Opublikowano 21 czerwca 20231 r Trzeba bedzie na promke poczekac Edytowane 21 czerwca 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 21 czerwca 20231 r O cie chuj, 240zl No bede to musial przemyslec. Mam porzednie 2 i 3 na Vite.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W sumie nie wiem, skąd te zdziwienie. Zawartość Vol.1 większa, niż z początku można się było spodziewać, a gry chyba każdy zna i wie, czego można od nich oczekiwać. Prawdę mówiąc obawiałem się większej ceny, typu 280zł lub więcej. W końcu to Konami. Poza tym wygląda na to, że główne odsłony serii będzie też można kupować pojedynczo. Zobaczymy jeszcze, jak ceny na innych platformach i ewentualnego pudła.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 15:55, Suavek napisał(a): W sumie nie wiem, skąd te zdziwienie. Zawartość Vol.1 większa, niż z początku można się było spodziewać, a gry chyba każdy zna i wie, czego można od nich oczekiwać. Prawdę mówiąc obawiałem się większej ceny, typu 280zł lub więcej. W końcu to Konami. Poza tym wygląda na to, że główne odsłony serii będzie też można kupować pojedynczo. Zobaczymy jeszcze, jak ceny na innych platformach i ewentualnego pudła. Pudlo jak bedzie to 219-229. Tak sie zazwyczaj ceny ukladaja wzgledem cyfrowych wydan
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 19:27, Homelander napisał(a): Stawiam na: - gameplay z Metroid Prime 4 data premiery Q4 2023 - remastery Metroid Prime 2 i 3 dostępne już - Zeldy WW i TP lato 2023 - nowy Mario 2D holiday 2023 - check! - DLC do Zeldy TotK marzec 2024 - nowy Paper Mario albo Mario&Luigi - jest Mario RPG, więc check! - Chrono Trigger HD lato 2023 - duży gameplay Pikmina 4 - check! - MGS kolekcja też na Switcha - check! Plus kilka niespodzianek. - check! Po tej nędzy innych konferencji chyba coś takiego musiałoby nastapić żeby można było uznać te quasi-E3 za udane Wiadomo, że mój post był sarkastyczny, ale aż tak dużo się nie pomyliłem lol
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 14:44, GearsUp napisał(a): Nowy knadydat do GOTY Trochę jak ten niemieck słoń Benjamin.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 15:48, maniekboy napisał(a): Trzeba bedzie na promke poczekac Ciekawe czy będzie pudło.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Najlepsze są teksty, że Switch nie zdechnie, bo są gry xD Czyli Switch 2 w marcu 2025 hahaha Pokaż ukrytą zawartość A czy Ty zabiłbyś kurę znoszącą złote jaja? Pokaż ukrytą zawartość Idą po rekord 156mln Switchy! Edytowane 21 czerwca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Nintendo to stan umysłu. MP4 jako crossgen w - bądźmy dobrej myśli - grudniu 2024 Edytowane 21 czerwca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 15:55, Suavek napisał(a): W sumie nie wiem, skąd te zdziwienie. Zawartość Vol.1 większa, niż z początku można się było spodziewać, a gry chyba każdy zna i wie, czego można od nich oczekiwać. Prawdę mówiąc obawiałem się większej ceny, typu 280zł lub więcej. W końcu to Konami. Wiesz co Sławek, no nie zgodzę się. Pamiętam, że zanim seria HD MGSów została zdjęta z sklepu online Xboxa wynosiła ona z tego co pamiętam 69 złotych. Dodatkowo miała jeszczę MGS: Peacewalker. Ten MGS 1, który jest w tej kolekcji jest cały czas dostępny na gog.com czasami w przecenach za kilkanaście złotych. Tak więc nawet zaokrąglając za taki zestaw zapłaciłbyś niech będzie - 100 złotych. Tutaj masz 140 złotych drożej i nie masz Peacewalkera. Na pocieszenie dostajesz 2 czterdziestoletnie gry. Moim zdaniem o wiele zawyżona jest ta cena, ale każdy sam ocenia co się opłaca a co nie.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 15:48, maniekboy napisał(a): Trzeba bedzie na promke poczekac Widzialem trailer 2 razy po Directcie bo od zawsze chcialem zagrac na mojej ulubionej konsoli ktora jest Switch w jakakolwiek gre z mojej ulubionej serii ktora jest MGS a co mi walnelo po oczach to slaby framerate i slaba grafika w porownaniu do wersji na inne sprzety czy tylko mi sie wydaje? Framerate we wszystkich 3 czesciach byl slaby tak samo jak grafika w porownaniu do wersji z innych sprzetow. Czy tylko ja mam takie wrazenie i wszystko bylo ok? Jeszcze MGS1 w 4:3
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 18:24, KrYcHu_89 napisał(a): Gdzie temat o Mario RPG? W dziale SNESa
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 21.06.2023 o 18:30, GearsUp napisał(a): W dziale SNESa No, że żaden fan Mario nie założył... Szkoda, że jednak nie Chrono Trigger, ale fajnie, że jakiś nowy RPG turowy na rynku, nie gralem w oryginal, ale ponoć całkiem całkiem był. Być może odkurzę starego Switcha dla tej gry. Edytowane 21 czerwca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Oj tak. To jest świetna gra. Poziom co najmniej dwóch pierwszych Paper Mario i M&L Bowser’s Inside Story
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Fire Emblem Engage Kirby Return To Dreamland Metroid Prime Remastered Zelda Tears of The Kingdom Pikmin 4 Pikmin 1+2 HD Super Mario RPG Remake Super Mario Bros Wonder i świetne DLC do Xenoblade Chronicles 3 Zastanawiam się czy to czasem nie jest najlepszy rok Switcha (jeśli nie to lepszy był tylko 2017)
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Niby super ale dla kogoś kto z Nintendo jest od zawsze to połowa to remastery/remake'i, niby co roku serwowali kotlety ale w tym chyba jest tego najwięcej (a np nie wymieniłeś advance wars) W każdym bądź razie jak na dziadka to fantastyczny lineup
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Dobra panowie, w poniedzialek kupuje OLEDa. Mam pytanie co do Hori split pad pro, po czym poznac ze wersja jest do OLEDa a nie zwyklego Switcha?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r W dniu 22.06.2023 o 06:07, Sven Froost napisał(a): Dobra panowie, w poniedzialek kupuje OLEDa. Mam pytanie co do Hori split pad pro, po czym poznac ze wersja jest do OLEDa a nie zwyklego Switcha? Po niczym. Już pisałem, że pasują do obu modeli. Co do wczorajszych prezentacji, ucieszył mnie z początku nowy WarioWare, dopóki nie zobaczyłem, że to tylko sterowanie ruchowe. Ja prosty chop jestem, uwielbiam te poprzednie zwykłe WW do gry przyciskami, w ostatecznośći ten na 3DS ze stylusem i żyroskopem, ale na machanie łapami upośledzonymi kontrolerami nie mam ochoty.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Wlasnie czytalem ze niektore nie pasuja do OLEDa bo nie mieszcza sie w docku i musza byc pod wybrana wersje Switcha - zwykla albo OLED. Z tego co pisales zrozumialem podobnie, ze do kazdej wersji Switcha jest inny. Dla pewnosci, kazdy Hori switch pad pro ma identyczna konstrukcje tylko inny kolor?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Teoretycznie Hori Split Pad Pro nie jest przeznaczony do umieszczania w Docku OLED. Jest to wykonalne, ale trochę na styk i osobiście tego nie praktykuję. Jeśli zależy Ci na tym, by nie wyjmować kontrolerów, to chyba faktycznie musisz rozważyć albo jakiś grip, albo kontrolery inne, niż Hori. Może w tej kwestii ktoś inny lepiej doradzi. Ale jeśli chodzi o samo Hori, to nie ma różnych wersji Splita, z tego co mi wiadomo.