maciucha 11 632 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 5 minut temu, XM. napisał: Jak wyłączenie konsoli może ja psuć? To Nintendo więc wolę się spytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja chyba nigdy nie wyłączyłem swojego lite. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) Nintendo kupiło studio Next Level Games, odpowiedzialne m.in. za Luigi's Mansion 3. Jest to o tyle ciekawe, że ostatni raz kiedy ninny poszło na zakupy był w 2007 (Monolith Studio). A co do samego wyboru nie ma co się dziwić - NLG przez ostatnie 10 lat tworzyło tylko dla nich, a sam LM3 sprzedał się już w ponad 8mln egzemplarzy (więcej niż dwie poprzednie części razem wzięte). https://www.gematsu.com/2021/01/nintendo-acquires-next-level-games Edytowane 5 stycznia 2021 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Czym się różni wersja Lite od zwykłej? Oprócz ceny. Mam zamiar grać tylko w łóżku, więc taka wystarczy? Czy jest po prostu słabsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Ekran mniejszy (co w sumie nie było konieczne) no i nie można odłączyć joyconów więc jak analogi będą zajechane a czyszczenie izopropanolem i powietrzem sprzężonym nic nie da żeby pozbyć się driftów trzeba będzie rozkręcać całą konsolkę, brak wibracji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 No i nie można grać na TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Przestańcie już to Lite szkalować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 844 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Dokładnie. Jak nie chcesz grać na TV tylko tryb przenośny, to bierz lite. Lepiej leży w ręce, lepszy krzyżak i ostatnia bomba prawdy- nie ma odpinanych joyconów= nic nie lata, bo te szyny po pewnym czasie dostają luzy. Ta konsola to jedna z większych tandet od Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 632 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Polecam Lajta, faktycznie lepiej leży w dłoniach niż normalna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 4 godziny temu, devilbot napisał: Przestańcie już to Lite szkalować. Czy coś, co napisałem nie zgadza się z faktami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 To jeden z tak zwanych akolitów, nie przejmowałbym się. A Lite to rukwa bejana Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Lite może być jako druga konsola. Co najwyżej. Edytowane 6 stycznia 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 066 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Szkalowanie Lite'a który de facto jest jedynym faktycznym handheldem na rynku? No jest w tym mnóstwo heroizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 No Switch raczej nie miał być handheldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Co kto woli. Osobiście wolę mieć opcję zagrania na tv i pewnie gram pół na pół (szkoda że nie na statsów). Czekam na Switcha Pro, oby prawilnie hybrydowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Switch Lite ma ogromną zaletę jest nią brak możliwości podłączenia do telewizora. Oszczędza to nasze oczy przed oglądaniem rozmazanego gówna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Też kiedyś chciałem kupić Lite dla RR8 ale gdy mi żona sprezentowała wersje normalną to uważam że to za lepszy wybór. Co prawda musiałem doinwestować w Hori Split Pad Pro controller, ponieważ te oryginalne są dla mnie za małe i grało się koszmarnie. Używałem DualShocka 4 przez dongla 8Bitdo i na TV było super, ale problem powstawał gdy chciałem zabrać switcha gdzieś ze sobą. Dopiero Hori Controller rozwiązał problem, gra się lepiej, trzymam switcha pewniej, wadą jest wielkość całego zestawu bo znacznie powiększa swticha ale nie to jest najważniejsze. Tylko komfortowe granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 906 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Ja czekam na minilite bez tych ramek wokół ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Wyciekło co nieco o nowym switchu m.in 4k i OLED. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 906 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 4K No niezłe te plotki. Chyba ,że to będzie uzupełnienie rodziny i tylko stacjonarna konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Ekran OLED spoko, ale żeby zaraz od razu iść w 4K? Ploty jak ploty, ale bez przesady już z tymi rozdzielczościami. Ciekawe czy zlikwidują w końcu problemy z analogami. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Pewnie to będzie tylko możliwość puszczenia 4k a w praktyce zobaczymy to może w kilku indyczkach. To nie ploty wyciek legitny @NemoKOF tak pisał a ja mu wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 ktoś szuka kogoś do rodzinki nintendo online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Niezle info, osobiscie mam ciche marzenie na takiego Lite z ekranem w 4k Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Info, które wypluła osoba produkująca seryjnie homebrew i custom firmware wskazuje raczej na opcję 4k ale jako dodatkowy, posiadający swoją moc dock. Natomiast w samym HH coś tak pisał o śladzie oleda. Natomiast na logikę, wasze telefony nie mają 4k - po co marnować moc na ekran 6-7 cali i 4k? Jeśli zmienia rozdzielczość to myślę że najwięcej pójdę w fullhd a i w to wątpię - 720p jest ok przy takiej wielkości, niech gry chodzą w 60fps zawsze i pełnej rozdzialce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi