Daffy 10 582 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 10 godzin temu, GearsUp napisał: resetera.com/threads/universo-nintendo-nintendo-prepares-a-new-direct-presentation-for-next-week.732111/ https://universonintendo.com/reporte-nintendo-prepara-nova-apresentacao-do-direct-para-a-proxima-semana/?feed_id=1184 Na reddicie pisali, że ta strona w przeszłości miała trafne predykcje Jakiś niby insajder co ostatnio wszystko co napisał trafił twierdzi że będzie nowe Mario 2d i remaster jakiegoś klasyka z snesa 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 Dzieki panowie ale stwierdzilem ze raczej kupie dodatkowo jeszcze gripa. Jakiego gripa do OLeDa najbardziej polecacie tak zeby sie wygodnie gralo i precyzja sterowania byla ok? Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 (edytowane) skull & co neo grip https://youtu.be/f89P-HDQKAg Edytowane 20 czerwca 2023 przez beardo0 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Dzieki, chodzi mi za to o cos co bardziej przypomina etui ochronne z ktorym dobrze sie gra i zabezpieczy OLEDa przed upadkiem. Jakie etui ochronne najbardziej polecacie? Zalezy mi na precyzji sterowania i wygodzie Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Ok czyli jak kupie grip od Skull & Co. To nie bede sie musial martwic o uszkodzenie OLEDa przy upadku i grip daje conajmniej dosyc dobra ochrone przed uszkodzeniami? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Sven Froost napisał: Ok czyli jak kupie grip od Skull & Co. To nie bede sie musial martwic o uszkodzenie OLEDa przy upadku i grip daje conajmniej dosyc dobra ochrone przed uszkodzeniami? Zależy na co Switch upadnie, czy na dywan, czy na kafelki itd. i z jakiej wysokości i czy ekranem do dołu, czy na któryś z rogów itd.. Zależy też od szczęścia, czasem jak upadnie to nic się nie uszkodzi, a jak masz pecha to możesz zobaczyć pajęczynę na ekranie. Niestety, ale nie znam żadnego wzoru z fizyki, ani nie ma tabelki z danymi, w jakich okolicznościach Switch przeżyje, a w jakich wyda ostatnie tchnienie. Chyba najbezpieczniejsze jest granko w plenerze na trawie, bo ta jest miękka, a więc zapewni konsolce miękkie lądowanie, oczywiście pod warunkiem, że gdzieś w jej źdźbłach nie ukrył się wredny kamyk. Jeśli chcesz czuć się pewny, że nic konsolce nie będzie to tylko TV mode, choć i to nie daje 100% gwarancji, jeśli posiada się w domu na przykład psa bądź kota, bo te urocze zwierzaki potrafią zahaczyć o kabel. Najlepiej kup Switcha i zamknij w sejfie i po zmartwieniu. Edytowane 20 czerwca 2023 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 22 hours ago, Suavek said: Jest jedna wersja Hori do każdego modelu. Najtaniej obecnie chyba wyjdzie ten - https://www.amazon.pl/Kontroler-Split-konsoli-Nintendo-Switch/dp/B08FJ82W64 Z tego co widze to jest wersja do zwyklego Switcha. Gdzie dostane najtaniej do OLEDa? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 perfekcyjnie wg plotek czyli co jutro Marian 2d i FE remaster lub Chrono Trigger Remaster? Jeszcze ponoć pewniak Paper Mario TTYD które rzekomo od ponad roku czeka w szafie gotowe 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Teraz, Daffy napisał: perfekcyjnie wg plotek czyli co jutro Marian 2d i FE remaster lub Chrono Trigger Remaster? Jeszcze ponoć pewniak Paper Mario TTYD które rzekomo od ponad roku czeka w szafie gotowe Remaster to trochę nie ma sensu, raczej remake jak LIVE A LIVE z czasową ekskluzywnością. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 No o to mi chodziło, jak zawsze pytanie co do definicji co jest remasterem co remakiem. Jakby Chrono trigger gameplayo przełożyli 1 do 1 ale na silniku 2d-hd to co mamy? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: No o to mi chodziło, jak zawsze pytanie co do definicji co jest remasterem co remakiem. Jakby Chrono trigger gameplayo przełożyli 1 do 1 ale na silniku 2d-hd to co mamy? Raczej remake, tzn. np. Finale Pixele to są remastery, a przełożenie na perspektywe HD-2D to już jest ewidentnie coś więcej. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Zawsze mam low expectations ale po tym jakie tytuły ludzie zaczynają leakować to hajpik się zaczyna udzielać Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 (edytowane) Ja drugi direct z rzędu będę miał nastrój smerfa marudy, co by fajnego nie pokazali to i tak w głowie następca Edytowane 20 czerwca 2023 przez Daffy Cytuj
Badus 273 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Nie spodziewam się absolutnie niczego - żółte małpki z Nintendo zanudziły mnie totalnie chyba każdym Directem jaki wypluli przez ostatnie 2 lata. No, może z wyjątkiem rimejku Metroida. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Chciałbym remaki starych jrpgow w stylu OT i byłaby pauka w górze Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Najwięcej leakerow zwiastuje nowe Mario 2d, ciekawe co się jeszcze da wymyśleć po New Mario Bros i Maker2 w tym segmencie Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Szykujcie kasę na Metroid Prime 2: Echoes Remastered xD Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 53 minuty temu, Pupcio napisał: U nas o 16? Ta Jak już się bawimy w zgadywanie to mój typ jakiś starszy remaster jednego z Zeldenów a ta gierka ze SNESa to widziałbym tu pakiecik Super Mario World 1 i 2 z jakimś dodatkiem Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 obstawiam chcę Yoshi's Island marzę o Donkey Kong Country SNES remaster (eh) liczę na to, że w pikiminach nie będzie limitu dni na ukończenie gierki jak w pierwszej części, żebym mógł cały pikiminkowy dzień robić nic szczególnego i nie patrzeć w przyszłość Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Mario 2d Remake FE Remaster Paper Mario TTYD Ujawnienie czym jest 12 switch2 Dedektyw Pichachu Pikmin4 Persony on switch Miliard goovno chodzących portów Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Ja chce switcha 2 juz. Plotki o remaku Chrono super bo to wylezie na wszystko. Za duze IP zeby trzymac na Nintendo. Poza tym moze jakis fajny shadow drop znowu bedzie. Cytuj
knotek 211 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Godzinę temu, Daffy napisał: Najwięcej leakerow zwiastuje nowe Mario 2d, ciekawe co się jeszcze da wymyśleć po New Mario Bros i Maker2 w tym segmencie Obawiam się że nintendo powoli uczy się że wcale nie trzeba nic nowego wymyslac i powoli pojdą drogą bezpiecznych kontynuacji jak MS i sony Oby nie. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi