Basior 1 084 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Jezu, a przyjmujecie, że ktoś może mieć inny gust? Mi się Rabbitsy podobały mega. Debilny humor na plus, mimo że średnio lubię same kurliki. To tak jakby się przyczepiać, że na ps5 same TPP, a xbox to multi i halo. Dla mnie podstawy problem switcha to posucha ostatniego roku i brak megaton, brak sporej ilości marek z ds/3ds które tam wychodziły oraz zbyt psujący się sprzęt. Nie mam problemu odpalić sobie GoT, GoW na ps5 albo Halo Infinity dziabnąć betę. A jednocześnie nie podoba mi się TLOU2 (tfu) i Sea of Thieves. Zapomniał też ktoś z mega fajnych gierek że switcha dodać Octopath Traveler. A i Smash, wiecie jakie w USA i Japonii jest tym jaranko? Jaką jest sprzedaż? Twierdzenie, że ta gra nie ma głębi też jest śmieszne. No jednak dużo postaci się różni. To jest hołd gierka które jarało zachód i wschód. Ma świetna muze, masę trybów. Super gierka. Nawet czasem pyknę, ale nie oznacza to, że uważam to Mesjasz. Ale ponad 20mln poszło. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 1 minutę temu, Basior napisał: Jezu, a przyjmujecie, że ktoś może mieć inny gust? Ja to przyjmuje i ani razu w tej dyskusji nie odnosiłem sie do gustu, albo nie mówiłem, że gierki od Nintendo to tylko pierdółki dla dzieci z bajkową oprawą. No ale ten argument zawsze jest wkładany w usta kogokolwiek, kto śmie stwierdzić, że Nintendo sie opierdala i wydaje niewiele dużych i angażujących tytułów Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 1 minutę temu, number_nine napisał: Ja to przyjmuje i ani razu w tej dyskusji nie odnosiłem sie do gustu, albo nie mówiłem, że gierki od Nintendo to tylko pierdółki dla dzieci z bajkową oprawą. No ale ten argument zawsze jest wkładany w usta kogokolwiek, kto śmie stwierdzić, że Nintendo sie opierdala i wydaje niewiele dużych i angażujących tytułów No aż tak niewiele to nie, chyba, że odcinasz porty. Wtedy tak. Plus nie wiem czy FE, AC albo Smash liczą się wg. Ciebie do takich gier. Dla mnie tak. Rozumiem, że chciałbyś więcej gierek ala botw. Ja sam się łudziłem, że tak będzie, ale cóż.... Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 a ja bym wlasnie chcial wiecej gier jak punch out (jedyne gry do uczenia na pamiec, ktore sa kozackie), f-zero, 1080 czy star fox. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 1 minutę temu, Basior napisał: No aż tak niewiele to nie, chyba, że odcinasz porty. Wtedy tak. Plus nie wiem czy FE, AC albo Smash liczą się wg. Ciebie do takich gier. Dla mnie tak. Rozumiem, że chciałbyś więcej gierek ala botw. Ja sam się łudziłem, że tak będzie, ale cóż.... AC kupiłem na premierę, bo byłem ciekaw o co tyle szumu, FE jest na liście, ale problem właśnie w tym, że co po tym? 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: a ja bym wlasnie chcial wiecej gier jak punch out, f-zero czy star fox. A moze już po prostu zmieniasz sie w casuala? I lepiej po całym dniu w robocie popykać w pamperki, niż skupić się na dużym tytule wymagającym więcej uwagi, bo po co myśleć przy rozrywce, nie? Prostych gierek jest od chuja, ale czasem trzeba wyjść troche dalej niż marki Nintendo, Tobie chyba nie muszę tego tłumaczyć Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Nie osmieszaj sie, nie masz zielonego pojecia w co graja casuale. Nie jest to ani mario, ani zelda, ani smash, ani jakakolwiek przytaczana przeze mnie tutaj gra. Nintendo ma najwiekszy odsetek prawdziwych i swiadomych graczy moi drodzy, prawdziwych pasjonatow i entuzjastow elektroniczej rozrywki. U mnie w tej chwili odpalona trzecia sprawa w Great Ace Attorney - mozna byc dalej od casuala? Idz sobie poszczelaj z krzakow hardkorowcu albo pokop balona w fifloku. Jaki kraj, taki 6 zmysł - na końcu się okazuje, że sam jesteś casualem. 6 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 1 godzinę temu, number_nine napisał: niż skupić się na dużym tytule wymagającym więcej uwagi, przecież w 90 procentach nowoczesnych, wielkich, poważnych grach to tak naprawdę idziesz gałką do przodu i podążasz za linią na mini mapie xD Twój mózg mimowolnie się wyłącza. Czy Ty grałeś w ogóle w Punch Outa? Tam musisz być skupiony i pełen uwagi w stu procentach. Asasyna przejdziesz będąc po 12 piwach. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Punch out najczęściej grana u mnie gierka w czasach nes a potem nowa część na wii też katowana sztos. Super seria k... Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 3 godziny temu, devilbot napisał: Tylko 7,5 mln ludzi miało ochotę na strategię Mario Rabbids. Ciekawe ile osób zakupiło strategie na innych sprzętach... Pewnie cała reszta tytułów razem się tak nie sprzedała. Zresztą kurwa kto kupuje jakąkolwiek konsolę dla strategii. Jakby Nintendo wypuściło za 25$ Mario Calculator w którym można tylko dodawać i odejmować liczby naturalne to sprzedałoby się tego z 15 milionów. Takich mają akolitów. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ogqozo 6 551 Opublikowano 26 września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września 2021 Ile stron można ciągnąć ten bezsensowny Console Wars w dziale Switcha. Każdy, kto z entuzjazmem cieszy się jakąś formą elektronicznej rozrywki, jest prawdziwym entuzjastą elektronicznej rozrywki. No ale beka że koleś dalej ciągnie o tych "prostych gierkach" i "wymaganiu więcej uwagi", gdzie już znamy kontekst że te "skomplikowane" gierki "wymagające uwagi" to mają być RDR2 i Persona, no kisnę. Mogliby to zostawić i powiedzieć po prostu że wolą RDR bo jest dla nich fajne i bardziej interesujący temat czy coś, no ale nie. Skupienie i uwaga. Ludzie na tym forum mają pewien problem w narracji, który sami sobie robią. Z jednej strony bardzo chcą być elitarni, lepsi, inteligentniejsi, więc mają te gotowe teksty o tym że ty to jesteś casual, nie rozumiesz, nie stać się na zaangażowanie mózgu w poważne sprawy itd. A z drugiej strony... przecież widzimy na forum, z popularności tematów, głosowania GOTY itd., że oni grają głównie w te same kilka najpopularniejszych, najbardziej przystępnych hiciorów na plejtejszyn, co cała reszta świata. Jak nie wyjdzie w danym roku coś od From, to grają w te same open worldy ze zbieraniem, nawalaniem i scenkami. Jak wyjdzie coś od From, to grają coś od From. Zapętlić. Nic w tym dziwnego, te gry są robione żeby się podobały ludziom - tylko jaki ma sens w takiej sytuacji się wywyższać o swoich szerokich hardkorowych horyzontach prawdziwego zaangażowanego gracza mdr. No i tak się kończy, że mamy teksty o hardkorowych grach wymagającyh uwagi jak RDR2. Genialne jest też to, że całą inbę rozkręciła... zapowiedź rychłej premiery sequela najlepszej gry akcji wszech czasów. No faktycznie nie ma lepszego momentu jęczęć na to, że Nintendo nie zapowiada megaton, bo tylko dosłownie zapowiedziało Bayonettę 3. No ale gdzie ta uwaga której wymaga Tsushima Tsushima no, chyba najmniej kreatywny zbiór wszystkich obowiązkowych schematów tego typu najbezpieczniejszych, najbardziej bezjajecznych gier dla każdego kto ma plejstejszyn dla Netflixa. Jak w to nie grasz to jesteś casualem bez uwagi xD 10 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Nintendo ma ostatnio dużo za uszami nawet bardzo dużo ale dla core gamerów zostali tylko oni. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Najlepsze jest to pierdolenie jaka to nie jest odklejka w dziale switcha, a potem wklejaja sobie screeny z rdr2 i assassyna HARDKOROWCY, KONESERZY Trzeba sie odseparowac od casuali i przyznawac dostep do dzialu po wnikliwej analizie. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Nikt nie wspomnial jeszcze ze remastery gier z Wii U sa wysmiewane przez fanow remastera pierwszego Quake'a 1 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Najbardziej ich boli to, że te remastery/remake'i są oceniane na Meatcriticu na 85/90 i tam nikomu nie przeszkadza, że te gry już były. Ja nie wiem albo to ja jestem dziwny albo tu wiele osób codziennie napierdala w Skajłard Sorda, Xenoblejda jedynkę, Super Mario 3D Worlda i ich nie wzrusza wydawanie ponowne tych gierek. Jeżeli tak to sorry ale ja nie grałem nigdy w Xenoblade Chronicles wydany w jebanym 2010 roku Mario 3D World wydany w jebanym 2013 roku i Skyward Sword wydany w jebanym 2011 roku Jeżeli dla was to meh bo znacie te gry od podszewki napierdalając w nie codzinnie to spoko ale podejrzewam, że wiele osób grało w nie tak dawno temu, że nic z nich prawie nie pamięta albo tak jak ja o zgrozo NIGDY. 1 2 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Tak jak Ogorkozo napisal - graja w assassina, tsushime, horizona, far cry'a, rdra (czyli w kolko w jedna gre z inna nazwa), a potem raz na 2 lata zmuszaja sie do nauczenia soulsow na pamiec i ZOBACZ MAMO JESTEM PROSEM Cos im jednak w growym zyciu nie pasuje i kupuja switcha, a tam zelda im nic nie kaze, bo w prawdziwej przygodzie nie ma kurwa strzalek. Nie wiedza co sie dzieje i wracaja do swojego hosashima zero redcry'a, gdzie nawet sekrety sa z przymrozeniem oka DOBRA ROBOTA HARDKORZE, ZNALAZLES SEKRET Prosze, twoj trofik PRZYNAJMNIEJ PROBOWALI 2 Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Użytkownik ogurkozo napisał też że bayonetta to najlepsza gra akcji więc nie brałbym jego słów na poważnie Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Dokladnie Bayonetta 2. dobry jeżu, jakie C I A R E C Z K I Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 3 minuty temu, Pupcio napisał: Użytkownik ogurkozo napisał też że bayonetta to najlepsza gra akcji więc nie brałbym jego słów na poważnie Czemu? Na takiej reseterze opinie co do tego były podzielone i Bayo dostawała po tyle głosów co seria DMC więc ja się nie dziwię, że ktoś może tak sądzić Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 12 minut temu, Pupcio napisał: Użytkownik ogurkozo napisał też że bayonetta to najlepsza gra akcji więc nie brałbym jego słów na poważnie ej, ale to akurat nie jest taka kontrowersyjna opinia Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Przeciez kazdy prawdziwy gracz wie, ze tak jest. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 września 2021 Autor Opublikowano 26 września 2021 14 minutes ago, GearsUp said: Czemu? Na takiej reseterze opinie co do tego były podzielone Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 5 minut temu, Labtec napisał: Tak wiem PPE pe el lepszym źródłem ankietek albo od razu cała sekcja komentarzy pod ich artykułami. Tam to dopiero ludzie mają wiedzę Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 Zrzyna z dmc z obrzydliwym designem. Król jest jeden, a jego imie to Dante. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 26 września 2021 Opublikowano 26 września 2021 39 minut temu, Dave Czezky napisał: Tak jak Ogorkozo napisal - graja w assassina, tsushime, horizona, far cry'a, rdra (czyli w kolko w jedna gre z inna nazwa), a potem raz na 2 lata zmuszaja sie do nauczenia soulsow na pamiec i ZOBACZ MAMO JESTEM PROSEM Cos im jednak w growym zyciu nie pasuje i kupuja switcha, a tam zelda im nic nie kaze, bo w prawdziwej przygodzie nie ma kurwa strzalek. Nie wiedza co sie dzieje i wracaja do swojego hosashima zero redcry'a, gdzie nawet sekrety sa z przymrozeniem oka DOBRA ROBOTA HARDKORZE, ZNALAZLES SEKRET Prosze, twoj trofik PRZYNAJMNIEJ PROBOWALI O chuj, ale odklejka. Szukanie sekretów na PS/X dla każuali, ale pierdolone gwiazdki w mario to już core gaming at its finest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi