Pupcio 18 429 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Ale teraz Krzysiu dobrze dla nas powiedział, wszyscy wiemy że xboxowi brakuje tego konsolowego pazura. Ty jesteś młody paolo to możesz nie pamiętać że konsola= czysty fun ale tak kiedyś właśnie było Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Naprawdę ja znam gościa co poszedł do medialnego experta po xboxa ale coś się zakręcił i wrócił z lodówką. Jest bardzo zadowolony z niej. I ja mu mówię dobra stary weź ty idź i se kup Switcha. Ludzie... jaki on jest teraz dopiero szczęśliwy, gada ciągle coś o duszy, o radości z grania. Cały czas się bawi, na kiblu, w łózku, w kuchni na blacie. Nie poznaję faceta. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Mam nadzieję, że powiedziałeś mu, żeby koniecznie dokupił przepłaconą wersję OLED i Split Pada za kolejne 2.5 bomby, bo w przeciwnym wypadku sprzęt nie będzie nadawał się do grania. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 1 godzinę temu, podgoor napisał: To jak uwstecznione jest PS5 skoro nie ma obsługi folderów i słuchawek bluetooth? nie wiem, switch boży to moja jedyna konsola 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Dusza? Na tym zdjęciu jest maksimum duszy Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Granie w Stardew Valley? Tylko w naturalnie do tego stworzonym środowisku na hamaczku Pozdrawiam 2 1 2 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Tez gram a nie mam takich szponów Cytuj
bobi_88 31 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Pazurki stukają jak klepie po ekranie jak u mojej koleżanki sexi Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 To zdjęcie na hamaku budzi duży niepokój im dłużej człowiek patrzy tam bardziej popada w obłędy szaleństwa. Ma ktoś Borderlandsy na Switchu? Są na promce a ja mam takie głupie zboczenie bo lubię włączać gry z dużych konsol w handheldzie a później nie grać. Dobrze to działa? Formuła Borderów całkiem w sumie fajna do łóżkowych szaleństw jak już zrobię se pazurki czy coś. 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 On 3/24/2022 at 8:22 AM, Krzysztof93 said: To zdjęcie na hamaku budzi duży niepokój im dłużej człowiek patrzy tam bardziej popada w obłędy szaleństwa. Ma ktoś Borderlandsy na Switchu? Są na promce a ja mam takie głupie zboczenie bo lubię włączać gry z dużych konsol w handheldzie a później nie grać. Dobrze to działa? Formuła Borderów całkiem w sumie fajna do łóżkowych szaleństw jak już zrobię se pazurki czy coś. Grałem kilka godzin w dwójkę: jest płynnie, grafika ok, sama gra tania jak barszcz. Ja w sumie kupiłem tylko ten pack z dwójka (czytałem, że w jedynkę nie ma sensu grać już teraz). Niestety czas i stado innych gier nie pozwalaja mi się pobawić dłużej w Borderki Cytuj
funditto 657 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Switch ma naprawdę świetny lineup w drugiej połowie roku. Super Mario Strikers - czerwiec Xenoblade 3 - lipiec Splatoon 3 - wrzesień Pokemon Violet/Scarlet - listopad Jeśli jeszcze Mario+Rabbids Sparks of Hope wyjdzie w tym roku i wydadzą przełożone Advance Wars to dodając do tego już wydane Pokemon Legends Arceus i Kirby and The Forgotten Land oraz Switch Sports to może być to jeszcze lepszy rok dla Switcha niż 2017 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Myślę, że WiiSports4 NintendoSwitchSports będzie miało większy wydźwięk niż SuperMarioStrikers. Xenoblade3 - czy technikalia przewyższą to czego doświadczyliśmy w 2017 roku w Dwójce (która to - niestety wyglądała gorzej niż XenobladeX z 2015)? Fire Emblem Warriors: Three Hopes - czy ładna oprawa graficzna przyniesie ze sobą pokaz slajdów tak jak w przypadku Hyrule Warriors: Age of Calamity? Czy dadzą radę wydusić coś jeszcze z ponad 5 letniej tabletokonsolki, czy to już koniec ładnych musou w 60 klatkach na Switchu? Splatoon3 - chyba największe zdziwko - nowej sieciowej strzelanki od Nintendo spodziewałem się dopiero na nowym sprzęcie. Trochę szkoda mi Dwójki, że pójdzie w zapomnienie - dość mocno kanibalistyczne posunięcie. Twórcom pomysłów nigdy nie brakowało, więc pewnie wyjdzie spoko. A wydawanie nowej odsłony zamiast DLC jak w przypadku MarioKart8 może świadczyć tylko o tym, że zmian i świeżych pomysłów będzie naprawdę sporo. Pokemon Violet/Scarlet - idą w hurt, pokemony mają swój tłumny żelazny elektorat, więc o sprzedaż nie ma co się martwić, może trochę o jakość... Mario i Kórliki 2 - crossover nie powinien mieć jakiejś ogromnej obsuwy, więc 2022 to realny termin. Ja niestety na premierę nie biorę - gry Ubi za szybko tracą na wartości, plus wydawanie po jakimś czasie edycji kompletnych (patrz: poprzednie Kingtom Battle) - nie lubię płacić aż tak dużego podatku od nowości. Bayonetta3 - czekam. Jesień 2022, może? No i czy w tym roku doznamy jakiegoś niezapowiedzianego jeszcze tytułu? Po spodziewanej obsuwie nowej dużej Zeldy, port WindWakerHD z WiiU wydaje się być dobrym pomysłem na wypełnienie powstałej pustki w sercu lineupie. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Czy macie tez luz w porcie usb c na dole? Jak ładuje to wtyczka lata w porcie zamiast stabilnie się trzymać. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Raczej tak, zależy jak duże latanie masz na myśli. Faktycznie jak wsadzam to nie jest do końca sztywno, ale lekki tzw. "play" w lewo i prawo, a nawet w górę i w dół jest normalny dla każdego bez względu na wiek. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 16 godzin temu, Damk napisał: Fire Emblem Warriors: Three Hopes - czy ładna oprawa graficzna przyniesie ze sobą pokaz slajdów tak jak w przypadku Hyrule Warriors: Age of Calamity? Czy dadzą radę wydusić coś jeszcze z ponad 5 letniej tabletokonsolki, czy to już koniec ładnych musou w 60 klatkach na Switchu? W to będzie na*ierdalane w lato na nic tak nie czekam A z Age of Calamity, to nie jest aż tak źle, ludzie robią bardzo złą reklamę tej gierce a szkoda bo jest to wspaniała rozrywka Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Jeszcze są ploty o sequelu 1-2 switch. Ble. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Jest pięknie River City Saga: Three Kingdoms For Switch Launches This July In The West - Nintendo Life 2 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 10 maja 2022 Opublikowano 10 maja 2022 (edytowane) Piękny! https://www.nintendolife.com/news/2022/05/monster-hunter-rise-sunbreak-will-have-a-gorgeous-switch-pro-controller Edytowane 10 maja 2022 przez GearsUp Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 11 maja 2022 Opublikowano 11 maja 2022 Dziś o 16:00 startuje Nintendo Indie World Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Mam jedno: chciałbym zobaczyć chociaż jedną grę, na którą będę szczerze czekał. Tyle z moich pragnień. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 11 maja 2022 Opublikowano 11 maja 2022 Teraz, Krzysztof93 napisał: Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Silksong? 2 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 maja 2022 Opublikowano 11 maja 2022 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Jakieś marzenia, życzenia i nadzieje? Marzę żeby te indyczki trzymały betonowe 30fps, a loadingi nie trwały po 5min. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi