Opublikowano 27 czerwca 20231 r Ładowarka 68watowa z motoroli nie będzie zabójstwem dla 5 letniej baterii switcha?
Opublikowano 27 czerwca 20231 r 1 hour ago, S_600 said: Ładowarka 68watowa z motoroli nie będzie zabójstwem dla 5 letniej baterii switcha? Wszystkie markowe ładowarki obsługujące Power Delivery będą OK, Switch sam będzie ciągnął tyle prądu ile potrzeba.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r W sumie nic mocniejszego nie mogą zrobić, ta konsola musi trzymać przynajmniej że 4h baterie. Przecież jakby to trzymało jak sd to chuj nie hh. Mega się cieszę, że zaczyna się dziać coś w temacie - dwa newsy w przeciągu tygodnia, zbliżamy się powolutku do zapowiedzi.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Jesień zapowiedź, wiosna premiera? proszę tylko o wsteczną bo serio już nie chce wracać do tego zjebanego switcha
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 18 minut temu, Pupcio napisał: Jesień zapowiedź, wiosna premiera? proszę tylko o wsteczną bo serio już nie chce wracać do tego zjebanego switcha Dadzą wsteczną, był news że pierwszy raz w historii Nintendo ich kolejna konsola będzie obsługiwała konta z grami z poprzedniej.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Niby nieprawda ale na logikę by dalej bateria trzymała tak dlugo jak na switchu to muszą celować w moc segmentu steam deck/rog ally, pewnie bliżej decka bo jeszcze w przedziale cenowym muszą się zmieścić
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Dla mnie wsteczna się najbardziej liczy, mam już kolekcję - może niewielką - ale ponad 20 gier w pudełkach i ze 3 razy tyle indyków. Fajnie będzie zmienić konsolę na lepszą i mieć kolekcję, która będzie na niej działać. Już poluję na kartę pamięci 1Tb, ale na razie nie widzę nic sensownego w normalnej cenie.
Opublikowano 30 czerwca 20231 r Ja mam teorię odnośnie nowej wersji switcha taką. Persona 3 Reload zostal zapowiedziany na początek 2024, dziwnym trafem nie został zapowiedziany na switcha. Obstawiam, że czekają aż nintendo zapowie nowy model i wtedy będę mogli podać, że P3R wychodzi na konsolę czerwonych.
Opublikowano 30 czerwca 20231 r Skoro Mario 2D jeszcze wychodzi pod koniec roku na pożegnanie to Switch2 może wyjdzie w 2024 w marcu i może razem z MP4 na dzień dobry, wierzę
Opublikowano 1 lipca 20231 r który lepszy, wygodniejszy grip, hori split czy skull&co? zastanawiam się od tygodnia i nie mam pojęcia xd a granie na joy Conach to mordega
Opublikowano 5 lipca 20231 r Kupiłem żonie Nintendo Switch. Jestem totalnym laikiem w temacie gier od Nintendo. Dla mojej żony potrzebuje listę najlepszych Marianów do ogrania (najlepiej wersję 2D, a później 3D). Ostatnie jakie grała to na Pegasusie A ja potrzebuje listę najlepszych RPGow na Switcha. Poratujecie? Czy może jest gdzieś podobny temat? Czy po prostu na meta wziąć top10 w kategorii i elo?
Opublikowano 5 lipca 20231 r Ja polecam Yoshi's Crafted World też 2D a poziom trudności trochę niższy niż w Marianach
Opublikowano 5 lipca 20231 r 1 godzinę temu, Sedrak napisał: Kupiłem żonie Nintendo Switch. Jestem totalnym laikiem w temacie gier od Nintendo. Dla mojej żony potrzebuje listę najlepszych Marianów do ogrania (najlepiej wersję 2D, a później 3D). Ostatnie jakie grała to na Pegasusie A ja potrzebuje listę najlepszych RPGow na Switcha. Poratujecie? Czy może jest gdzieś podobny temat? Czy po prostu na meta wziąć top10 w kategorii i elo? Na RPGach się nie znam, a jeśli chodzi o Mario ten remaster 2D z WiiU jest trochę frustrujący, bo po zgonie wjeżdża długi loading, po czym wracasz na mapkę i wjeżdża kolejny loading, totalnie pomylony pomysł. Polecę Mario 3D i to w tej kolejności, skoro grała kiedyś w Mario 2D: 1. Super Mario 3D World, bo to takie 2.5D. 2. SMO 3. SMG1 Z innych gier Animal Crossing powinno się spodobać małżonce. A z gier na 2P to wspomniane SM3DWorld, Mario Kart 8 Deluxe i obowiązkowo 2 części Overcooked. Jest też duża szansa, że spodoba się jej Pikmin 3, a tym bardziej tańsza wersja Pikmina - Tinykin
Opublikowano 5 lipca 20231 r 41 minutes ago, Pupcio said: Jak lubi chińskie bajki to kup jej personke 5 Nie. To absolutnie nie jej klimaty.
Opublikowano 5 lipca 20231 r Jrpgi na switcha? Z eksow jest chyba tylko xenoblade i pokemony. A mario 3d jednak lepszy niż mario 2d.
Opublikowano 5 lipca 20231 r 3 godziny temu, Sedrak napisał: Kupiłem żonie Nintendo Switch. Jestem totalnym laikiem w temacie gier od Nintendo. Dla mojej żony potrzebuje listę najlepszych Marianów do ogrania (najlepiej wersję 2D, a później 3D). Ostatnie jakie grała to na Pegasusie A ja potrzebuje listę najlepszych RPGow na Switcha. Poratujecie? Czy może jest gdzieś podobny temat? Czy po prostu na meta wziąć top10 w kategorii i elo? Typ co nie miał na diablo 4, kupił "żonie" switcha Te rpg to exy mają byc czy multiplatformy tez?
Opublikowano 5 lipca 20231 r Exy + multiplatformy, które wychodzą na PS5 i PC. Była okazja wyłapać w dobrej cenie, a już rok temu planowałem jej kupic na święta, a że ma urodziny to czemu i ja nie mam na tym skorzystać; Szkoda tylko, że (pipi)aniutkie gry tak mocno trzymają cenę Edytowane 5 lipca 20231 r przez Sedrak
Opublikowano 5 lipca 20231 r 3 minuty temu, Sedrak napisał: Szkoda tylko, że (pipi)aniutkie gry tak mocno trzymają cenę Jak postanowisz kiedyś to wszystko sprzedać to nie będziesz na to narzekał
Opublikowano 5 lipca 20231 r Miałem kiedyś 3DS bardzo krótko i sprzedałem właśnie, ale wiadomo tylko piraty były grane. Do dziś żałuję tej decyzji, więc ze Switchem za szybko nie mam zamiaru się rozstawać. A, że moja żona nie jest za bardzo fanką zakupów w necie to myślę, że finalnie kolekcja będzie zacna.
Opublikowano 5 lipca 20231 r 8 minut temu, Sedrak napisał: Szkoda tylko, że (pipi)aniutkie gry tak mocno trzymają cenę Przechodzisz gre i sprzedajesz z mała stratą, najtanszy sprzet do grania o ile nie jestes zbieraczem plastiku
Opublikowano 5 lipca 20231 r 12 minut temu, Sedrak napisał: Exy + multiplatformy, które wychodzą na PS5 i PC. Była okazja wyłapać w dobrej cenie, a już rok temu planowałem jej kupic na święta, a że ma urodziny to czemu i ja nie mam na tym skorzystać; Szkoda tylko, że (pipi)aniutkie gry tak mocno trzymają cenę Jeszcze dorzucę do listy, skoro lubi platformery 2D: Kirby's Return to Dream Land, ale to niejedyny Kirby, bo jest jeszcze jeden 2D i jeden 3D, DKCTF (funky mode) i Raymana Legends, który kosztuje grosze, no i z 3D kolekcję Spyro. Edytowane 5 lipca 20231 r przez zdrowywariat