Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, devilbot napisał:

A co zbombardowali im studio czy animowane umowne żołnierzyki zbyt mocny temat? 

Raczej to drugie. Nie wiem może dlatego, że tam któraś nacja to były takie ruskie? Ale tak czy siak no jest to jakieś, hm dziecinne?

Opublikowano

Dla niektórych może brzmi to śmiesznie "Nintendo nagle odkryło, że wojna, żołnierze, strzelanie i bombardowanie mogą wzbudzać niepokój".

Ale... szczerze mówiąc to to rozumiem bo sam jakoś tak mam.

Opublikowano

Zawsze się zastanaiwałem po co ludzie to kupują. Tzn wasza sprawa, ja jakoś bym się bał, że dużo łatwiej to zgubić czy ukraśc a nie zapewnia to żadnej lepszej ochrony niż zwykłe pudełko.

Opublikowano

Ja na swojej półce mam ostatnio coś takiego, ale to raczej też bardziej dla bajeru, niż przenoszenia. No, ale na półce wygląda spoko. Minus taki, że mieści 8 gier i 4 karty microSD bodajże.

Spoiler

728c8700ff541fc6a910a0ccbc044fc.thumb.jpg.77b7bf4c23b9982857e4f72ea3266a91.jpg

Opublikowano
W dniu 15.03.2022 o 08:14, pawelgr5 napisał:

Zawsze się zastanaiwałem po co ludzie to kupują. Tzn wasza sprawa, ja jakoś bym się bał, że dużo łatwiej to zgubić czy ukraśc a nie zapewnia to żadnej lepszej ochrony niż zwykłe pudełko.

Dzieciaki używają ( 5 i 7 lat ). W pudełkach jak było to wiecznie porozwalane. Mimo że niby "chciały" sprzątać to zawsze im coś przeszkadzało :P. Jakoś w takim 24 w 1 łatwiej o porządek i mało miejsca w pudełeczku pod tv zajmuje. W sumie można też luzem trzymać karty w takim pudełku. No nieważne, coś wymyślę.

Opublikowano

Gdzie do cholery jasnej są te Batmany Arkham na Switchu. Narobili smaka, film już widziałem chciałbym pod kołderką z kotem na nogach bzikać w Nietoperza na tej okropnej badziewnej konsoli. Dawać mi te Batmany na wczoraj albo przyjdzie Pan Zemsta i spuści łomot w mordę.

Opublikowano
58 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Gdzie do cholery jasnej są te Batmany Arkham na Switchu. Narobili smaka, film już widziałem chciałbym pod kołderką z kotem na nogach bzikać w Nietoperza na tej okropnej badziewnej konsoli. Dawać mi te Batmany na wczoraj albo przyjdzie Pan Zemsta i spuści łomot w mordę.

No ale to plotki póki co były, a z tego co pamiętam to coś o wrześniu było wspominane...

Opublikowano

Panowie co to ma być sprzęt ma kilka dni nawet nie wziąłem go na zewnątrz wyciągam go dzisiaj z etui i takie coś to jest w środku .etui czysciutkie wtf.
Co to śmieci czy coś no ja nie wiem zareklamują mi to?ce010a02842585eafc4fce64db04b15b.jpga4ecd7b7eaf98390eeb684ed9d979ac5.jpg

Opublikowano

A masz już ślady od docka na ekranie? To też w bonusiku jest :3

Opublikowano

Panowie  to chyba bad pixele są tak mi sie wydaje a nintendo podobno traktuje ekrany lcd jakby byl 2007 rok czyli nie uznają. ale kupowałem przez internet dokładnie 11 dni temu jutro jade do sklepu wymusić wymiane zobaczymy . Aha i mm lite wiec nie mam docka :P

Opublikowano

To badziewie, ta najgorsza konsola Nintendo w historii ten szajs co kupujemy żeby narzekać doczekało się aktualizacji, która wprowadza foldery/katalogi. Można sobie zrobić folder, nazwać go np. ,,Rougelike'' i wrzucić tam pasujące gry i zrobić sobie większy porządek w menu.

3,2,1... TO POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU!!! :yuno:
sorry ja już to napisałem pierwszy  :dunno:

• Plusik 2
  • Haha 1
Opublikowano

Szkoda tylko, że te grupy nie są dostępne bezpośrednio w menu głównym, a pochowane w podmenu "All Software".

Z drugiej strony grupki na Switchu mają tę przewagę nad folderami z WiiU, że pozwalają umieszczać grę w kilku kategoriach jednocześnie (np. MarioKart8 można znaleźć w katalogach "Online Multiplayer", "Racing", "Mario Games", czy "Wii U Ports"). Coś jak określanie znaczników (tagów). Przy większej ilości tytułów chyba rozwiązanie bardziej efektywne niż klasyczne katalogi.

• Plusik 1
Opublikowano
23 godziny temu, Krzysztof93 napisał:

To badziewie, ta najgorsza konsola Nintendo w historii ten szajs co kupujemy żeby narzekać doczekało się aktualizacji, która wprowadza foldery/katalogi. Można sobie zrobić folder, nazwać go np. ,,Rougelike'' i wrzucić tam pasujące gry i zrobić sobie większy porządek w menu.

3,2,1... TO POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU!!! :yuno:
sorry ja już to napisałem pierwszy  :dunno:

o cos,co ps vita mialo juz 11 lat temu, tylko lepiej, moze kiedys dogonia :kekw:

• Minusik 1