Sven Froost 488 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Sorry za post pod postem ale mam jeszcze pytanie o folie/szklo na ekran. Jest cos co usprawnia granie na OLEDzie gdy swieci slonce zeby bylo lepiej widac co jest na ekranie nie tracac przy tym jakosci obrazu? Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 I ty się nazywasz graczem, że takie newbie pytania zadajesz? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Tak bo nigdy wczesniej nawet nie interesowalem sie OLEDem Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 2 minuty temu, Sven Froost napisał: Tak bo nigdy wczesniej nawet nie interesowalem sie OLEDem Zasada jest ta sama co przy ekranach LCD, wszelkie filtry zawsze będą powodowały minimalną degradację ostrości. Ja nigdy nic nie nakładałem a często grywam w trybie handheld. Mój OG Switch nadal jest w stanie igła no ale ja nie jestem alkoholikiem i ćpunem i mi się ręcę nie trzęsą więc się nie obawiam o sprzęcik. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Granie z folią to jak ruchanie w prezerwatywie frosti 1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Nie jest idealnie, każda folia matująca sprawia że jakoś mniej soczyście jest. Ale i tak ile razy ja zdejmę, to szybko dochodzę do wniosku że nie da się grać i zakładam nową. Zawsze kupuję kilka, bo kurde rzadko się udaje założyć za pierwszym razem bez bąbelków mdr. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Chyba znowu muszę kupić Lite dla tego nowego Mariana. Szkoda, że dwie dobre okazje które były na pchlim już nieaktualne Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 2 hours ago, ogqozo said: Nie jest idealnie, każda folia matująca sprawia że jakoś mniej soczyście jest. Ale i tak ile razy ja zdejmę, to szybko dochodzę do wniosku że nie da się grać i zakładam nową. Zawsze kupuję kilka, bo kurde rzadko się udaje założyć za pierwszym razem bez bąbelków mdr. Jakie polecasz? Pytam bo w lato bede gral bardzo duzo na zewnatrz 2 hours ago, GearsUp said: Switch nadal jest w stanie igła no ale ja nie jestem alkoholikiem i ćpunem i mi się ręcę nie trzęsą więc się nie obawiam o sprzęcik. Mi 2 razy w zyciu spadl handheld na ziemie ale za to porzadnie, poza tym czesto gram jako snajper i dobrze mi to wychodzi. W dodatku polowe czasu z bolt action rifle z ktorych czasami wale headshoty. Nie jestes pierwszym ktory mnie widzi jako kogos kim nie jestem Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Sorry za post pod postem chlopaki ale kupuje 8bitdo ultimate zamiast pro controllera. Mam pytanie, czym sie roznia obie wersje kontrolera i czy warto jest doplacac do tej drozszej? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 22 godziny temu, Sven Froost napisał: Mam pytanie, czym sie roznia obie wersje kontrolera i czy warto jest doplacac do tej drozszej? ta droższa jest do switcha 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ładowarka 68watowa z motoroli nie będzie zabójstwem dla 5 letniej baterii switcha? Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 1 hour ago, S_600 said: Ładowarka 68watowa z motoroli nie będzie zabójstwem dla 5 letniej baterii switcha? Wszystkie markowe ładowarki obsługujące Power Delivery będą OK, Switch sam będzie ciągnął tyle prądu ile potrzeba. 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2023 Opublikowano 28 czerwca 2023 W sumie nic mocniejszego nie mogą zrobić, ta konsola musi trzymać przynajmniej że 4h baterie. Przecież jakby to trzymało jak sd to chuj nie hh. Mega się cieszę, że zaczyna się dziać coś w temacie - dwa newsy w przeciągu tygodnia, zbliżamy się powolutku do zapowiedzi. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 28 czerwca 2023 Opublikowano 28 czerwca 2023 Jesień zapowiedź, wiosna premiera? proszę tylko o wsteczną bo serio już nie chce wracać do tego zjebanego switcha Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 28 czerwca 2023 Opublikowano 28 czerwca 2023 18 minut temu, Pupcio napisał: Jesień zapowiedź, wiosna premiera? proszę tylko o wsteczną bo serio już nie chce wracać do tego zjebanego switcha Dadzą wsteczną, był news że pierwszy raz w historii Nintendo ich kolejna konsola będzie obsługiwała konta z grami z poprzedniej. 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 29 czerwca 2023 Opublikowano 29 czerwca 2023 11 godzin temu, Daddy napisał: Tylko, że to nie jest prawda Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 czerwca 2023 Opublikowano 29 czerwca 2023 Niby nieprawda ale na logikę by dalej bateria trzymała tak dlugo jak na switchu to muszą celować w moc segmentu steam deck/rog ally, pewnie bliżej decka bo jeszcze w przedziale cenowym muszą się zmieścić Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 czerwca 2023 Opublikowano 29 czerwca 2023 Dla mnie wsteczna się najbardziej liczy, mam już kolekcję - może niewielką - ale ponad 20 gier w pudełkach i ze 3 razy tyle indyków. Fajnie będzie zmienić konsolę na lepszą i mieć kolekcję, która będzie na niej działać. Już poluję na kartę pamięci 1Tb, ale na razie nie widzę nic sensownego w normalnej cenie. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Ja mam teorię odnośnie nowej wersji switcha taką. Persona 3 Reload zostal zapowiedziany na początek 2024, dziwnym trafem nie został zapowiedziany na switcha. Obstawiam, że czekają aż nintendo zapowie nowy model i wtedy będę mogli podać, że P3R wychodzi na konsolę czerwonych. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Skoro Mario 2D jeszcze wychodzi pod koniec roku na pożegnanie to Switch2 może wyjdzie w 2024 w marcu i może razem z MP4 na dzień dobry, wierzę Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 który lepszy, wygodniejszy grip, hori split czy skull&co? zastanawiam się od tygodnia i nie mam pojęcia xd a granie na joy Conach to mordega Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 5 lipca 2023 Opublikowano 5 lipca 2023 Kupiłem żonie Nintendo Switch. Jestem totalnym laikiem w temacie gier od Nintendo. Dla mojej żony potrzebuje listę najlepszych Marianów do ogrania (najlepiej wersję 2D, a później 3D). Ostatnie jakie grała to na Pegasusie A ja potrzebuje listę najlepszych RPGow na Switcha. Poratujecie? Czy może jest gdzieś podobny temat? Czy po prostu na meta wziąć top10 w kategorii i elo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi