GearsUp 194 Opublikowano 14 maja 2021 Opublikowano 14 maja 2021 Próbowałem padów 8bitdo jak i Pro Controllera. Obecnie w platformery 2D jak i niektóre inne exy switchowe najlepiej ogrywa mi się na tym: wersja EU: Niestety obecnie ciężko dorwać sztukę. To jest GOAT krzyżak i sam pad jeżeli chodzi o competitive games takie jak Tetris 99, Pac-Man 99, Super Mario Bros. 35 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Miałem switcha sprzedałem bo nie było w co grać półtora roku bez switcha , opłaca się kupować lite? W sumie więcej grałem na tv ale do uzupełnienia xsx lite byłby w sam raz tym bardziej ze cenowo wypada lepiej Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Czy standardowe uchwyty do padów PS4 i XO będę pasowaly do switcha i switcha lite? Cytuj
Emileczekpl 11 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Godzinę temu, Banan91PL napisał: Miałem switcha sprzedałem bo nie było w co grać półtora roku bez switcha , opłaca się kupować lite? W sumie więcej grałem na tv ale do uzupełnienia xsx lite byłby w sam raz tym bardziej ze cenowo wypada lepiej W moim przypadku Lite to był strzał w 10. Też szukałem jakiegoś uzupełnienia do konsoli stacjonarnej, żeby pograć od czasu do czasu np. Wieczorem w łóżku lub zabrać go na wyjazd. Skończyło się tak, że konsola stacjonarna stoi i się kurzy, a ja dzień w dzień rozładowuję Lite do zera Konsola jest mega wygodna i lekka. Ja szczerze polecam, ale jeżeli sam nie masz pewności, to najlepiej sprawdź gdzieś przed zakupem. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Trochę poszukałem i planuje takie coś zrobić Dualshock 4 + uchwyt Sony GCM10 + adapter 8bitdo do switcha lite Wiem że trochę kombinuje ale raz że tak nie do końca mogę się przekonać do tych analogów a dodatkowo boję się że je zaraz rozwalę Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 (edytowane) OK, ale port USB-C jest od spodu. Zatem potrzebujesz przejściówkę do normlanego USB? I jeszcze chcesz znaleźć miejsce na ten uchwyt, który zasłoni port? Zmieści się to wszystko? Jak coś to chcę zobaczyć zdjęcia Edytowane 19 maja 2021 przez MierzejX Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Akurat w tym uchwycie jest przyssawka i port będzie odsłonięty Tylko nie wiem czy ta przyssawka ogarnie switcha Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Kurczę mam dylemat normal czy lite Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 (edytowane) Normal tragedia w trybie handheld bo musisz grać na joyconach które mają naprawdę fatalne gałki a do retro gierek nie mają nawet krzyżaka. Mam oba switche i polecam lite jak ktoś gra więcej w handheld, lepsze wykonanie i ergonomia. Edytowane 19 maja 2021 przez devilbot Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Tzn miałem normalnego switcha i wolałem grać na tv ale sprzedałem bo była posucha, chyba jednak przycebule i wezmę lite dla uzupełnienia xsx Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Czyli po ponad roku wyszlo ze ja i kolega mielismy racje ze Lite jest o wiele lepszy jak sie gra tylko w handheldzie. Wow, znowu. XSX i Lite wydaje sie byc swietnym polaczeniem chociaz w trybie stacjonarnym wiele gier dziala w 60-ciu FPSach wiec do XSX tez spoko Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Większość exow ograłem jak miałem switcha zostało pare do nadrobienia to lite się nada a poki co żadnych killerów na horyzoncie nie ma Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 W coniektore gierki na Switcha mozna grac setki godzin wiec do Lite'a idealnie. Cholera sam bym chcial jeszcze Lite'a dodatkowo Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 I mam Lite w bundlu z AC ale ta konsolka jest lekka, ekran duży wydawał się na YT mniejszy , czas nadrobić roczne zaległości 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 (edytowane) 10 godzin temu, BRY@N napisał: Trochę poszukałem i planuje takie coś zrobić Dualshock 4 + uchwyt Sony GCM10 + adapter 8bitdo do switcha lite Wiem że trochę kombinuje ale raz że tak nie do końca mogę się przekonać do tych analogów a dodatkowo boję się że je zaraz rozwalę Usunięto. Edytowane 19 maja 2021 przez giger_andrus Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 Jest IMO spora różnica w wielkości ekranu - 6.2 vs 5.5. Dla mnie lite jest trochę za mały. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 Ja jako posiadacz dwóch wersji powiem ,że do grania przenośnego Lite u mnie sprawia się lepiej. Lepiej leży w dłoniach i brak luzów. Ekran trochę mniejszy ale gierki przez to wydają się trochę ładniejsze Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 No i fajnie - każdy wybierze sobie to co mu pasuje :-) IMO za fakt okastrowania z połowy funkcjonalności, Lite powinien też kosztować połowę tego co duży ;-) Wtedy byłoby uczciwie. 1 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 Miałem dużego teraz mam małego , fajnie się gra mały jest lekki w porownaniu do dużego ekran daje radę tak jak pisałem do uzupełnienia posuchy na xsx jest idealnie, poki co AC wciągnęło jak bagno czekam do jutra aż wybuduje się mój dom 1 Cytuj
Emileczekpl 11 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 Godzinę temu, Banan91PL napisał: Miałem dużego teraz mam małego , fajnie się gra mały jest lekki w porownaniu do dużego ekran daje radę tak jak pisałem do uzupełnienia posuchy na xsx jest idealnie, poki co AC wciągnęło jak bagno czekam do jutra aż wybuduje się mój dom Animal Crossing to zło!!! Gram od 4 tygodni, rozładowując konsolę każdego dnia, więc Cię rozumiem . Wciąga jak cholera. 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 20 maja 2021 Opublikowano 20 maja 2021 Dla kogoś takiego jak ja, kto nigdy wcześniej nie miał konsoli Nintendo, Switch to prawdziwy raj. Mam tyle do nadrobienia, że pewnie do następnej generacji się nie wyrobię. Aktualnie cisnę Mario Galaxy, potem planuje wrócić i ukończyć Breath of the Wild. Czasem odpalam partyjkę w Slay the Spire albo jeden run w Hades. A tuż za rogiem Mario Golf i Skyward Sword. 3 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 Dla mnie Switch ma tylko jedną wadę - brak tego czerwonego klikającego startupu przy uruchamianiu konsoli. To jest jakiś absurd, skandal 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 19 godzin temu, NemoKOF napisał: No i fajnie - każdy wybierze sobie to co mu pasuje :-) IMO za fakt okastrowania z połowy funkcjonalności, Lite powinien też kosztować połowę tego co duży ;-) Wtedy byłoby uczciwie. No ale zwykły jest o połowę gorzej wykonany więc jest ok. 1 1 2 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 A ktos kiedys pisal ze Lite nie ma sensu i to skok na kase a przynajmniej tutaj w Danii Lite jest o polowe tanszy od normalnego Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 4 godziny temu, devilbot napisał: No ale zwykły jest o połowę gorzej wykonany więc jest ok. Co jest gorzej wykonane? Nie mylmy pojęć. Masz joycony i szyny, więc masz ruchomy element. Ekran tak samo słaby, tylko mniejszy. Plastik tak samo tandetny. Nie ma rumble. Gałki identyczne. Jest troszkę mniejszy, ma krzyżak. Nic się nie rusza bo jest jedną bryłą, ale czy to jest JAKOŚĆ? Chyba nie... Do klasycznego polecam tani, niedziałający bezprzewodowo joycon Hori z dobrym krzyżakiem. Nie jest drogi. 2 godziny temu, Sven Froost napisał: A ktos kiedys pisal ze Lite nie ma sensu i to skok na kase a przynajmniej tutaj w Danii Lite jest o polowe tanszy od normalnego Podaj te ceny, zobaczymy. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi