Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, funditto napisał:

Największa bieda to ten dziwny Mario Kart, ale pewnie pójdzie w milionach.. 

To było akurat najlepsze w tym Directcie.

Trylogia Marianów 3D i to w limitowanej edycji... nawet w digital. Bardziej Nintendowego ruchu nie dało się wymyślić. Mario 64 wygląda gorzej z tymi ostrymi krawędziami, Sunshine pewnie dalej w 30 klatkach, i brak tego lepszego Galaxy, czyli dwójki. A to wszystko za 60 baksów. Cudowne Nintendo.

Opublikowano

A Mario 35 bedzie mozna grac tylko do końca marca. LOL. Ciekawe czy to Mario 3D bedzie w polszy.

Game and watch też pomysł.

Ciekawe jak cena.

No i dopaszone 3DWorld dopiero w 02.2021.

Czyli susza do tego czasu poza Mario.

Ogólnie galaxy! Jaranko.

Opublikowano
5 minut temu, Strife napisał:

Te trzy mariosy 3d na karcie wszystkie będą czy trzeba będzie coś dociągać z neta? Raczej bez problemu powinny się zmieścić. 

Proszę nie, ten balonik już jest wystarczająco nadmuchany. Te trzy romy nie mają prawa nie zmieścić się nawet na najmniejszej karcie.

Opublikowano

Myślę teraz o lineupie Switcha na najbliższe miesiące i mamy: 

wrzesień Super Mario 3D All Stars

październik Mario Kart LHT i Pikmin 

listopad DLC do Pokemonów 

luty Super Mario 3D World +

W listopadzie lub grudniu powinien wjechać co najmniej jeden ex. Moje typy to: Bravely Default 2, NMH 3 lub nowa gra od Ubi (Mario + Rabbids 2 ?)

Opublikowano

No jest jeszcze trochę ploteczek.

Monster Hunter na switcha dedykowany, 2d Metroid, Zelda Skyward Sward port, NMH1, Prince of Persia. Może coś z tego wpadnie na ten rok jeszcze. 

Ale patrząc po plotach to mają opóźnienia, wiec nie dziwie się. 

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Dobrze rozumiem, że to będzie dostępne tylko w NSO i normalnie tego nie będzie się dało kupić?

Jeśli tak, to nie ma ktoś może jeszcze miejsca w nso-rodzinie? :whistling:

Tak bo to zostało normalnie dodane do usługi tak jak wszystkie inne gierki że SNESa.

• Plusik 1
Opublikowano

Teraz tak myślę, że Super Mario Allstars z NSO i Super Mario 3D AllStars powinny mi spokojnie wystarczyć do premiery nextgenów, a i efekt nowej generacji będzie lepszy po takich remasterach ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Proszę nie, ten balonik już jest wystarczająco nadmuchany. Te trzy romy nie mają prawa nie zmieścić się nawet na najmniejszej karcie.

Jest nadmuchany i bardzo chętnie wsysnę cały hel z niego :ohstop:

Syn z przyjemnością ogra mariany, a ja z chęcią 64, bo nigdy nie miałem okazji. 

• Lubię! 1
Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Lepiej to skasujcie, bo jak ktoś w Nintendo Was przeczyta to Bayo3 czy czwartego Metroida do końca generacji nie zobaczycie. :usmiech: 

Juz dawno przeniesione na launch pro jako ex lub switch 2. Walilismy konia do fantavision :(

Opublikowano

A może by tak - nie wiem - jakaś nowa gra?

Oczywiście nie chcę naciskać, bo widzę tutaj mnóstwo koneserów portów i remasterów starych gier. Tak zwanych retrograczy.

• Plusik 1
  • Haha 2