Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 A nawet nie wiem szczerze mówiąc, bo profilaktycznie raz na tydzień podłączam je pod ładowanie. Myślę, że cały dzień granka ciągiem spokojnie z nich wyciśniesz. Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Dziękuję bardzo za odp, przekonałeś mnie do nich. Już wiem, o co poproszę Mikołaja 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 2 godziny temu, Basior napisał: Pojawiają się ploteczki, że Metroid (4? remake 1?) ma być na Game Awards. Ujawnić mają jakąś grę, która już jest w produkcji 2,5 roku. Najpierw domysły były, że to będzie pokaz BOTW 2 teraz jakiegoś Metroida. Tymczasem: Cytuj
cuba 0 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Hej wszystkim, Pytanie do starych wyjadaczy Nabyłem V2 w promocji z allegro. Gram codziennie od tego czasu, ale zauważyłem ze strasznie skrzypia mi joyCoiny, prawdopodobnie na szynach. Jak gram np w Diablo 2 to irytuje mnie to, specjalnie zakupiłem Switch Grip'a od BigBen ale tam tez skrzypi. Czy ta konsola tak ma czy jest to problem warty reklamacji ? a może spróbować z innymi joiConami ? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 grudnia 2021 Autor Opublikowano 4 grudnia 2021 Diablo 2?...JoiCony?....Tylko pro controller Cytuj
cuba 0 Opublikowano 4 grudnia 2021 Opublikowano 4 grudnia 2021 8 godzin temu, Labtec napisał: Diablo 2?...JoiCony?....Tylko pro controller Powiem szczerze nie mam wyborów od razu wszystkich akcesoriów nie kupię. Wróćmy do mojego problemu czy ktoś wspomoże rada ? Cytuj
Ken Adams 283 Opublikowano 4 grudnia 2021 Opublikowano 4 grudnia 2021 Gratuluję zakupu. Ciężko ocenić problem nie znając intensywności trzasków. Mój switch też trochę trzeszczy ale wyjeb*ne w to… uznałem, że tak ma być. Porównaj se z inną konsolą, jeśli róznica będzie duża postępuj dalej (z krokiem algorytmu wymiany lub naprawy), a jeśli nie, to grać :) Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 6 grudnia 2021 Opublikowano 6 grudnia 2021 Trzeszczy i będzie trzeszczeć. Szyna w Joyach jest plastikowa, zaczep jest plastikowy, jak przykładasz siłę to się rusza i tyle, taka budowa niestety. Troszkę można to poprawić przez zmianę zaczepu na metalowy. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 (edytowane) W dniu 3.12.2021 o 14:05, GearsUp napisał: Ujawnić mają jakąś grę, która już jest w produkcji 2,5 roku. Najpierw domysły były, że to będzie pokaz BOTW 2 teraz jakiegoś Metroida. Tymczasem: To już dziś, mam nadzieję, że wielki fan Retro Studios Pan my body is ready tym razem został zaproszony, żeby pokazać od nich grę, a nie tak jak to było ostatnio, gdy nadaremno założył koszulkę z logo Metroida! Edytowane 8 grudnia 2021 przez zdrowywariat 1 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 Ale co już dziś ? TGA nie jest dzisiaj tylko z czwartku na piątek 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 1 godzinę temu, funditto napisał: Ale co już dziś ? TGA nie jest dzisiaj tylko z czwartku na piątek Ano tak xD. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 To i tak lepiej bo myślałem, że z piątku na sobotę. Będzie co do kawki w pracy oglądać Nie spodziewam się bomb ale serduszko czeka na coś typu port Xeno X albo chociażby mały teaser Xeno3. 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 ale Reggie już nie pracuje w Nintendo, więc.. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 42 minuty temu, Figaro napisał: ale Reggie już nie pracuje w Nintendo, więc.. Ale będzie gościem honorowym. To, że odszedł na emeryturę nie oznacza, że dalej nie jest ważną postacią dla Nintendo i w branży. Ludzie go kochają, więc myślę, że jeszcze nieraz się pojawi. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 To już dziś! Bomby prawdy, albo Spoiler kolejny zawód. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Sa jakies przecieki czego sie mozna spodziewac po Nintendo? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Bayenetta 2, Matroid Prime 4. To co zwykle. 2 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Bayonetta 2? Kurde, to niezła retroimprezka. 1 Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Pewnie było nie raz, ale 600 stron tematu trochę przeraża w szukaniu odpowiedzi. To norma, że momentami po zmianie carta, konsola go nie widzi i trzeba go wyjąć i wsadzić ponownie czy konsola zaczyna już iść do piachu? Dziś nawet raz wywaliło mnie do menu konsoli podczas grania, ale to chyba pierwszy raz na rok posiadania konsoli, nie czytanie carta to tez dosłownie kilka razy. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Bayonetta to raczej 3, ja tam liczę na nowy trailer Zeldy i podanie jej nazwy. Chociaż jakby zapowiedzieli Xenoblade Chronicles 3 to bym był jeszcze bardziej zachwycony Cytuj
voi tekku 120 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Arkady napisał: To norma, że momentami po zmianie carta, konsola go nie widzi i trzeba go wyjąć i wsadzić ponownie czy konsola zaczyna już iść do piachu? Raczej norma, u mnie sporadycznie zdarzało sie i w premierowym, juz prawie 5cio letnim Switchu jak i w nowym OLEDzie. Nigdy się tym nie przejmowałem. Zauważyłem że dzialo się tak jak wkladalem carta byle jak, a jak gently z uczuciem to nie bylo problemu. 1 godzinę temu, funditto napisał: Bayonetta to raczej 3, ja tam liczę na nowy trailer Zeldy i podanie jej nazwy. Chociaż jakby zapowiedzieli Xenoblade Chronicles 3 to bym był jeszcze bardziej zachwycony Od zapowiedzi Bayo 3 raczej Nintendo olewało TGA i nic wielkiego nie pokazywali poza postaciami do Smasha. Skoro Zelda "blisko" i Nintendo ma historie z BotW na TGA to może nas czymś zaskoczą, ale raczej sie nie nastawiam. Obejrzę na żywo bo uwielbiam takie eventy, ale bez oczekiwań. Edytowane 9 grudnia 2021 przez voi tekku Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, voi tekku napisał: Raczej norma, u mnie sporadycznie zdarzało sie i w premierowym juz prawie 5cio letnim Switchu jak i w nowym OLEDzie. Nigdy się tym nie przyjmowałem. Zauważyłem że dzialo się tak jak wkladalem carta byle jak, a jak gently z uczuciem to nie bylo problemu. U mnie to samo, od premiery switcha, czasami nie zaskoczy, wtedy wkładam delikatnie z uczuciem i działa Edytowane 9 grudnia 2021 przez Jeez_PS Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 To samo. Czasami mi nawet przestawał widzieć carta po jakimś czasie przy kolejnym włączeniu konsoli ale to tylko z jednym cartem miałem to prędzej wina samego carta. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 10 grudnia 2021 Opublikowano 10 grudnia 2021 Bylo cos ciekawego na TGA? Nie widze zadnych nowych postow xD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 grudnia 2021 Opublikowano 10 grudnia 2021 40 minut temu, Sven Froost napisał: Bylo cos ciekawego na TGA? Nie widze zadnych nowych postow xD Nintendo znowu nic, a czekałem, ale na szczęście zaraz po rozpoczęciu zasnąłem :). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi