Sven Froost 486 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Zgadzam sie, kupowalem Switcha 5 razy w tym raz Lite'a z ktorym przez rok sie swietnie bawilem i nie czulem nawet potrzeby podlaczenia do TV. Mialem znowu takie akcje ze Switchem ze nie bede pisal ale ta konsola musi byc u mnie w domu, mam na nia okolo 400 gb gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak wiec dostałem konsolkę wczoraj i cóż mogę powiedzieć, feeling, poczucie ze to naprawdę fajowa sprawa towarzyszyły mi od momentu rozpakowywania ( oczywiście z tej okazji chata posprzątana i okna umyte ). Na plus: - mobilnosc - feeling - zaskakująca moc ( mh rise ) jak na takie malenstwo - feeling - bateryjka w handheld - jakość rozgrywki w handheld ( mh rise) - feeling!! na minus: - za mały padzik, nawet w tym ustrojstwie - powolne działanie e shopu - brak voice chatu - cena akcesoriów a no i dzis pojechałem do sklepu kupić pro controller mh rise edyszyn.. Oh dear teraz to można grać... jeszcze tylko większy futerał reklamowany stronę temu, split pad pro od hori i jestem kontent. Dzięki za pomoc forumku, dzięki BIG N, spadam grać, pozdrawiam serdecznie, shields up! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Czy wiadomo juz czy subnsutica+ below zero beda w calosci na kardridzu czy bedzie trzeba czesc sciagnac? Swoja droga ciekawe jak to bedzie na switchu dzialac i wygladac...? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Spodziewam się takiej jakości jak Green Hell czyli wypłowiałe tekstury z krótkim draw distance. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Też jestem zainteresowany Subnauticą, podobnie Outer Wilds, ale w tym wypadku zadowolę się wersjami cyfrowymi. Ile mogą kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Dziś pokaz nowych indorów: Nintendo Indie World Showcase To Air Tomorrow, 14th April - Nintendo Life Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Jest kilka perełek: Ninja Turtles, OlliOlli World, GetsuFumaDen, Skul, Oxenfree II, The House of the Dead Remake no i kurde FEZ na Switchu :> The Longing może być na maksa pojechane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @okens @zdrowywariat Subnautica i Subnautica Below Zero będą sprzedawane jako osobny produkt każda po 22 funty na brytyjskim eShopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) 35 minut temu, MierzejX napisał: @okens @zdrowywariat Subnautica i Subnautica Below Zero będą sprzedawane jako osobny produkt każda po 22 funty na brytyjskim eShopie. Dzięki, zabrakło mi reakcji. Myślałem, że jest tylko jedna Subnautica. To jedna z tych gier, którą po prostu muszę sprawdzić. 47 minut temu, giger_andrus napisał: Jest kilka perełek: Ninja Turtles, OlliOlli World, GetsuFumaDen, Skul, Oxenfree II, The House of the Dead Remake no i kurde FEZ na Switchu :> The Longing może być na maksa pojechane. FEZ, czekałem, jeszcze tylko FTL, please! Nie miałem czasu obejrzeć, co tam szykują. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 A ja się pytam gdzie jest kurwa Hollow Knight silksong? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Ja być bardzo zadowolony z tego pokazu. Żółwie mieć ducha retro, a skate wyglądać stylowo. I do tego FEZ zostać zapowiedziany w dniu premiery, więc zostać kupiony day1. I się naprawdę podobać po przejściu levelu nr1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Ej, wczoraj bylo Indie Direct czy mi sie cos pomylilo po notyfikacji na Facebooku? xD Polecam Burnout Paradise, gra sie swietnie i dobrze Im wyszedl port. Ta gra jest tak samo szybka i wolna zarazem Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Było ale bez gier. Bowser wskoczył i zarzucał rapsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @okens @zdrowywariat Teraz zobaczyłem, że będzie też wersja Subnautica + Below Zero w pudełku za pełną kwotę 45 GBP czyli pewnie więcej jak 200zł Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MierzejX napisał: @okens @zdrowywariat Teraz zobaczyłem, że będzie też wersja Subnautica + Below Zero w pudełku za pełną kwotę 45 GBP czyli pewnie więcej jak 200zł Ok, dzięki. To może warto wziąć w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ja raczej tak zrobię ale zaczekam zobaczyć jak to będzie wyglądało na Switchu w ruchu na jakimś wide na YT. Long Dark wygląda elegancko na Switchu no ale gra ma specyficzny styl artystyczny. Taki Green Hell wygląda słabo chociaż zrobili co mogli. Cytuj Odnośnik do komentarza
SwitchMan 75 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 3 godziny temu, MierzejX napisał: Ja raczej tak zrobię ale zaczekam zobaczyć jak to będzie wyglądało na Switchu w ruchu na jakimś wide na YT. https://www.youtube.com/watch?v=mPPopT9CcyM https://www.youtube.com/watch?v=Dk255DNWLJg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Sprzedałem konsole pol roku temu i widzę ze była to dobra decyzja po ograniu tego co było warte ogrania a czego nie ma na innych sprzętach nie ma w co grać tak jak nintendo waliło bombami tak jest od roku posucha 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Pierdolisz jak potłuczony. Od tamtej pory wyszło chociażby Mario 3d World, Breavely Default 2 i Monster Hunter Rise. A zaraz będzie też New Pokemon Snap, No More Heroes 3, nowy Mario Golf. Co miesiąc wychodzi coś fajnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No właśnie w porównaniu do konkurencji Nintendo faktycznie wypuszcza w ostatnim czasie nowe i ekskluzywne gry. Tak bardzo nie ma w co grać, że aż Xbox mi leży i się kurzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Każdy ma prawo do opinii. Coś mu nie pasowało, sprzedał i tyle. Zastanawiam się tylko skąd ta potrzeba ogłaszania tego wszem i wobec Rozważ nalepkę na auto: "Sprzedałem konsole pol roku temu i widzę ze była to dobra decyzja po ograniu tego co było warte ogrania" Przynajmniej uśmiechnęłbym się pod wąsem jakbym jechał za Tobą Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez MierzejX 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No cóż, Banan nie miał banana na twarzy ze Switchem w rękach, bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Dobrze wspominam switcha ale pokemon snap, czy mh rise mnie nie kupuje drugi raz. Wystarczy ze gram w MH World. Brakuje Gierek pokroju Zeldy Botw czy dawno już zapowiedzianej Bayonetty3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Panowie wie ktos jak sciagnac save z Daemon X Machina? xD Podpielem konto steam i zrobilem tam upload save'a. Po kupieniu konsoli kilka dni temu i podpiecia konta steam nie moge sciagnac save'a, wie ktos o co chodzi bo farmilem ponad 5 godzin? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi