Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogrzeb switcha, a za formę promowania nowej zeldy to należy im się plaskacz w ryj. Pamiętacie ten trailer botw kiedy ogłaszali switcha? Przecież wtedy pały stały każdemu przez tydzien

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Najzalosniejszy pokaz gier na te konsole od początku istnienia - remaster 20 letniej gry największą bomba, Zelda 1:1 klon robiony przez 6 lat, i jedynie SoS super wygląda.

Konsola do wora razem z fanami którzy za ten stan rzeczy odpowiadają i do jeziora 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • beka z typa 3
Opublikowano (edytowane)

Metroid Prime Remaster - dzisiaj/luty (fizyczna wersja)

Kirby RTTD - luty 

Octopath Traveler 2 - luty

Advance Wars 1+2 - kwiecień 

Zelda ToTK - maj 

Pikmin 4 - lipiec 

Mocny lineup do lipca, ale na później chyba tylko nowy Layton i pewnie jakieś Pokemony na listopad (remake lub DLC ?) Chyba faktycznie 2024 to nowy system 

Edytowane przez funditto
  • Minusik 1
Opublikowano

Po co się wysilać mają, jak rzucą kolejny remaster i graczyki tak kupią? Kpina kurwa z tym.

Opublikowano

Metroid w pudełku, miło. Do tego emulator GBA (szkoda ze w tym chujowym abo) i czarno biała gra z jelonkiem. doczekałem się w końcu Metroida Prime :)

jakby ktoś się zastanawiał dlaczego ludzie biorą Decka - tez remastery i porty, ale przynajmniej za grosze i w jakości godnej 2023 

• beka z typa 1
Opublikowano

Jedyny plus tego directa pogrzebowego switcha to fakt, że nikt już z poważnych devow Nintendo nie robi nic na niego czyli w 2024 jest nadzieja na następce.

Piękne to było 6 lat, absolutnie cudownie się ze sprzętem bawiłem ale w chwili obecnej nawet Zelda mnie nie zaciekawili co jest wręcz kuriozalne 

Opublikowano
3 minuty temu, Basior napisał:

Wcale bym szybkiej premiery switcha 2 się nie spodziewał. Są jakieś ploty?

W tym temacie to ploty o nim są codziennie od 6 lat.

Natomiast prawa fizyki i ekonomii się nie zmieniły specjalnie, więc nie, nie będzie takiego sprzętu.

Opublikowano

Metroid ok, ogram. 
Layton ciekawy, zobaczy się. 
Ale Zelda….. nie tryknął Michałek. Premiera zara, a tu coś mało tego. Nowej konsoli tez nie będzie.

Wolalbym Zelde wywalić na 2024 z nowa konsola, teraz dostać WW HD czy coś.

I miło ze datę podali AW.

Opublikowano (edytowane)

No słaby ten direct, wygląda jak ewidentne wygaszanie konsoli, jedynie te Game Boye w abonamencie mi do układanki nie pasują, chyba że Nintendo się opamiętało i abonament wraz z wszystkimi ficzerami przejdzie na następcę.

Zelda po tym trailerze nie zachęca, mam wrażenie że samo Nintendo studzi oczekiwania specjalnie jej nie promując, a przecież nastepca BotW to powinien być sztos, dla BotW się kupowało Switcha. 

Dla mnie z plusów data premiery Advance Wars i GBA, ale droższy abonament wezmę dopiero jak wrzucą tam Fire Emblemy. Z ciekawostek jeszcze Baten Kaitos, pewnie sprawdzę, w końcu to Monolith. Reszta raczej do zapomnienia, głównie same zapychacze. 

A no i demko Octopatha wleciało, właśnie się ściąga, zobaczymy czy jest jakiś progres zauważalny. 

Edytowane przez voi tekku
Opublikowano

MPT wolałbym od razu trylogie bo to za stare zeby tyle hajsu za jedną część kosić. Fajnie, że powoli gry z GBA w koncu wpadają. Pomyślę nad usługą jak Golden Suny wylądują.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak dla mnie to najlepszy Direct od dawna :reggie: Metroid Prime pięknie. Od pierwszego dnia posiadania Switcha czekałem na te gierki GB/GBA. No cudownie i to jeszcze wczoraj można było pobrać :fsg: Ciekawy jestem czy możemy liczyć na Pokemony w tych paczkach ale na ten moment wlatuje Minish Cap i Mario Land 2. Zagram też chętnie w Samba de Amigo, Disney Illusion Island też biorę.

• beka z typa 2