Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 18.07.2020 o 13:21, SwitchMan napisał(a):

z chęcią przytuliłbym Assasyna Edzio Collection,

No, nie Ty jeden pewnie na Switch.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Na reseterze king zell napisał, że to będzie general direct, a nie mario. Ale nie wiadomo czy mini czy duży. Plus że będą "Mario games". A gdzieś zarejestrowano trademark Mario Sports.

Opublikowano

bayo, nmh3, smtv - wierze

xd

Opublikowano

Bravely Default 2 i No More Heroes 3 to najbardziej prawdopodobne tytuły. Ten pierwszy pewnie dostanie datę premiery, może też drugie demo z możliwością przeniesienia save’a jak było z Octopath. Nie będę zaskoczony jeśli pokażą Bayonettę 3 lub SMT V jako pierwszy tytuł, a drugi z nich jako ostatni. Ewentualnie jeden z nich na początek, a na koniec coś nowego i gdybym miał zgadywać to będzie to TWEWY 2 lub Mario Sport Mix 2 od Square. Z rzeczy prawie nierealnych na koniec mogliby pokazać Mario + Rabbids 2 lub nowy Monster Hunter 

Jeśli Famicon Club Detective to 3rd Party to może zapowiedzą wydanie poza Japonią 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Jak będzie Silksong to będę zadowolony.

Opublikowano

Ja chciałem Mario Galaxy i Pikimina. Widać chciałem za dużo.

Edit: Dobra czytam Resetere i widzę, że za 2-3 miechy powinno być.

Może nie będzie tak źle.

Btw - chciałbym NMH1-2 przed 3.

Bo w poprzednie nie grałem.

Jedynie w TSA, który dla mnie był bardzo dobrą gierką.

Ależ Niny ma w tym roku dziwny marketing...

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano
when we are this close to a new Mario release game, it should be is this Direct, maybe its the one last thing in the Direct but i doubt it sadly

How close are we talking about, if you can say it? 2-3 months close?

How close are we talking about, if you can say it? 2-3 months close?

Yes

Odpowiedzi Zella/C. Tsubasy, cyzli niby w miarę pewne.

Opublikowano

Tragedia, nie dość że nic od Ninny to jeszcze nic co nie było wcześniej zapowiedziane. Na pewno będzie "Rogue Company" bo udostępnili news o tym wydarzeniu. Jakby była Bayo 3, SMT V i NMH 3 to bym w sumie się cieszył ale znając życie to nawet na pokemon snap nie mogę liczyć :P Już widzę tę łapki w dół pod materiałem bo ludzie nawet mając minimalne wymagania i tak się zawiodą xd  

Opublikowano

Ale kupsztal, nowy Direct Mini :/ Na poprawe nastroju napisze ze sprawdzajac ostatnio Metacritic wyszlo ostatnio troche gier ze srednia ponad 80% o ktorych nie bylo glosno. Poza tym powinno byc troche updatow, wierze w Metroida 

EDIT: Chyba i tak bedzie lapa w dol xD

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano

No ciekawe ile zmieszczą w 10 minutowym Directcie. Bo tyle ma trwać, jeśli wierzyć twitterowi i reseterze. 

Raczej nie będzie szału.

Opublikowano
  W dniu 20.07.2020 o 12:17, Figaro napisał(a):

Nie bedzie bo to tylko przedsmak normalnego Directa, ktory odbedzie sie za kilka dni.

Skąd to info?

Opublikowano

Zamiast opowiadać kocopoły Figaro, zapoznaj się lepiej z bombami prawdy w CW:potter:

Opublikowano

Ale kał.

Opublikowano

remaster SMTIII na propsie, ale boli brak gameplayu z V :/

Direct oczywiscie beka wnusiu.