Opublikowano 16 lutego 20214 l Pierwsza moja mysl to Smash = Link, Samus, DK ale moze nawet nie byc z okazji 35 lecia Zeldy wiec zobaczymy
Opublikowano 16 lutego 20214 l Będzie nowa postac do Smaha, MH i SMT3. Jak Zelda ma byc to pewnie jakas kolekcja remasterów robiona na szybko. Zresztą nieważne. Fajnie że cokolwiek się zaczyna dziać. Człowiek w pracy odpocznie odrobinę.
Opublikowano 16 lutego 20214 l W sumie może to i lepiej że się skupiają na nieodległej przyszlości a nie znowu rzucają trailery gierek widmo i rozpalają nadzieje.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Życzeniowo: Botw 2 i silksong. Reszta mnie nie interesuje. Realistycznie: pierdolenie o monhun i smash czyli meh. Nie ma co się nastawiać na nic, mimo iż powinni coś pokazać na przyszłe miesiące.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Kurcze ale jakby zapowiedzieli switcha pro albo chociaż z oledem to od razu składam preorder
Opublikowano 16 lutego 20214 l Nic dużego o czym nie wiemy chyba nie ma? Zostały im remastery na szybko (jak te mariany) albozapowiedź gier z N64/GBA do abonamentu (nadzieja umiera ostatnia :D).
Opublikowano 16 lutego 20214 l Virtual Console. I tak jak u konkurencji kupujesz grę na Wii to masz ją też na Switchu xD No kurde Nintendo najbardziej niekonsumencka firma w historii.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Wspaniale będzie obejrzeć nowy Direct. Obstawiam, że pokażą dwie niezapowiedziane dotąd gry
Opublikowano 17 lutego 20214 l Podobno to będzie Cytat Project Triangle Strategy, NeonWhite, SaGa Frontier, World's End Club, Fall Guys, Legend Of Mana, Stubbs , No More Heroes 3, Mario Golf, Apex Legends, Ghosts and Goblins Resurrected, Tales from Borderlands, Ninja Gaiden , Miitopia, Samurai Warriors 5, TLOZ Skyward Sword HD, Age of Calamity DLC
Opublikowano 17 lutego 20214 l Ja bym powiedział, że gowno jakich mało. Tylko NG ciekawi ale to obstawiam albo kolekcję starej albo nowej trylogii.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 33 minuty temu, XM. napisał: Podobno to będzie To będę musiał drugi raz wkleić powyższy gif
Opublikowano 17 lutego 20214 l Tak jak myślałem zlokalizują Famicon Detective Club, Xeno 2 w Smashu sugeruje mi nową grę Monolith Soft na koniec ND To co wrzucał XM. też się spełnia, ale jak widać to nie wszystko Edytowane 17 lutego 20214 l przez funditto
Opublikowano 17 lutego 20214 l Ktoś tu liczył na Zelde? Pomijam Metroida, ale jak już mamy mokre sny, to ja bym poprosił o Golden Sun