Opublikowano 23 marca 20223 l Ale teraz Krzysiu dobrze dla nas powiedział, wszyscy wiemy że xboxowi brakuje tego konsolowego pazura. Ty jesteś młody paolo to możesz nie pamiętać że konsola= czysty fun ale tak kiedyś właśnie było
Opublikowano 23 marca 20223 l Naprawdę ja znam gościa co poszedł do medialnego experta po xboxa ale coś się zakręcił i wrócił z lodówką. Jest bardzo zadowolony z niej. I ja mu mówię dobra stary weź ty idź i se kup Switcha. Ludzie... jaki on jest teraz dopiero szczęśliwy, gada ciągle coś o duszy, o radości z grania. Cały czas się bawi, na kiblu, w łózku, w kuchni na blacie. Nie poznaję faceta.
Opublikowano 23 marca 20223 l Mam nadzieję, że powiedziałeś mu, żeby koniecznie dokupił przepłaconą wersję OLED i Split Pada za kolejne 2.5 bomby, bo w przeciwnym wypadku sprzęt nie będzie nadawał się do grania.
Opublikowano 23 marca 20223 l 1 godzinę temu, podgoor napisał: To jak uwstecznione jest PS5 skoro nie ma obsługi folderów i słuchawek bluetooth? nie wiem, switch boży to moja jedyna konsola
Opublikowano 23 marca 20223 l Granie w Stardew Valley? Tylko w naturalnie do tego stworzonym środowisku na hamaczku Pozdrawiam
Opublikowano 24 marca 20223 l To zdjęcie na hamaku budzi duży niepokój im dłużej człowiek patrzy tam bardziej popada w obłędy szaleństwa. Ma ktoś Borderlandsy na Switchu? Są na promce a ja mam takie głupie zboczenie bo lubię włączać gry z dużych konsol w handheldzie a później nie grać. Dobrze to działa? Formuła Borderów całkiem w sumie fajna do łóżkowych szaleństw jak już zrobię se pazurki czy coś.
Opublikowano 4 kwietnia 20222 l On 3/24/2022 at 8:22 AM, Krzysztof93 said: To zdjęcie na hamaku budzi duży niepokój im dłużej człowiek patrzy tam bardziej popada w obłędy szaleństwa. Ma ktoś Borderlandsy na Switchu? Są na promce a ja mam takie głupie zboczenie bo lubię włączać gry z dużych konsol w handheldzie a później nie grać. Dobrze to działa? Formuła Borderów całkiem w sumie fajna do łóżkowych szaleństw jak już zrobię se pazurki czy coś. Grałem kilka godzin w dwójkę: jest płynnie, grafika ok, sama gra tania jak barszcz. Ja w sumie kupiłem tylko ten pack z dwójka (czytałem, że w jedynkę nie ma sensu grać już teraz). Niestety czas i stado innych gier nie pozwalaja mi się pobawić dłużej w Borderki
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Switch ma naprawdę świetny lineup w drugiej połowie roku. Super Mario Strikers - czerwiec Xenoblade 3 - lipiec Splatoon 3 - wrzesień Pokemon Violet/Scarlet - listopad Jeśli jeszcze Mario+Rabbids Sparks of Hope wyjdzie w tym roku i wydadzą przełożone Advance Wars to dodając do tego już wydane Pokemon Legends Arceus i Kirby and The Forgotten Land oraz Switch Sports to może być to jeszcze lepszy rok dla Switcha niż 2017
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Myślę, że WiiSports4 NintendoSwitchSports będzie miało większy wydźwięk niż SuperMarioStrikers. Xenoblade3 - czy technikalia przewyższą to czego doświadczyliśmy w 2017 roku w Dwójce (która to - niestety wyglądała gorzej niż XenobladeX z 2015)? Fire Emblem Warriors: Three Hopes - czy ładna oprawa graficzna przyniesie ze sobą pokaz slajdów tak jak w przypadku Hyrule Warriors: Age of Calamity? Czy dadzą radę wydusić coś jeszcze z ponad 5 letniej tabletokonsolki, czy to już koniec ładnych musou w 60 klatkach na Switchu? Splatoon3 - chyba największe zdziwko - nowej sieciowej strzelanki od Nintendo spodziewałem się dopiero na nowym sprzęcie. Trochę szkoda mi Dwójki, że pójdzie w zapomnienie - dość mocno kanibalistyczne posunięcie. Twórcom pomysłów nigdy nie brakowało, więc pewnie wyjdzie spoko. A wydawanie nowej odsłony zamiast DLC jak w przypadku MarioKart8 może świadczyć tylko o tym, że zmian i świeżych pomysłów będzie naprawdę sporo. Pokemon Violet/Scarlet - idą w hurt, pokemony mają swój tłumny żelazny elektorat, więc o sprzedaż nie ma co się martwić, może trochę o jakość... Mario i Kórliki 2 - crossover nie powinien mieć jakiejś ogromnej obsuwy, więc 2022 to realny termin. Ja niestety na premierę nie biorę - gry Ubi za szybko tracą na wartości, plus wydawanie po jakimś czasie edycji kompletnych (patrz: poprzednie Kingtom Battle) - nie lubię płacić aż tak dużego podatku od nowości. Bayonetta3 - czekam. Jesień 2022, może? No i czy w tym roku doznamy jakiegoś niezapowiedzianego jeszcze tytułu? Po spodziewanej obsuwie nowej dużej Zeldy, port WindWakerHD z WiiU wydaje się być dobrym pomysłem na wypełnienie powstałej pustki w sercu lineupie.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Czy macie tez luz w porcie usb c na dole? Jak ładuje to wtyczka lata w porcie zamiast stabilnie się trzymać.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Raczej tak, zależy jak duże latanie masz na myśli. Faktycznie jak wsadzam to nie jest do końca sztywno, ale lekki tzw. "play" w lewo i prawo, a nawet w górę i w dół jest normalny dla każdego bez względu na wiek.
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l 16 godzin temu, Damk napisał: Fire Emblem Warriors: Three Hopes - czy ładna oprawa graficzna przyniesie ze sobą pokaz slajdów tak jak w przypadku Hyrule Warriors: Age of Calamity? Czy dadzą radę wydusić coś jeszcze z ponad 5 letniej tabletokonsolki, czy to już koniec ładnych musou w 60 klatkach na Switchu? W to będzie na*ierdalane w lato na nic tak nie czekam A z Age of Calamity, to nie jest aż tak źle, ludzie robią bardzo złą reklamę tej gierce a szkoda bo jest to wspaniała rozrywka
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Jest pięknie River City Saga: Three Kingdoms For Switch Launches This July In The West - Nintendo Life
Opublikowano 10 maja 20222 l Piękny! https://www.nintendolife.com/news/2022/05/monster-hunter-rise-sunbreak-will-have-a-gorgeous-switch-pro-controller Edytowane 10 maja 20222 l przez GearsUp
Opublikowano 11 maja 20222 l Dziś o 16:00 startuje Nintendo Indie World Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Mam jedno: chciałbym zobaczyć chociaż jedną grę, na którą będę szczerze czekał. Tyle z moich pragnień.
Opublikowano 11 maja 20222 l Teraz, Krzysztof93 napisał: Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Silksong?
Opublikowano 11 maja 20222 l 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Marzę żeby te indyczki trzymały betonowe 30fps, a loadingi nie trwały po 5min.