Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 hour ago, maniekboy said: Trzeba bedzie na promke poczekac Widzialem trailer 2 razy po Directcie bo od zawsze chcialem zagrac na mojej ulubionej konsoli ktora jest Switch w jakakolwiek gre z mojej ulubionej serii ktora jest MGS a co mi walnelo po oczach to slaby framerate i slaba grafika w porownaniu do wersji na inne sprzety czy tylko mi sie wydaje? Framerate we wszystkich 3 czesciach byl slaby tak samo jak grafika w porownaniu do wersji z innych sprzetow. Czy tylko ja mam takie wrazenie i wszystko bylo ok? Jeszcze MGS1 w 4:3
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gdzie temat o Mario RPG? W dziale SNESa
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 5 minut temu, GearsUp napisał: W dziale SNESa No, że żaden fan Mario nie założył... Szkoda, że jednak nie Chrono Trigger, ale fajnie, że jakiś nowy RPG turowy na rynku, nie gralem w oryginal, ale ponoć całkiem całkiem był. Być może odkurzę starego Switcha dla tej gry. Edytowane 21 czerwca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Oj tak. To jest świetna gra. Poziom co najmniej dwóch pierwszych Paper Mario i M&L Bowser’s Inside Story
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Fire Emblem Engage Kirby Return To Dreamland Metroid Prime Remastered Zelda Tears of The Kingdom Pikmin 4 Pikmin 1+2 HD Super Mario RPG Remake Super Mario Bros Wonder i świetne DLC do Xenoblade Chronicles 3 Zastanawiam się czy to czasem nie jest najlepszy rok Switcha (jeśli nie to lepszy był tylko 2017)
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Niby super ale dla kogoś kto z Nintendo jest od zawsze to połowa to remastery/remake'i, niby co roku serwowali kotlety ale w tym chyba jest tego najwięcej (a np nie wymieniłeś advance wars) W każdym bądź razie jak na dziadka to fantastyczny lineup
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Dobra panowie, w poniedzialek kupuje OLEDa. Mam pytanie co do Hori split pad pro, po czym poznac ze wersja jest do OLEDa a nie zwyklego Switcha?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Godzinę temu, Sven Froost napisał: Dobra panowie, w poniedzialek kupuje OLEDa. Mam pytanie co do Hori split pad pro, po czym poznac ze wersja jest do OLEDa a nie zwyklego Switcha? Po niczym. Już pisałem, że pasują do obu modeli. Co do wczorajszych prezentacji, ucieszył mnie z początku nowy WarioWare, dopóki nie zobaczyłem, że to tylko sterowanie ruchowe. Ja prosty chop jestem, uwielbiam te poprzednie zwykłe WW do gry przyciskami, w ostatecznośći ten na 3DS ze stylusem i żyroskopem, ale na machanie łapami upośledzonymi kontrolerami nie mam ochoty.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Wlasnie czytalem ze niektore nie pasuja do OLEDa bo nie mieszcza sie w docku i musza byc pod wybrana wersje Switcha - zwykla albo OLED. Z tego co pisales zrozumialem podobnie, ze do kazdej wersji Switcha jest inny. Dla pewnosci, kazdy Hori switch pad pro ma identyczna konstrukcje tylko inny kolor?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Teoretycznie Hori Split Pad Pro nie jest przeznaczony do umieszczania w Docku OLED. Jest to wykonalne, ale trochę na styk i osobiście tego nie praktykuję. Jeśli zależy Ci na tym, by nie wyjmować kontrolerów, to chyba faktycznie musisz rozważyć albo jakiś grip, albo kontrolery inne, niż Hori. Może w tej kwestii ktoś inny lepiej doradzi. Ale jeśli chodzi o samo Hori, to nie ma różnych wersji Splita, z tego co mi wiadomo.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Sorry za post pod postem ale mam jeszcze pytanie o folie/szklo na ekran. Jest cos co usprawnia granie na OLEDzie gdy swieci slonce zeby bylo lepiej widac co jest na ekranie nie tracac przy tym jakosci obrazu?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 2 minuty temu, Sven Froost napisał: Tak bo nigdy wczesniej nawet nie interesowalem sie OLEDem Zasada jest ta sama co przy ekranach LCD, wszelkie filtry zawsze będą powodowały minimalną degradację ostrości. Ja nigdy nic nie nakładałem a często grywam w trybie handheld. Mój OG Switch nadal jest w stanie igła no ale ja nie jestem alkoholikiem i ćpunem i mi się ręcę nie trzęsą więc się nie obawiam o sprzęcik.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Nie jest idealnie, każda folia matująca sprawia że jakoś mniej soczyście jest. Ale i tak ile razy ja zdejmę, to szybko dochodzę do wniosku że nie da się grać i zakładam nową. Zawsze kupuję kilka, bo kurde rzadko się udaje założyć za pierwszym razem bez bąbelków mdr.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Chyba znowu muszę kupić Lite dla tego nowego Mariana. Szkoda, że dwie dobre okazje które były na pchlim już nieaktualne
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 2 hours ago, ogqozo said: Nie jest idealnie, każda folia matująca sprawia że jakoś mniej soczyście jest. Ale i tak ile razy ja zdejmę, to szybko dochodzę do wniosku że nie da się grać i zakładam nową. Zawsze kupuję kilka, bo kurde rzadko się udaje założyć za pierwszym razem bez bąbelków mdr. Jakie polecasz? Pytam bo w lato bede gral bardzo duzo na zewnatrz 2 hours ago, GearsUp said: Switch nadal jest w stanie igła no ale ja nie jestem alkoholikiem i ćpunem i mi się ręcę nie trzęsą więc się nie obawiam o sprzęcik. Mi 2 razy w zyciu spadl handheld na ziemie ale za to porzadnie, poza tym czesto gram jako snajper i dobrze mi to wychodzi. W dodatku polowe czasu z bolt action rifle z ktorych czasami wale headshoty. Nie jestes pierwszym ktory mnie widzi jako kogos kim nie jestem
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Sorry za post pod postem chlopaki ale kupuje 8bitdo ultimate zamiast pro controllera. Mam pytanie, czym sie roznia obie wersje kontrolera i czy warto jest doplacac do tej drozszej?
Opublikowano 24 czerwca 20231 r 22 godziny temu, Sven Froost napisał: Mam pytanie, czym sie roznia obie wersje kontrolera i czy warto jest doplacac do tej drozszej? ta droższa jest do switcha