kazuyoshi 231 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 W dniu 27.02.2021 o 17:41, Sven Froost napisał: Mozecie poratowac czyms na XO zeby mi sie znowu zachcialo grac? kup sobie Rare Replay. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 Dzieki, sciagnelem ale jutro sprzedaje sprzet Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 8 minut temu, Sven Froost napisał: Dzieki, sciagnelem ale jutro sprzedaje sprzet Perfect Darka może zdążysz ogarnąć, gdy zarwiesz nockę, z poradnikiem Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 Z poradnikiem Za jakis czas kupuje XSX ale to potrwa, narazie oddaje TV i XOX no i kupuje projektor do Switcha bo jest jednak mega 1 Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) Obecnie zakup Switcha wydaje się średnim pomysłem (włączając w to te edycje Monster Hunterowe i Mario) Nowa rewizja ponoć tuż za rogiem: https://www.resetera.com/threads/bloomberg-nintendo-plans-switch-model-with-7-inch-720p-oled-display-4k-when-docked-mass-production-as-early-as-june-dev-kits-going-out.388253/ OLED Czyli Switch staje się bardziej zaawansowany technologicznie od PCtów bo wiadomo, że na PC nikt nie gra na OLEDzie Edytowane 4 marca 2021 przez GearsUp 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Biorę day1. Z poprzednią rewizją się wstrzymałem. Switcha mam od premiery. Troszkę zajechany jest, ale działa. Tylko te nieszczęsne joycony. Mam dwie nowe pary, które już stwarzają. Ta z premiery dawno w śmietniku. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał: Biorę day1. Z poprzednią rewizją się wstrzymałem. Switcha mam od premiery. Troszkę zajechany jest, ale działa. Tylko te nieszczęsne joycony. Mam dwie nowe pary, które już stwarzają. Ta z premiery dawno w śmietniku. Ja mam Switcha jakieś 2,5 roku i co 2 miechy izopropanol w gałki i działają jak nowe. Może mniej na nim gram, ale nie widzę sensu kupowania nowego kompletu joyconów. Jeśli nowy odpali Wieśka 3 portable w natywnym 720p to chętnie wymienię, w innym przypadku mocno się zastanowię. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 O tej rewizji już od dłuższego czasu słychać i nic z tego nie wynika. Zwłaszcza, że Switch dostał już Lite'a. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Ja dla samego oleda wymienię jeśli to prawda. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 14 minut temu, Kris77 napisał: Ja mam Switcha jakieś 2,5 roku i co 2 miechy izopropanol w gałki i działają jak nowe. Może mniej na nim gram, ale nie widzę sensu kupowania nowego kompletu joyconów. Jeśli nowy odpali Wieśka 3 portable w natywnym 720p to chętnie wymienię, w innym przypadku mocno się zastanowię. U mnie Contact Cleaner i od ponad miecha znowu nic nie dryfuje. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Jakby co - brać i się nie bać, oryginalne joycony powędrowały do futerału, nawet mi ich nie żal. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 2 godziny temu, GearsUp napisał: Obecnie zakup Switcha wydaje się średnim pomysłem (włączając w to te edycje Monster Hunterowe i Mario) Nowa rewizja ponoć tuż za rogiem: https://www.resetera.com/threads/bloomberg-nintendo-plans-switch-model-with-7-inch-720p-oled-display-4k-when-docked-mass-production-as-early-as-june-dev-kits-going-out.388253/ OLED Czyli Switch staje się bardziej zaawansowany technologicznie od PCtów bo wiadomo, że na PC nikt nie gra na OLEDzie Przecież to Nintendo. Nie spodziewał bym się rewolucji po nowej rewizji co pokazali przy dsi czy new 3ds. Gry będą w 99% wyglądać i chodzić tak samo. No ale faktycznie jak ktoś nie ma Switcha to powinien poczekać przynajmniej do premiery mh rise bo po tym ogłoszą nie wcześniej muszą przeciez sprzedać te edycję specjalną. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Fajnie jakby byla nowa rewizja skladanego Switcha z oledem bez tych ogromnych ramek. No ale na to pewnie bedzie szansa pod koniec zycia Switcha. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 OLED w przenośniaku to gamechanger i od czasu PSVity nie powstał chyba lepszy ekran w przenośniaku. Stąd też drażni ta niepewność, bo po 4 latach na Switchu jest mnóstwo świetnego softu, ale szkoda inwestować wiedząc, że za moment pojawi się definitive edition konsolki. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Po co składać kompa jak zaraz będą nowe karty graficzne? Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Głupie porównanie, ale OK. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Głupie to jest czekanie latami albo miesiącami na nową wersje konsoli zamiast grać przez ten czas. To jest sprzęt za kilka stówek a nie nowy samochód. 8 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 19 minut temu, Ukukuki napisał: Głupie to jest czekanie latami albo miesiącami na nową wersje konsoli zamiast grać przez ten czas. To jest sprzęt za kilka stówek a nie nowy samochód. Wiesz, jakbym Switcha od premiery to może i tak, ale nie jest to lekki lifting, a prawdopodobnie coś jak pół generacja. Brać teraz? No głupota, ale OK. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 A skąd wiesz kiedy wyjdzie nowa wersja? Może pod koniec tego roku albo w przyszłym. A może za 3 lata. A starą konsole sprzedaż ze stratą 200-300 zł a grałeś masę czasu. No ale ok. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Switch jest na rynku od 4 lat i 1 dnia, od 3 miesięcy mamy nową generację konsol, więc bliżej niż dalej. Do roku. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Też jestem zdania, że jeśli zamierzasz grać to bez sensu jest czekanie. Chyba, że naprawdę musisz rozbić skarbonkę na ten sprzęt, to rozumiem dylemat. Na chwilę obecną nic nie wiadomo kiedy pojawi się nowy sprzęt. Te plotki to ciągle plotki. W listopadzie zeszłego roku Nintendo oznajmiło developerom, żeby przystosowali gry PC rozdzielczości 4k. Miesiąc później mówiło się o OLED w nowym Switchu. Końcem roku plotkom zaprzeczyła jakąś szycha z Ninny. Tak czekać można w nieskończoność 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 To już nie są plotki. Samsung Display zaczyna w czerwcu produkcję ekraników OLED 7 calowych dla Nintendo a w lipcu pierwszy milion ma trafić do składania. 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 1 godzinę temu, S_600 napisał: U mnie Contact Cleaner i od ponad miecha znowu nic nie dryfuje. Używasz tego z WD40 czy jakiegoś innego? Zamiast walczyć z patyczkami do uszu, to sobie z psikadłem kupię. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Ja biorę, bo stęskniłem się za zapachem z taśmy produkcyjnej, a poza tym lubię ten dreszczyk emocji podczas wyciągania nowej konsoli z pudełka :). Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Mam nadzieję, że będzie oledowy ekran, bo teraz co mamy to niezły shit. IPS w XXI wieku. Od razu zmieniam, bo to najlepsza konsolka do indyków i przeważnie tylko w takie gierki gram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi