A za tydzień ponoć direct. Na pewno czymś zaskoczą. I w dodatku wymieniasz jakiegoś Hellblade2, czy Horizona2, zanim te gry wyjdą Ninny zdąży wydać kilka tytułów, jeszcze niezapowiedzianych. Edytowane 15 lipca 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 Oby to Niny Direct było czymś więcej niż Mario remaster + Pikmin 3.... Ale w sumie dajta mi to Galaxy najlepiej z 2, bo ponoć to jedne z najlepszy platformerów ever. Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 Jak czytam o tym pikminie to śmiać mi się chce. Już chyba dobre 6 lat są ploty o 4, i 3 lata, od premiery switcha o wersji deluxe trojki Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 W dniu 8.07.2020 o 12:19, MBeniek napisał: Nie napalałbym się na zeldę i metroida. Te serie pewnie zostawią sobie na przyszły rok, kiedy obie będą obchodzić 35-lecie. Teraz pewnie skupią się na Mario (kolekcja remasterów 3D) i grach, które rzekomo mają jeszcze wyjść w tym roku (m.in. Bravely Default II i No More Heroes 3). Plus jakieś dodatki do istniejących gier oraz multiplatformy i indyki. Jedynie mogliby jeszcze podać info co się dzieje z Bayonettą 3 - najlepiej jakiś gameplay trailer z datą premiery Mi tam osobiście wystarczy sam Marian, więc ja na pewno się nie zawiodę Nie ma bata, że NMH3 wyjdzie w tym roku. Nawet końcówka tego trailera z końcówki tamtego roku na to wskazuje: Cytuj
SwitchMan 75 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Na profilu Nintendo YouTube na playliscie z directami pojawiło się prywatne wideo ale zostało usunięte. Zawsze tak się dzieje jak ma być Direct w ciągu najbliższych dni. Być może faktycznie dostaniemy go w poniedziałek ale raczej obstawiałbym wersje mini. Od siebie dodam ze z nowości liczę na kolekcje marianów 3D, w końcu jakiś zwiastun Bayonetty 3 i sequela zeldy, datę premiery No more Heroes 3 z premiera dwóch pierwszych części tuz po prezentacji. Metroid Trilogy i 4 zapewne będzie w nowym roku. Co do portów to z chęcią przytuliłbym Assasyna Edzio Collection, Far Cry 3, Fallouta New vegas albo 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi