Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak trzepią kasę na frajerach co lubią przepłacać za gry to się nie dziwię.

Switch zawsze był i będzie najgorszym miejscem żeby ograć multiplatformę. Tak, nawet Alien Isolation.

• Haha 1
  • WTF 1
Opublikowano
47 minutes ago, devilbot said:

Switch zawsze był i będzie najgorszym miejscem żeby ograć multiplatformę. Tak, nawet Alien Isolation.

Nie zgodzę się. W takiego Wiedźmina czy drugie Borderki, czy Diablo 2/3 gra mi się idealnie na Switchu. Nie mam czasu siedzieć dziesiątek godzin przed TV, a na Switchu zawsze się jakoś ten czas ukradnie, czy to przed snem parę minut, czekając na żonę przed sklepem w aucie, czy na przerwie w robocie. Marzę o MGS5 na Switcha, zrobiłbym 100% :)

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

Switch zawsze był i będzie najgorszym miejscem żeby ograć multiplatformę.

Ogólnie, konsole Nintendo nie są dobrym miejscem na ogrywanie multiplatform.

Wiadomo - wydajność konsolek od Wielkiego N nie powala względem konkurencyjnych rozwiązań, więc jakość takich gier to pewien kompromis. A i "podatek od nowości" u 3rd party na Nintendo lubi być wyższy niż na Sony czy Microsoft.

Ale... co ostatnio zauważyłem - sporo gierek 3rd party w przecenach są tańsze niż na innych konsolach. Złapałem się na tym, że coraz częściej zaopatruje się na wyprzedażach w niektóre indyki, visualnovelki czy inne japońszczyzny nie na PStore jak to miałem w zwyczaju, a na eShop.

Opublikowano
18 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

Mam jedno: chciałbym zobaczyć chociaż jedną grę, na którą będę szczerze czekał. Tyle z moich pragnień.

Kilka gierek można wymienić jako ,,no fajne, fajne...'' ale nie czekam kompletnie na nic.

hqdefault.jpg

Opublikowano

Gunbrella całkiem spoko, ale tytuł mogli jakiś lepszy wymyślić.

Cult of the Lamb wiadomo, że by obadał.

Może jeszcze Silt.

Jak na razie to tyle mnie jara.

Opublikowano
11 godzin temu, giger_andrus napisał:

A mnie się podoba Elec Head. Chętnie dorzucę cegiełkę dla twórcy - młodego Japończyka

U mnie tak samo, fajny koncept, schludna minimalistyczna oprawa, wygląda jak coś dla mnie, oby tylko dowiozło od strony łamigłówek i projektu poziomów. Reszta indyków raczej nie dla mnie. Spodobały mi się jeszcze Gunbrella, Silt i te Crabowe dark soulsy, przy dobrych promkach może kiedyś sprawdze. 

Opublikowano

Wydaje się że jest trochę lepiej zrobiony i nie ma wrażenia że się zaraz rozleci i gierki na oledzie to życie użytkowniku figaro. Ja bym dopłacał bo i tak sprzedają za drogo każdą wersje tej zabawki to już można dopłacić za coś fajnego