Labtec 3 646 Opublikowano 8 lutego 2022 Autor Opublikowano 8 lutego 2022 2 minutes ago, Figaro said: bedzie 35 minut średniawy a na koniec dadzą minutę nowego Xeno. Yay. Ale ta minuta będzie warta wszystkiego 2 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Wciąż łudzę się, że doczekam się pokazu Switcha Lite OLED. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Takahashi ty się opamiętaj z tymi cycami i dawaj mechy Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Ja sie wogole nie nakrecam, wiem ze moze byc dobry Direct albo slaby wiec juz jutro zobaczymy a czekanie na jakiegos Metroid Prime’a mi sie znudzilo Cytuj
l33t 128 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Zdałem sobie sprawę, że bardziej grzeją mnie konferencje Nintendo niż Sony czy MS w ostatnich miesiącach. I mam nadzieję, że zobaczymy coś, czego się nie spodziewamy - np. nowe Mario Kart albo odświeżony Metal Gear Solid. No dobra, zagalopowałem się. 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 (edytowane) Ja czekam na hollow knight i zelde 2. Okolice daty tych gier prawdopodobnie będą datą ponownego kupna switcha. Fajnie gdyby mi teraz powiedzieli na jaki termin szykować pieniążki. Edytowane 8 lutego 2022 przez creatinfreak Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Zelda 2 to może i na przyszły rok zejść. Pewnie z tego co nowe (bo Splatoona 3, Kirbiego itp nie liczę) i jest trochę realne to Xeno3, nowy Fire Emblem, Metroid Remake. Z tych co w plotkach się przejawia. Może też nowe Mario 3D? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Skoro napisali, że mają skupić się na 1 połowie 2022 to za dużo bym się jednak nie spodziewał o Zeldzie czy nowym Mario 3D. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Daty wydania Splatoon 3 i advance wars. Poaz Kirby'ego i Triangle Strategy. I tyle. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 8 minut temu, pawelgr5 napisał: Skoro napisali, że mają skupić się na 1 połowie 2022 to za dużo bym się jednak nie spodziewał o Zeldzie czy nowym Mario 3D. Oni zawsze tak piszą i za każdym razem co najmniej dwa-trzy tytuły przekraczają okres, na którym się mają skupiać podczas prezentacji Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 16 minut temu, funditto napisał: Oni zawsze tak piszą i za każdym razem co najmniej dwa-trzy tytuły przekraczają okres, na którym się mają skupiać podczas prezentacji Dokładnie. Ale też na okolice lata/E3 też muszą coś zostawić. Fire Emblem i Xeno3 raczej będą - jak słucham sobie w tle: No i tak mi się przypomniało, że trochę takich nad-indorów jest co by można też wrzucić, np. Sports Story (Golf Story cudna gierka), Silksong. Jezu, Niny ostatnio coś tak średnio, ale UWIELBIAM te ich directy. Niby człowiek za mocno się hajpuje, ale zawsze tego jest sporo, dużo nowości, fajny format (szkoda, że bez Reggiego). Nie wiem jakoś to pode mnie jest dobrze skrojony format. Lepszy od konkurencji. Ale jak pomyślę, to w sumie całkiem sporo stuffu wychodzi teraz, który mnie jara. Kirbas (no lubię tego różowego skur'wysyna), Triangle Strategy i nawet Advance Wars. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Ten rok dla Switcha już jest dobry. Chyba ,że Zelda wyleci na przyszły (w co wątpię). Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 (edytowane) Zelda moim zdaniem w tym roku powinna wylądować Oprócz tego chciałbym Astral Chain 2 i Mario Odyssey 2 Zobaczymy co to promo jutro przyniesie Edytowane 9 lutego 2022 przez beardo0 Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 (edytowane) Jak już nie raz wspominałem okres Directa to dla mnie czas magiczny, to wyczekiwanie w lutym/wrześniu na ogłoszenie, potem jaranko i samo nakręcający się wewnetrzny hajp, aż w końcu sam Direct i to rozczarowanie po. Nikt i nic nie zastąpi tego wspaniałego uczucia! Więc co by nie ogłosili i tak będę sie dobrze bawic. Może sobie jakieś bingo przygotuję tym razem. Generalnie najbardziej czekam na coś z Xeno i Fire Emblem + chciałbym jakieś zaskoczenie jak 3 lata temu kiedy ogłosili Astral Chain. Oceniając szanse, coś Xeno related myślę że tak samo prawdopodobne jak na poprzednim directcie czyli 50%, będzie albo nie będzie, ale imo im dalej od premiery Xeno 2 tym z większą nadzieją mozna spogladac na nastepne directy (ameryki tu nie odkryłem w sumie :D). O remakeach Fire Emblem mówiło się już rok temu, ale nic jak na razie się nie sprawdziło, może tym razm, aczkolwiek obstawiam że przed premierą Advance Wars nic o FE nie usłyszymy. Zelda by mi jeszcze zrobiła dzień, ale tu myślę że czekają do E3. Edytowane 9 lutego 2022 przez voi tekku Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 13 minut temu, voi tekku napisał: O remakeach Fire Emblem mówiło się już rok temu, ale nic jak na razie się nie sprawdziło, może tym razm, aczkolwiek obstawiam że przed premierą Advance Wars nic o FE nie usłyszymy. Jak sobie bredni insajderów słucham to jest mowa o nawet potencjalnie dwóch FE Remake'u Genealogy Wars (nie opuściła Jap) i nowym o twórców FE3H. No i jakieś dowcipasy: Eh remake to tak, ale coś czuję że do Nintendo Online SuperŻeHOHO_DLC dorzucą, jeśli w ogóle. A i jeszcze o jakimś casualowym badziewiu, co nikt nie chce, a jest do każdego mówią. Cokolwiek to znaczy. Może coś ala 52 table games czy co to było w zeszłym roku. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Widzę wszyscy zdrowe podejście i wstrzemięźliwość do Directa i słusznie. Niezdrowa ekscytacja prowadzi do omamów typu czekanie na silent hills jak w dziale PlayStation. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Odszczekasz to w 2029 jak Kojima zaprezentuje Silent Hills. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Jeszcze lekko ponad 6h do xcx remaster i xc3. 2 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Tak, i do Metroid Prime’a Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Red Dead Redemption 3 4K edition też będzie Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Nie bylem nakrecony na tego Directa a teraz co?! Jestem i to mocno. Jeszcze niecale 5 godzin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi