Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

XD Nintendo :rotfl:

Opublikowano

Będzie nowa postac do Smaha, MH i SMT3. Jak Zelda ma byc to pewnie jakas kolekcja remasterów robiona na szybko. Zresztą nieważne. Fajnie że cokolwiek się zaczyna dziać. Człowiek w pracy odpocznie odrobinę.

Opublikowano

W sumie może to i lepiej że się skupiają na nieodległej przyszlości a nie znowu rzucają trailery gierek widmo i rozpalają nadzieje. 

Opublikowano

Nic dużego o czym nie wiemy chyba nie ma? Zostały im remastery na szybko (jak te mariany) albozapowiedź gier z N64/GBA do abonamentu (nadzieja umiera ostatnia :D).

Opublikowano

Virtual Console. I tak jak u konkurencji kupujesz grę na Wii to masz ją też na Switchu xD 

No kurde Nintendo najbardziej niekonsumencka firma w historii. 

Opublikowano

Wspaniale będzie obejrzeć nowy Direct. Obstawiam, że pokażą dwie niezapowiedziane dotąd gry

Opublikowano
8 godzin temu, Rezoo7 napisał:

Jutro pełnoprawny 50 min Direct.

FernandoE3.gif

Opublikowano

Podobno to będzie

Cytat

Project Triangle Strategy, NeonWhite, SaGa Frontier, World's End Club, Fall Guys, Legend Of Mana, Stubbs , No More Heroes 3, Mario Golf, Apex Legends, Ghosts and Goblins Resurrected, Tales from Borderlands, Ninja Gaiden , Miitopia, Samurai Warriors 5, TLOZ Skyward Sword HD, Age of Calamity DLC

Opublikowano

Ja bym powiedział, że gowno jakich mało. Tylko NG ciekawi ale to obstawiam albo kolekcję starej albo nowej trylogii.

Opublikowano
33 minuty temu, XM. napisał:

Podobno to będzie

To będę musiał drugi raz wkleić powyższy gif:reggie: 

Opublikowano

Tak jak myślałem zlokalizują Famicon Detective Club, Xeno 2 w Smashu sugeruje mi nową grę Monolith Soft na koniec ND 

To co wrzucał XM. też się spełnia, ale jak widać to nie wszystko 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Co za barachło...

Opublikowano

Golfik będzie grany, reszta na razie do wora. 

Opublikowano

Ktoś tu liczył na Zelde? :reggie:

Pomijam Metroida, ale jak już mamy mokre sny, to ja bym poprosił o Golden Sun :D 

Opublikowano

Ng collection z obesraną sigmą 2 xXXDDD