Sven Froost 486 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Czekam na wiecej info, jak wydadza skladanke Zeldy to na pewno wydadza Metroida. MPT podobno maja gotowe i fajnie by bylo gdyby wydali ja jako jedna gre plus jakies 2D. W sumie to czekam na Metroida jak na zadna inna gre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 23 minuty temu, giger_andrus napisał: No właśnie nie wiadomo. Czy według Ciebie Xeno jest leniwym portem ? Graficznie różnica jest ale szału to nie robi. Geometria obiektów nadal jest prosta (połaźcie sobie po Bionis Leg) a sami przeciwnicy mam wrażenie że wręcz wycięci z dwójki (tzn Ci którzy również w niej występują). Xeno 1 to nie jest oczywiscie taki sampoziom lenistwa jak ostatnia składanka ale nie walczyłbym za mocno tym co to prezentuje. No ale tak na chwilę powiedzmy, że masz całkowitą rację. Załóżmy nawet, że Xeno1 to mesjasz remaków oraz tytaniczny wręcz wysiłek stażystów zatrudnionych przez N na wakacje. Czy ta jedna konkretna gierka daje Ci nadzieję, że cokolwiek na rocznice Zeldy i Metroida będzie odnowione tak samo? Ich największa marka czyli Mario doczekała się składanki, która działa gorzej niż to samo emulowane na nie do końca potężnym PC. Nie wiem czy wiesz ale dzisiejsze średniej klasy telefony puszczają M64 w lepszej jakości. O tym co można zrobić ze wszystkimi trzema grami na PC nie wspominam. Bardzo chciałbym się mylić ale samo N nie daje żadnej nadzieji na godne potraktowanie Zeldy. MPT obstawiam to wręcz identyczny rodzaj portu (emulacji?) co Mario Sunshine. Będzie dobrze jak day 1 będzie mniej bugów i glitchy niz w marianach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Najgorsze że co by nie wydali, to i tak kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Tak. Bo to magia Nintendo. Można zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 17 godzin temu, pawelgr5 napisał: Graficznie różnica jest ale szału to nie robi. Geometria obiektów nadal jest prosta (połaźcie sobie po Bionis Leg) a sami przeciwnicy mam wrażenie że wręcz wycięci z dwójki (tzn Ci którzy również w niej występują). Xeno 1 to nie jest oczywiscie taki sampoziom lenistwa jak ostatnia składanka ale nie walczyłbym za mocno tym co to prezentuje. No ale tak na chwilę powiedzmy, że masz całkowitą rację. Załóżmy nawet, że Xeno1 to mesjasz remaków oraz tytaniczny wręcz wysiłek stażystów zatrudnionych przez N na wakacje. Czy ta jedna konkretna gierka daje Ci nadzieję, że cokolwiek na rocznice Zeldy i Metroida będzie odnowione tak samo? Ich największa marka czyli Mario doczekała się składanki, która działa gorzej niż to samo emulowane na nie do końca potężnym PC. Nie wiem czy wiesz ale dzisiejsze średniej klasy telefony puszczają M64 w lepszej jakości. O tym co można zrobić ze wszystkimi trzema grami na PC nie wspominam. Bardzo chciałbym się mylić ale samo N nie daje żadnej nadzieji na godne potraktowanie Zeldy. MPT obstawiam to wręcz identyczny rodzaj portu (emulacji?) co Mario Sunshine. Będzie dobrze jak day 1 będzie mniej bugów i glitchy niz w marianach. Oczywiście trudno się nie zgodzić z tym co piszesz. Z Xeno jestem akurat bardzo zadowolony, miałem okazję jakiś czas temu odpalić gierkę na Wii dzięki uprzejmości kumpla a następnie u siebie na Switchu. Różnica jest znaczna i to na pierwszy rzut oka. Z tego powodu teksty o "leniwych portach" uważam za krzywdzące względem Xeno i kilku innych tytułów. Nie lubię poza tym uogólniania, lubię konkrety. Kolekcja Mario 3D Allstars to nieporozumienie, to już opisałeś. I to na 35cio lecie marki..... szkoda. Mimo to jestem w tej komfortowej sytuacji, że Switch to moja pierwsza konsola i już od ponad 30 godzin cieszę się z ogrywania Galaxy - w moim przypadku dobrze wydany hajs. Mario 64 i Sunshine są dla mnie za mało grywalne, olałem. Co do jubileuszu Zeldy, na dwoje babka wróżyła, trzymajmy kciuki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Wiadomo kiedy się można spodziewać nowej wersji switcha? Gry sobie zostawiłem, nowe Mario bym chętnie ograł, ale nie na tym bublu. Może poprawia coś w nowej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Mas V2 i lite. Pewnie wyjdzie jeszcze jakaś budżetowa wersja, może składana. Na pro bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Z wygrzebanego info wynika, że chip w środku jest ten sam co w Mariko (v2) i lite, więc cudów nie ma się co spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) No na 4K nie liczę. Może jakiś lepszy ekran i nowe analogi. I jeszcze zmienić konstrukcje szyny, ale tutaj cudów nie będzie. Luzy zawsze będą wyczuwalne. Czyli nic nie wiadomo. To może być w tym roku jak i w następnym. To może sprawie sobie tego nowego switcha z nawiązaniem do Mario Edytowane 13 lutego 2021 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 @devilbot Błagam napisz że gry z wii u już się skończyły i muszą zacząć robić nowe ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Zostało jeszcze Devil's Third i mogą przestać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Gdzie się skończyły - XenoX, Fatal Frame i może Star Fox. Ja jeszcze z wii poproszę last story i pandora tower. A może tak Xeno 3 tym roku a w przyszłym X. Oj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Z Wii to jeszcze Super Mario Galaxy 2 i Donkey Kong Country Returns. Dodając do tego gry z Gamecube’a, DSa i 3DSa mają jeszcze co portować przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Wind Wakera niech dadzą remaster z Wii U. A z Gamecuba bezpośrednio Eternal Darness odpicowane hehe;] Fatal Frame by się przydało to z Wii co nie wyszło u nas, było bardzo spoko. Bo kolejne i odgrzewane średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Nintendo robi wszystko dobrze tylko jedna rzecz mi u nich przeszkadza. Gość podkładający głos Mario ma twarz pedofila. Mogliby rozwiązać z nim kontrakt i zatrudnić np kogoś kto nie ma twarzy pedofila. Zdjęcia nie wrzucę i proszę żebyście też tego nie robili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 632 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 czy to ten przystojniak? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 21 godzin temu, devilbot napisał: Nintendo robi wszystko dobrze tylko jedna rzecz mi u nich przeszkadza. Gość podkładający głos Mario ma twarz pedofila. Mogliby rozwiązać z nim kontrakt i zatrudnić np kogoś kto nie ma twarzy pedofila. Zdjęcia nie wrzucę i proszę żebyście też tego nie robili. Zgodnie z prośbą, wrzucam filmik: 1 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Jutro pełnoprawny 50 min Direct. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Silksong i będę zadowolony, reszta mnie już nie interesuje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 No ja tam liczę na jakieś grube zapowiedzi z okazji 35-lecia Zeldy i 25- lecia Pokemonów w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 W końcu! Kurła uwielbiam ten format. Sorry ale niech się schowa State of Play i inne tego typu. Zaparzymy kakałko, ulibiony kocyk i patrzymy. Ja chce Botw2, porty zeldy, indory i jakąś niespodziankę. Switch pro też byłoby miło. Żeby tylko polowa to nie była o Smash. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 96 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Będzie fajnie jak pokażą jakieś nowe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 ale tera to już pokażą coś z nowej zeldy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Cieszę się, ale też nie napalam. Naprawdę chciałbym zobaczyć coś z duetu zelda/b3, ale pewnie nie pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Radzę ostudzić zapał... Cytat featuring roughly 50 minutes of information focused on available games like #SuperSmashBrosUltimate and games coming to #NintendoSwitch in the first half of 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi