Opublikowano 20 czerwca 20231 r Stawiam na: - gameplay z Metroid Prime 4 data premiery Q4 2023 - remastery Metroid Prime 2 i 3 dostępne już - Zeldy WW i TP lato 2023 - nowy Mario 2D holiday 2023 - DLC do Zeldy TotK marzec 2024 - nowy Paper Mario albo Mario&Luigi - Chrono Trigger HD lato 2023 - duży gameplay Pikmina 4 - MGS kolekcja też na Switcha Plus kilka niespodzianek. Po tej nędzy innych konferencji chyba coś takiego musiałoby nastapić żeby można było uznać te quasi-E3 za udane
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Nie ma opcji, żeby te żółte małpy taki line-up dały. Będzie może z jeden kolos, plus jakiś rimejko-master i popierdółki. Mark my words
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 5 godzin temu, Daffy napisał: No o to mi chodziło, jak zawsze pytanie co do definicji co jest remasterem co remakiem. Jakby Chrono trigger gameplayo przełożyli 1 do 1 ale na silniku 2d-hd to co mamy? Nowy silnik z nowymi assetami to z automatu remake/demake.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 21 minutes ago, Badus said: Nie ma opcji, żeby te żółte małpy taki line-up dały. Będzie może z jeden kolos, plus jakiś rimejko-master i popierdółki. Mark my words Oczywiście, że nie. Będzie pierdolenie o Pikmin 4 przez połowę pokazu, potem pokaża parę indyków, parę staroci do ich Virtual Console i to tyle.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 46 minut temu, Homelander napisał: Stawiam na: - gameplay z Metroid Prime 4 data premiery Q4 2023 - remastery Metroid Prime 2 i 3 dostępne już - Zeldy WW i TP lato 2023 - nowy Mario 2D holiday 2023 - DLC do Zeldy TotK marzec 2024 - nowy Paper Mario albo Mario&Luigi - Chrono Trigger HD lato 2023 - duży gameplay Pikmina 4 - MGS kolekcja też na Switcha Plus kilka niespodzianek. Po tej nędzy innych konferencji chyba coś takiego musiałoby nastapić żeby można było uznać te quasi-E3 za udane I Reggie wchodzi pod kołderkę i opierdala kolbe jeszcze.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Przecież dobrze wiecie że będzie 30min pikminów i 10min gówna jakiegoś. Ehh byle do grudnia i zapowiedzi dlc do zeldy
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 58 minutes ago, Pupcio said: Przecież dobrze wiecie że będzie 30min pikminów i 10min gówna jakiegoś. Ehh byle do grudnia i zapowiedzi dlc do zeldy No oczywiście, dokładnie to napisałem
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ostatnio mieli Zeldę na koniec, raczej będzie bez zaskoczenia, pewnie Mario 2D z premierą wkrótce, może shadow drop w postaci MP2:E, masa portów itp., 10min o Pikminie 4, zastanawia mnie tylko co mają na koniec, Mario 2D czy zaskoczą trailerem z MP4.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Shadow drop wg mnie Paper Mario, a pudełko za miesiąc W każdym razie podejrzenie długi direct więc najpewniej będzie on w sobie zawierać minidirect o pikminie4 i pewnie z 10-15min będą pieprzyć o nim
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Bawi mnie zawsze ta wiara w bomby, a zwykle jedyną bombą na tego typu pokazach jest strzał z otwartej na twarz, żeby nie być znowu naiwnym, o czym przed każdym nowym pokazem większość zapomina. I te listy życzeń xD
Opublikowano 21 czerwca 20231 r A komu się opłaca wysypać z samymi bombami. Ci co oczekują nie wiadomo czego to ewidentnie nie znają się na branży
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Basior napisał: Heh, czemu tego jako pierwsze nie pokazali Bo pierwsze się gówno pokazuje Piękne te trzy ostatnie pozycje.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 minutę temu, janol napisał: Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę. Mam nadzieję, że wyjebią podział na misje.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 2 minuty temu, janol napisał: Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę. To nie remake tylko port.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ja tam nie znam tego aktualnego języka, remake, remaster, port, weź się w tym połap...
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Pikmin już nie day 1, pewnie tak jak trójka po pewnym czasie będą mocne przeceny na ten tytuł