Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się, jak Nintendo nieustępliwie zaprzecza informacji na temat nowego mocniejszego sprzętu. Lekcja odrobiona po wpadce z NX w czasach WiiU. Może nawet odpuszczą sobie tego legendarnego Switcha 1.5/Pro, i doczekamy się normalnego Switcha 2, tj. całkiem nowej konsolki bez półśrodków. Osobiście nadal nie tracę nadziei, że Wielkie N wyda jeszcze jakąś stricte stacjonarną konsolę w przyszłości. Choćby w pokrętny sposób w postaci wydajniejszego Switcha w wersji tylko stacjonarnej - jeżeli potrafią wydawać handheldy w czasach sukcesu hybrydy, może jakiś Japończyk wpadnie i na taki pomysł.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, iluck85 napisał:

Media Markt miało konsole za 1649 i teraz maja za ponad 2k. Tragedia… na Allegro najtaniej za 1900.

Poczekam na 1650/1750, bo to max który przeznaczyłem na wersje oled.

Ale masz przecież bundle z Ring Fit za 1999 zł:

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-switch-oled-model-bialy-ring-fit-adventure

Ring Fit do żyda i zostaje konsola za 1700 zł.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał:

2k za switcha xDD

No… teraz na Allegro była spoko cena. Ten oled powinien kosztować 1350 max. 

Czyli w zestawie maja taniej niż gola konsola. Liczę, ze to ich błąd i nast piątek cena będzie normalna.

Opublikowano

Spoglądam ma media expert. Ale poczekam jeszcze i zobaczę w tyg co będzie. 
Zapłacę za tego oleda, ale wiem ze cena jest absurdalna. Mam na półce trochę pudełek do skończenia.

Opublikowano (edytowane)

Jak się nie spieszy to radzę zaczekać do Black Friady. Tak tak wiem, u nas to ściema, ale rok temu wyrwałem Switcha V2 od oficjalnego sklepu Allegro za 1200 zł, może i teraz coś będzie.

Sorry teraz doczytałem, że szukasz Oleda, ale może i tak warto poczekać?

Edytowane przez Arkady
Opublikowano
16 minut temu, iluck85 napisał:

Jebac, klepnalem w media expert. Do tego metroid.

Ja również wziąłem w ME. Ale wysłałem też zapytanie do MM czy ta cena to nie błąd z racji tego, że zestaw z Ring Fitem jest tańszy od golasa :)

Nie mam po prostu dobrych doświadczeń z ME. Ile by sprzęt nie kosztował, to wszystko pakują w stretch. Jak MM wróci do starej ceny to się zamówienie anuluje. :teehee:

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, HiS napisał:

Black Friday? :yao:

To samo pisano tutaj rok temu. „Switch V2 się świetnie sprzedaje, Nintendo podniosło ceny zamiast obniżać, nie doczekasz się lepszej ceny” I co? I cyk mam 350 zł zaoszczędzone;) No ale jak napisałem, nie zauważyłem, ze chodzi o OLEDA :)

Opublikowano
9 godzin temu, tomek27 napisał:

Ja również wziąłem w ME. Ale wysłałem też zapytanie do MM czy ta cena to nie błąd z racji tego, że zestaw z Ring Fitem jest tańszy od golasa :)

Nie mam po prostu dobrych doświadczeń z ME. Ile by sprzęt nie kosztował, to wszystko pakują w stretch. Jak MM wróci do starej ceny to się zamówienie anuluje. :teehee:

Zapomniałem o tym ich stretchowaniu. Napisałem do nich meila, żeby te zamówienie spakowali w osobny karton, a nie jak maja w tradycji w samą folie :)  

Jestem ciekaw czy coś zrobią czy oleją ciepłym porannym. 

Pakowanie w samą folie nie jest złe, ale brakuje faktycznie tam np bąbelkowej jeszcze. 

Opublikowano

Nie wiem jak z wiarygodnością źródła, ale tutaj panowie mówią, że polskie sklepy otrzymają tylko 15% swoich zamówień na oledy

Jak to się potwierdzi to będzie krucho bo mój Switch już na Allegro

MM potwierdziło też mi cenę 2019zł za golasa… co za skalperzy… oni na tym serio chcą zarabiać więcej niż producent?

Opublikowano
12 godzin temu, iluck85 napisał:

Duże sklepy sieciowe nie biorą zamówień na oczy. To nie x-com i Ps5 :yao: Jak mają stan, to robią zamówienia. Nie ma stanu, nie ma towaru dostępnego. 

Chyba zartujesz, nikt tam nad niczym nie panuje.

3 lata w sieci media-saturn :lapka: