Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Tylko ten yeb'any Warriors Kurde czemu nie normalny, ludzki FE, eh. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 pamietajcie o tmnt - wyglada epicko. Kurwa, no dawno nie bylem tak ukontentowany. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 3 minuty temu, Basior napisał: Tylko ten yeb'any Warriors Kurde czemu nie normalny, ludzki FE, eh. grałes w jedna wersje, grales we wszystkie 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Sony - Gran Tourismo 7 MS - Forza Horizon 4 Niny - 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 16 minut temu, Basior napisał: Nie miało wyjść w 2022. A plota jest, że opóźnienie i 2023. Btw Czy ja dobrze rozumiem, że xeno 3 to sequel 1 I 2 naraz? No innej opcji kolego nie ma przecież Spoiler Oba xeno dzieją się w tym samym czasie Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 1 minutę temu, XM. napisał: No innej opcji kolego nie ma przecież Ukryj zawartość Oba xeno dzieją się w tym samym czasie Spoiler Wiem, wiem. Bardziej mi chodzi, że mogli zrobić jeszcze inny świat, planetę. A może to jakieś połączenie obu "światów". No ciekawe czy znów zaskoczą Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 @XM. @Dave Czezky i inni fani Xeno, czy w 1:25 to jest Melia ? :o Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 (edytowane) Chyba Nia? I ma kryształ w cyckach Edytowane 9 lutego 2022 przez devilbot 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Źle napisałem, 1:22 Melia i 1:25 Nia. Jeśli wróci część postaci z obu części to będzie sztos, a jak się okaże, że niektóre będą po przeciwnej stronie to już totalnie mnie poskładają 2 Cytuj
l33t 128 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Nintendo po Directcie: O kur#@$, przepraszam. Jesteście cali? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 3 minuty temu, funditto napisał: Źle napisałem, 1:22 Melia i 1:25 Nia. Jeśli wróci część postaci z obu części to będzie sztos, a jak się okaże, że niektóre będą po przeciwnej stronie to już totalnie mnie poskładają Trójka skończy się początkiem xcx. BOOOOOM 2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 3 minuty temu, XM. napisał: Trójka skończy się początkiem xcx. BOOOOOM To by było fenomenalne i wtedy niech robią remaster X z dodanym co najmniej jednym rozdziałem po oryginalnym zakończeniu Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Live A Live, i to remake, myslalem że to nierealne, czasami bez najmniejszych nadzieji pisałem randomowo pod tweetami Square Enix cos w stylu "bring Live A Live to the west", ale w życiu bym nie przypuszczał że to faktycznie zrobią! Nie musicie dziękować. Musze obejrzeć od nowa, bo to co się tam dzisiaj działo to jakaś miazga. Lekki zawód co prawda na początku, tzn pierwsze sekundy i już łapię żonę za kolano -nie wierzę Grażyna, to przecież remake Fire Emblem, nie wierzę!- no i sekunda później opadł przy wielkim logo Warriors, ale może to i dobrze, za dużo dobrego by było gdyby jeszcze Fire Emblem ogłosili. Już po tym co widziałem nie mogę spać. No i ten sztos na końcu, od razu ciśnienie 120, "Halina zawał mam", ale do czasu pojawienia się małych kudłaczy na ekranie bałem się czy to nie jakies Phantasy Star Online czy coś. Xeno 3, i to już we wrześniu! Najlepszy Direct od lutego 2019, a 2022 może być najlepszym rokiem growym ever (chociaż konkurencja w postaci 2017 i 2019 jest mocna)! Odpalam od nowa i robię listę z podziałem na "musze"/"musze bardzo",żeby się nie pogubić. Kurna nawet ten Kirby zapowiada się super, nie pomyślałbym... 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Chrono Cross 89zł, Live a Live 2 bomby, może pudło będzie Front mission nie widze. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 6 godzin temu, Basior napisał: Nie miało wyjść w 2022. A plota jest, że opóźnienie i 2023. Btw Czy ja dobrze rozumiem, że xeno 3 to sequel 1 I 2 naraz? https://ubisoft.com/pl-pl/game/mario-rabbids/sparks-of-hope ma wyjść w 2022, ten direct miał w opisie że skupi się grach z pierwszego półrocza. Poza xeno tak było, więc może Kórliki bliżej końca roku. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Nareszcie zdrowy Direct, jak tak ma wyglądać pierwsza połowa roku, to aż się boję co będzie w drugiej. Już po pierwszej części mam cały rok grania. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Jezu, tyle dobra! Nie oglądam zazwyczaj directów, ale dzisiaj się podjarałem na maksa. Live a Live to jedna z tych gier-legend, w które ciurałem za małolata na emulatorze SNESa. Z tego co pamiętam to była przesadnie trudna, ale te historie miały swój urok. Czekam z niecierpliwością. Chrono Cross? Właśnie ogrywam Another Dream z tym ich dodatkiem Chrono Crossowym i miałem nadzieję na coś lepszego niż remaster, ale to też będzie super, tym bardziej, że nie w pełnej cenie. Może ogram w końcu Kingdom Hearts, chociaż wersja Cloud mnie nie przekonuje. Xenoblade będzie ciorane, chociaż muszę dokończyć pierwszą część, bo jakoś zapał mi spadł. Powinienem był zagrać najpierw w 1, a potem w 2. Kirby zapowiada się super, połykanie samochodu? XD Przy mapach do Mario na początku mi strasznie zapał spadł, ale jak będzie jako dodatek do expansion online, to super, bo mamy w pakiecie rodzinnym, huehuehue. Jezu, tyle dobra. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Pięknie wczoraj było. Xeno 3, Chrono i Remaki Front Mission dla mnie. Będę się mocno przyglądał Live A Live. Dodatkowe trasy do MK8 chyba juz mocno grzebią nadzieje na MK9 przed 2024-2025. Fajnie tak dla odmiany zobaczyc jakis pokaz gdzie nie ma CGI z dupy i zapowiedzi na 4 lata do przodu. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Nigdy nie mialem do czynienia z Xenoblade Chronicles oprócz jednego questu w BotW (którego akurat nie zrobiłem) i to co pokazano w tej zapowiedzi części 3 zaciekawiło mnie na tyle, że tę grę kupię. FEW Three Hopes - to samo. Nigdy nie grałem w nic z tej serii ale w zeszłym roku nauczyłem się co to musou i teraz wyglądam za nowymi gierkami z tego gatunku najlepiej crossoverami. 101% zakup. Cała ta prezentacja - rewelacyjna - dla każdego coś dobrego. Nintendo! Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Taki niby mini event a faktycznie samo mięso. Nic dziwnego że Nintendo tak się sprzedaje. Odkryli sekret - gracze chcą gier. Mam też Xboxa ale tam jedyny hype to jak ASX liczy ile studiów już kupili a gier jak nie było tak nie ma. 1 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 20 minut temu, Ken Adams napisał: Nigdy nie mialem do czynienia z Xenoblade Chronicles oprócz jednego questu w BotW (którego akurat nie zrobiłem) i to co pokazano w tej zapowiedzi części 3 zaciekawiło mnie na tyle, że tę grę kupię. Polecam jednak najpierw przejsc jedynke i dwojke Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 No jak ktoś lubi jRPG ze SNES, albo ominął kilka generacji konsol to ten Direct mógł go zadowolić. A kiedy Metroid Prime 4? Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Milutko, że wracają z Front Mission - ile ja grałem we FM 3 to głowa mała. Zakup obowiązkowy. Ktoś wie czy będzie w pudle czy tylko cyfra? Oprócz tego świetnie, że wracają do Advance Wars, nawet przeżyję tą grafikę 3D, ale po zobaczeniu Xenoblade to chyba trzeba będzie kupić wcześniejsze części na Switch. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 @Snake_Plisskenoj tak byczq, kupuj bo to świetne gierki. Tylko zagraj najpierw w 1, a potem w 2. Mają różny klimat (dwójka bardziej animu) i czuć, że dzieli je kilka lat. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 AW to moja ulubiona seria od Nintendo. Grafika bieda straszna ale i tak kupię. Mam nadzieje ,ze są nadzieje na zupełnie nową część. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi