Opublikowano 5 lipca 20231 r 41 minut temu, Sedrak napisał: Nie. To absolutnie nie jej klimaty. Kurde to na switchu może być z typ lekki problem bo tam większość rpgów to chińskie bajki
Opublikowano 5 lipca 20231 r Kurde to na switchu może być z typ lekki problem bo tam większość rpgów to chińskie bajki Dla niej i tak głównie platformery będą, bo ona je najbardziej lubi + myślałem o Profesor Leyton czy Ace Atorney, ale nawet nie wiem czy to jeszcze wychodzi, bo lubi klimaty detektywczne i zagadki.Ale ja z chęcią ogran jRPG i inne, ale akurat persona na xboxie ograna.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 lipca 20231 r 46 minut temu, Sedrak napisał: Nie. To absolutnie nie jej klimaty. Wrzuciłem wszystko jak leci, to już przed zakupem sprawdz sobie sam czy zbyt duza pedaliada dla ciebie Spoiler Disco Elysium, Xenoblade Chronicles 1-3, Ni no Kuni, Chained Echoes, Pillars of eternity, Octopath traveler 2, Divinity original sin 2, Last Remnant, Fire Emblem Three Houses, Valkyria chronicles, Front Mission remake, Triangle Strategy, Tactics Ogre, Bravely Default, Diofield, Brigandine, wszystkie Final Fantasy od 1 do 10 plus 12, Dragon Questy pewnie pominąłem jeszcze w chuj rzeczy, ale to najlepsza maszynka do rpg
Opublikowano 5 lipca 20231 r 17 minutes ago, messer88 said: Divi 2 to se lepiej zagrać na normalnym sprzęcie Ograne już dawno 27 minutes ago, Shen said: Wrzuciłem wszystko jak leci, to już przed zakupem sprawdz sobie sam czy zbyt duza pedaliada dla ciebie Reveal hidden contents Disco Elysium, Xenoblade Chronicles 1-3, Ni no Kuni, Chained Echoes, Pillars of eternity, Octopath traveler 2, Divinity original sin 2, Last Remnant, Fire Emblem Three Houses, Valkyria chronicles, Front Mission remake, Triangle Strategy, Tactics Ogre, Bravely Default, Diofield, Brigandine, wszystkie Final Fantasy od 1 do 10 plus 12, Dragon Questy pewnie pominąłem jeszcze w (pipi) rzeczy, ale to najlepsza maszynka do rpg Ogólnie jest kilka perełek, więc dzięki. Lista już skompletowana.
Opublikowano 5 lipca 20231 r 34 minuty temu, Sedrak napisał: Dla niej i tak głównie platformery będą, bo ona je najbardziej lubi + myślałem o Profesor Leyton czy Ace Atorney, ale nawet nie wiem czy to jeszcze wychodzi, bo lubi klimaty detektywczne i zagadki. Ale ja z chęcią ogran jRPG i inne, ale akurat persona na xboxie ograna. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka To może jeszcze Captain Toad? Gris też powinno się spodobać, bo to relaksujący platformer z tym czymś. No i Kaze and the Wild Masks
Opublikowano 5 lipca 20231 r Dzięki jeszcze raz wszystkim za polecenia. Plusy mi się skończyły niestety. Wieczorem odbieram konsolę to już jej coś ogarnę i dam znać jak wrażenia
Opublikowano 5 lipca 20231 r Nie wiem za co ten klaun od wiadomo kogo: ”Iwata said: “What I find interesting is that the 3DS core users consist of 69% male and 31% female, but when I look at the numbers of people that bought Animal Crossing: New Leaf and the 3DS handheld together recently, I see 44% male and 56% female users. It's quite an astonishing figure.” Gdy Animal Crossing to wręcz uwielbiana gra przez kobiety, no ale wiadomo, że ten typ wie najlepiej. Co prawda to dane z poprzedniej części, ale z nową jest podobnie. A tu jeszcze ankieta: https://www.nme.com/news/gaming-news/animal-crossing-is-the-most-inclusive-game-for-women-says-new-survey-3124872 I kolejny link: https://www.thegamer.com/animal-crossing-new-horizons-gender-split/ I tak można bez końca, najlepszą grą na Switcha dla kobiet jest Animal Crossing. Edytowane 5 lipca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 5 lipca 20231 r Nie no SV jest świetną gierką dla kobiet. Siora ma 600h a żona 400h. Sam przy nich biednie wyglądam ze swoimi 200h. Do tego jest kilkukrotnie tańsza od gierek Nintendo
Opublikowano 5 lipca 20231 r 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Nie no SV jest świetną gierką dla kobiet. Siora ma 600h a żona 400h. Sam przy nich biednie wyglądam ze swoimi 200h. Do tego jest kilkukrotnie tańsza od gierek Nintendo Nie zaprzeczam, za 10e w promce to jak za darmo, z pewnością się spodoba, ale statystyki mówią, że AC jest jeszcze lepsze. Zresztą w SV mam 270h i 300h w AC, więc się nagrałem i moim zdaniem AC jest ciekawsze, bo jest więcej do roboty - typowo dla kobiet - jak choćby urządzanie mieszkanka, które w SV jest skromne. Edytowane 5 lipca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 5 lipca 20231 r Teraz, Ukukuki napisał: No u mnie nikomu AC zbytnio nie siadło. Kwestia gustu, ale nie widzę powodu, żeby dawać komuś bekę, bez przesady. Obie gry cudne
Opublikowano 6 lipca 20231 r Jestem w szoku, że nikt nie polecił Yooka Laylee and the Impossible Liar. Jest na ultra przecenach zawsze, jest dobrym Donkey Kongiem i chyba nie jest tak trudna.
Opublikowano 6 lipca 20231 r @Sedrak Tak, da się. https://www.nintendo.co.uk/Nintendo-eShop/Nintendo-eShop-1806894.html
Opublikowano 6 lipca 20231 r Rozumiem, że polskiej storny nie ma, bo próbowałem z PL wejść i jakoś nie mogłem znaleźć. Ale chyba nawet ja jestem świadom gdzie Nintendo ma Polskę
Opublikowano 6 lipca 20231 r do przeglądania gierek i promocji najlepsza ta stronka https://www.dekudeals.com
Opublikowano 6 lipca 20231 r Dzięki jeszcze raz wszystkim. Kurczę tych gier jest tyle, że człowiek nie wie za co złapać.
Opublikowano 6 lipca 20231 r Myślicie że warto takiego switcha za 550zl brać ? https://www.olx.pl/d/oferta/nintendo-switch-lite-stan-igla-CID99-IDWjgeu.html
Opublikowano 6 lipca 20231 r 2 godziny temu, Nyu napisał: Jestem w szoku, że nikt nie polecił Yooka Laylee and the Impossible Liar. Jest na ultra przecenach zawsze, jest dobrym Donkey Kongiem i chyba nie jest tak trudna. Sprawdź Kaze and the Wild Masks to obok Yooka Laylee najlepszy DKey
Opublikowano 8 lipca 20231 r Jak mamy różne profile to rozumiem, że save są oddzielne zachowywane, ale jeśli ja mam konto Nintendo sparowane ze swoimi profilem to tylko na nim działają te usługi Nintendo Online płatne?
Opublikowano 8 lipca 20231 r Przy planie podstawowym multiplayer działa tylko na Twoim koncie, gierki z NESa i inne chyba działają na innych profilach o ile konsola jest podłączona do neta.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Właśnie nie działa. Na multi nie nie zależy, ale jak moja żona próbuje włączyć gry to nie wchodzi. Jednak już wiem chyba w czym problem. Jej profil nie jest połączony z żadnym kontem Nintendo